A zkousel jsi ji? Ja vim X10 ma atypicke rozliseni (854x480; boha jeho kdo to vymysleldark_hood wrote:zas ďalšia hra, kt. na X10 nekúpim
Vyšla závodní hra Asphalt 6: Adrenaline HD pro Android
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Kalkulačka je dělaná přes SDK, ale tyto náročné hry přes NDK, čili to je trochu jinak s těmi hovory. Co se týče ceny a nakupování, nepovedlo se mi na pc nikdy nic koupit od gmaeloftu, ať už vyberu jakýkoli telefon, vždy to napíše, že neexistuje v tuto chvíle verze pro tento telefon. Takže jsem se nedostal ani k platbě.
to bkf1: pri pokuse o nákup cez pc a výbere X10 ma to ďalej nepustí. a ani priamo cez telefón tô hru v ponuke nemám. stavím sa, že "v*liečená" verzia bude fungovať v pohode. díky sony ericsson 
- bkf1
- smartmaniak

Znovu... ZKUS VYBRAT JINY TELEFON! Treba Samsung Galaxy S nebo jiny WVGA pristroj... myslim samozrejme pri kupovani te hrydark_hood wrote:pri pokuse o nákup cez pc a výbere X10 ma to ďalej nepustí.
niekde (asi na tomto fóre) som sa už pýtal, či je možné hru zakúpiť pre iné zariadenie a legálne ju mať potom na X10. možné to nie je
sry za OT: so samotným zariadením máš pravdu
lenže dávať 500€ len za väčšiu ram a novší systém sa mi dávať nechce. oproti HTC-čkám mám jednu výhodu, nemám na snímkach uprostred ružový fľak
bohužiaľ, okrem HTC 7 PRO a nedávno predstaveného HTC Prime (obe s WP7) zatiaľ nie je na trhu zariadenie, kt. by ma zaujalo. všetko je to na jedno kopyto 
sry za OT: so samotným zariadením máš pravdu
- bkf1
- smartmaniak

Tady bych videl akorat problem s tim, ze ti obchod ASI nedovoli koupit aplikaci/hru na jine zarizeni, nez mas resp. ze ktereho nakupujes. Pokud to ale jde (treba ze si na tom SE muzes koupit aplikace/hry, ktere jsou napr. na HTC Desire HD), tak to zkus (pokud nepobezi, tak muzes aplikaci/hru vratit do nekolik hodin nebo jak to je) a co se tyce legality, tak toho bych se VUBEC nebal. Jinak obecne nelegalne ziskanych aplikaci bych se bal jen v souvislosti s viry, ALE rozhodne ne proto, ze by mi na to nekdo prisel, to je paranoidni pitomost.dark_hood wrote:niekde (asi na tomto fóre) som sa už pýtal, či je možné hru zakúpiť pre iné zariadenie a legálne ju mať potom na X10. možné to nie je![]()
bude aj niekedy dostupna pre HTcecko? konkretne Desire? a zadarmo ale inac grafika fakt paradna skoto tak dobr ako ma nfs shift aj lepsia by som povedal