Video: Blesková rotace obrazu u HTC HD2

Diskuze o programech pro Windows Mobile
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Ruslane, mohl bys pro mě natočit ještě jedno videjko s mojí ROM pro Uniho? Nejlíp rychlost rotace v Opeře 9.7. Dík :-)
RDT
VIP
VIP
Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Post by RDT »

Tak. A teď budeme pár dní postupně všichni slintat u běžných záležitostí, které dvojnásobně rychlý Snapdragon zvládne dvojnásobně rychle.

Už jsem viděl dvojnásobně rychlé TouchFLO Sense, přehrávání videa s dvojnásobně vyšším bitrate, dvojnásobně rychlejší vykreslování stránek a teď i dvojnásobně rychlejší otáčení displeje. Už se těším na recenzi, abych si se slinami u úst pročítal, jak se teď dokumenty ve Wordu načítají dvakrát rychleji a potom se horlivě hádal v diskusi, jestli to opravdu bylo dvakrát rychlejší, případně zda na tom vůbec záleží.

Totiž: Asi tomu nebudete věřit, ale Snapdragon zvládá dvakrát rychleji vše, co souvisí s výpočtem nebo vykreslením (ne se čtením nebo stahováním).
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

Otázkou zůstává, zda-li umí i 2x rychleji vytáčet telefonní čísla a telefonovat vůbec, popřípadě navigovat :-D 8-) :lol: :roll: :twisted:
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by All.Os »

pavliicek wrote:Jinak s tou 214 souhlas, tam mi tohle otoceni na podrzeni tlacitka maximalne vyhovovalo. Byl to fofr a otacelo se to fakt jenom kdyz jsi chtel:-)
Ja to resim pomoci AE Button, mam otoceni namapovane na dvojstisk "cerveneho" sluchatka.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Souhlas s ostatními. Často čtu v posteli večer knížky a automatická rotace v Touch HD mi to vždy spolehlivě znemožnila :-D.
Jinak proti této funkci nic nemám a jsem rád že v telefonech je.
Post Reply

Return to “Aplikace”