Program HiddenSMS drží "své" kontakty i SMSky odděleně a hlavně všechna data uvnitř jsou zašifrována, ani v Outlooku ani přes Jeyo nejsou vidět. Je to z důvodu maximální bezpečnosti chráněných dat!
Kdyby se to takhle dalo snadno vytáhnout, nemělo by smysl vše uvnitř kryptovat a skrývat v mobilu program i data...
Skrývání SMS
Skrývání SMS
Jsem to nainstaloval a testnul a teď se toho nemůžu zbavit. Normálně odebrat to samozřejmě nejde a na základě hlášky, že program jde odebrat při spuštění, nemůžu najít kde a jak. Mohl by tu někdo popsat kde to je? V pokročilém nastavení to nemám. Díky
Skrývání SMS
Standartně to najdete v hlavním menu / Nabídka / Pokročilá nastavení / Hesla / box Odinstalace programu...
-----------
Jako alternativa se dá zvolit volba "Program je vypnutý" na tom samém místě a kdyby bylo třeba, tak ho tam zase jednoduše zapnout (teda v rámci termínu té trial verze)...
-----------
Jako alternativa se dá zvolit volba "Program je vypnutý" na tom samém místě a kdyby bylo třeba, tak ho tam zase jednoduše zapnout (teda v rámci termínu té trial verze)...
Skrývání SMS
Super, je to tam. Díky
Skrývání SMS
Jsem to odinstaloval, přes Resco registry jsem smazal v HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE soubor KANDOX . Stejně ještě někde je nějaký zbytek. Nevíte někdo kde a co ještě smazat?
Skrývání SMS
Hoši to je nějaká mrcha. Dělal jsem Hard reset, formátoval jsem vnitřní paměť, protože jsem si nějak rozhodil telefon. Tak jsem si to zkusil znovu nainstalovat a ta mrcha mi stejně nahlásila, že mi licence propadla. Nevím jestli by třeba nepomohlo nějak vytáhnout jen cab. A pak to nainstalovat rovnou v HTC. Jo to bude asi ono, instalačka naváže kontakt s telefonem pak s jejich servrem pro licence a pak se to nainstaluje. V tu chvíli to už asi má asi v sobě poznámku s datumem první instalace.
-
HTS Rose
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Rose, HTC Kaiser, IBM T42,
Skrývání SMS
jojo, je to tak, Zazik na to prisel 
Skrývání SMS
Jasně že jo, dík za pochvalu. Jinak jsem se díval a MUMSMS stojí 357,- což je rozumná cena
-
HTS Rose
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: HTC Rose, HTC Kaiser, IBM T42,
Skrývání SMS