Jinak ZDE najdete info a odkaz ke stažení DEMO-verze,můžete ji stáhnout i tady z přílohy. Ze stejných stránek se dá stáhnout i další příslušenství jako metronom, ladička,...
Plná verze PocketAxe stojí 19$ , což je podle mě trochu moc na tak obyčejný program, ale zkuste DEMO a uvidíte jestli se vám zalíbí.
A kdyby měl někdo zájem, tak já používám v PDA docela šikovnou univerzální chromatickou ladičku Frequency Tuner. Funguje tak, že snímá mikrofonem zvuk struny a ukazuje frekvenci tonu + odchylku jako u klasických ladiček. Má sice tu nevýhodu, že se musí ladit v tiché místnosti, takže doma používám svojí ladičku s plugem na jack, ale je skvělý mít takovou chromatickou ladičku pořád u sebe až vám někdo strčí totálně rozladěnou kejtnu do ruky a vy nemáte absolutní sluch.

EDIT: Otestoval jsem Pocket Axe a jsem docela zklamaný. Nevím za co chtějí 19 babek, ale za tenhle program bych je nedal. Zobrazí jenom struny přes display, čekal sem že to bude hmatník kytary, ale misto toho tam maji vedle sebe jenom par akordů(voz obrazek) a muzete jezdit prstem pres akordy. Totalni nnuda, 0% kreativity, 100% trapárna. Škoda