Mail - Outlook

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Mail - Outlook

Post by spermosh »

jestli ti bez nastaveni beha net (me tez - vodafone internet), mel by bezet i email, je zvlastni, ze se tak nestalo
zkus jit presne podle navodu, jinak me uz fakt nic nenapada
eis
nováček
nováček
Zařízení: Desire HD

Mail - Outlook

Post by eis »

Když jsi v nastavení E-m klienta vybíral tu vytvořenou záložku vybral si Vodafone Live! nebo Vodafone internet?
To je totiž jediná věc kterou jsem oproti návodu udělal jinak :-(

Necituj poslední příspěvek. ziminix
spermosh
smartstar
smartstar

Mail - Outlook

Post by spermosh »

vodafone internet samozrejme, ale mam data na stalo
vodafone live ani nemam nastaven, nevidim duvod ho pouzivat
eis
nováček
nováček

Mail - Outlook

Post by eis »

No já právě nevím co obě položky znamenají ale možnost vybrat mam jen vodafone live! :lol: Co s tím?

Necituj poslední příspěvek. ziminix
mp
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: BlackBerry Bold 9700

Mail - Outlook

Post by mp »

No, prostě si nastav připojení k internetu (vodafone internet) podle toho již zmiňovaného návodu
spermosh
smartstar
smartstar

Mail - Outlook

Post by spermosh »

vodafone live asi bude nejak omezen, ale mas pravdu v tom, ze defaultne je nastaven tento (uz jsem si vzpomel), stacilo zmenit jmeno (tusim APN) z ointernet na internet, to bylo snad vse a jelo to, pokud si jeste na neco vzpomenu, napisu
eis
nováček
nováček

Mail - Outlook

Post by eis »

Aha tak už to frčí měl jsem možnosti (doslova) 1.Internet nebo 2. Vodafone live. Správně je Internet samozdřejmě. Moc Dík pánové

Nebyl bych to já kdybych neměl další problém :tlem: V nastavení jsem jasně určil manuální stahování, a jen ode dneška (resp.poslední den) ale začalo mi to automaticky stahovat komplet celou historii. Což je pro lidi s Fupkou jako já smrtící :tlem:
Jak to změnim????

A nakonec nastavil jsem headers only předpokládaje že stahnu celý mail bez příloh.Ale jsou to opravdu jen hlavičky, kromě možností jako 5,10,20kb apod jsem jinou nenašel!!
spermosh
smartstar
smartstar

Mail - Outlook

Post by spermosh »

manualni vyzvedavani se nastavuje primo v nastaveni mail schranky - v polozce automatic send/recieve mam nastaveno manual; limit mam 2kB a nastaveni, ze prilohy nema stahovat (cili cele maily do 2kB, bez priloh) - headers only jsou pouze hlavicky, pochopitelne
eis
nováček
nováček

Mail - Outlook

Post by eis »

to spermosh:

TO chápu ale tohle moc ne
eis wrote:Nebyl bych to já kdybych neměl další problém :tlem: V nastavení jsem jasně určil manuální stahování, a jen ode dneška (resp.poslední den) ale začalo mi to automaticky stahovat komplet celou historii. Což je pro lidi s Fupkou jako já smrtící :tlem:
Jak to změnim????
spermosh
smartstar
smartstar

Mail - Outlook

Post by spermosh »

to nevim, me se to nestava, mozna je to imapem
pokud mas teda v nastaveni mailu, ze ma stahovat pouze aktualni maily (today)
marabu
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Mail - Outlook

Post by marabu »

Nastavil jsem si přes Vodafone stahování mailů z centrum.cz a jakš takš to i fugnuje, problém je v tom, že i když mám nastaveno stahování každých 5 minut, tak maily na HDčko dorazí někdy až hodinu poté, co přijdou na centrum. Stává se Vám to někomu, případně poradíte, jak tomu zabránit?
Dříve jsem zkoušel nastavovat vypínání GPRS přes HD Tweak a maily pak chodil neustále mnohem později, tak jsem to opět zrušil, nechal GPRS zaplé pořád a prvních pár emailů přišlo skutečně během 5 minut, ale dnes se už zase zpožďují. :(
Nomad37
nováček
nováček

Mail - Outlook

Post by Nomad37 »

Z vlastní zkušenosti poradím.Jestli máš mailovou adresu končící @email.cz tak ho pravděpodobně máš u seznamu. Do konfigurace nemůžeš psát tedy smtp.email.cz ale smtp.seznam.cz. A jako uživatelské jméno musíš zadat celou svou e-mailovou adresu. [email protected] a své heslo.
marabu
přispěvatel
přispěvatel

Mail - Outlook

Post by marabu »

Mam ji u centrum.cz. Emaily chodej, ale obcas prijdou po 7 minutach, obcas treba po 12 hodinach. GPRS je vetsinou zaply nonstop, ale obcas se samo vypne a znova zapne (odvozeno od casu uvedeneho v detailech GPRS). Obcas taky chodej zpravy typu - uvedte heslo pro otevreni mailu - pokazde ho zadam, zaskrtnu aby si ho zapamatoval (provedeno jiz davno pri prvnim nastaveni mailu) a stejne to po hodine nebo dnu prijde znova. Proste chova se to absolutne nevypocitatelne.
TALI
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD & HTC desire HD

Zobrazování pošty v TF3D

Post by TALI »

Zdravim. Měl bych jeden dotaz. V Touch HD mam nastavené stahování emailů ze 3 účtů. Nevíte náhodou, jestli se dá nějak nastavit v TF3D, abych na první pohled viděl v kterém z účtů je příchozí pošta ? (vím, že to není životně důležité ;-) )....

Image
Post Reply

Return to “Software a multimédia”