Mail - Outlook
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Mail - Outlook
jestli ti bez nastaveni beha net (me tez - vodafone internet), mel by bezet i email, je zvlastni, ze se tak nestalo
zkus jit presne podle navodu, jinak me uz fakt nic nenapada
zkus jit presne podle navodu, jinak me uz fakt nic nenapada
Mail - Outlook
Když jsi v nastavení E-m klienta vybíral tu vytvořenou záložku vybral si Vodafone Live! nebo Vodafone internet?
To je totiž jediná věc kterou jsem oproti návodu udělal jinak
Necituj poslední příspěvek. ziminix
To je totiž jediná věc kterou jsem oproti návodu udělal jinak
-
spermosh
- smartstar

Mail - Outlook
vodafone internet samozrejme, ale mam data na stalo
vodafone live ani nemam nastaven, nevidim duvod ho pouzivat
vodafone live ani nemam nastaven, nevidim duvod ho pouzivat
Mail - Outlook
No já právě nevím co obě položky znamenají ale možnost vybrat mam jen vodafone live!
Co s tím?
-
mp
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry Bold 9700
Mail - Outlook
No, prostě si nastav připojení k internetu (vodafone internet) podle toho již zmiňovaného návodu
-
spermosh
- smartstar

Mail - Outlook
vodafone live asi bude nejak omezen, ale mas pravdu v tom, ze defaultne je nastaven tento (uz jsem si vzpomel), stacilo zmenit jmeno (tusim APN) z ointernet na internet, to bylo snad vse a jelo to, pokud si jeste na neco vzpomenu, napisu
Mail - Outlook
Aha tak už to frčí měl jsem možnosti (doslova) 1.Internet nebo 2. Vodafone live. Správně je Internet samozdřejmě. Moc Dík pánové
Nebyl bych to já kdybych neměl další problém
V nastavení jsem jasně určil manuální stahování, a jen ode dneška (resp.poslední den) ale začalo mi to automaticky stahovat komplet celou historii. Což je pro lidi s Fupkou jako já smrtící
Jak to změnim????
A nakonec nastavil jsem headers only předpokládaje že stahnu celý mail bez příloh.Ale jsou to opravdu jen hlavičky, kromě možností jako 5,10,20kb apod jsem jinou nenašel!!
Nebyl bych to já kdybych neměl další problém
Jak to změnim????
A nakonec nastavil jsem headers only předpokládaje že stahnu celý mail bez příloh.Ale jsou to opravdu jen hlavičky, kromě možností jako 5,10,20kb apod jsem jinou nenašel!!
-
spermosh
- smartstar

Mail - Outlook
manualni vyzvedavani se nastavuje primo v nastaveni mail schranky - v polozce automatic send/recieve mam nastaveno manual; limit mam 2kB a nastaveni, ze prilohy nema stahovat (cili cele maily do 2kB, bez priloh) - headers only jsou pouze hlavicky, pochopitelne
Mail - Outlook
to spermosh:
TO chápu ale tohle moc ne
TO chápu ale tohle moc ne
eis wrote:Nebyl bych to já kdybych neměl další problémV nastavení jsem jasně určil manuální stahování, a jen ode dneška (resp.poslední den) ale začalo mi to automaticky stahovat komplet celou historii. Což je pro lidi s Fupkou jako já smrtící
![]()
Jak to změnim????
-
spermosh
- smartstar

Mail - Outlook
to nevim, me se to nestava, mozna je to imapem
pokud mas teda v nastaveni mailu, ze ma stahovat pouze aktualni maily (today)
pokud mas teda v nastaveni mailu, ze ma stahovat pouze aktualni maily (today)
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Mail - Outlook
Nastavil jsem si přes Vodafone stahování mailů z centrum.cz a jakš takš to i fugnuje, problém je v tom, že i když mám nastaveno stahování každých 5 minut, tak maily na HDčko dorazí někdy až hodinu poté, co přijdou na centrum. Stává se Vám to někomu, případně poradíte, jak tomu zabránit?
Dříve jsem zkoušel nastavovat vypínání GPRS přes HD Tweak a maily pak chodil neustále mnohem později, tak jsem to opět zrušil, nechal GPRS zaplé pořád a prvních pár emailů přišlo skutečně během 5 minut, ale dnes se už zase zpožďují. :(
Dříve jsem zkoušel nastavovat vypínání GPRS přes HD Tweak a maily pak chodil neustále mnohem později, tak jsem to opět zrušil, nechal GPRS zaplé pořád a prvních pár emailů přišlo skutečně během 5 minut, ale dnes se už zase zpožďují. :(
Mail - Outlook
Z vlastní zkušenosti poradím.Jestli máš mailovou adresu končící @email.cz tak ho pravděpodobně máš u seznamu. Do konfigurace nemůžeš psát tedy smtp.email.cz ale smtp.seznam.cz. A jako uživatelské jméno musíš zadat celou svou e-mailovou adresu. [email protected] a své heslo.
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Mail - Outlook
Mam ji u centrum.cz. Emaily chodej, ale obcas prijdou po 7 minutach, obcas treba po 12 hodinach. GPRS je vetsinou zaply nonstop, ale obcas se samo vypne a znova zapne (odvozeno od casu uvedeneho v detailech GPRS). Obcas taky chodej zpravy typu - uvedte heslo pro otevreni mailu - pokazde ho zadam, zaskrtnu aby si ho zapamatoval (provedeno jiz davno pri prvnim nastaveni mailu) a stejne to po hodine nebo dnu prijde znova. Proste chova se to absolutne nevypocitatelne.
Zobrazování pošty v TF3D
Zdravim. Měl bych jeden dotaz. V Touch HD mam nastavené stahování emailů ze 3 účtů. Nevíte náhodou, jestli se dá nějak nastavit v TF3D, abych na první pohled viděl v kterém z účtů je příchozí pošta ? (vím, že to není životně důležité
)....