HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze
internet na PC přes Kaisera
Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
Všechny pokusy mne zklamaly.
Díky
Díky
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
-
AndyS
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3
Re: internet na PC přes Kaisera
V kaiserovi je program jmenem Sdileni pripojeni - start > programy > sdileni pripojeni (Internet Connection Share)kas wrote:Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
Kaiser se pripoji jako modem a automaticky se nasdili pripojeni (kdyz je v PC nainstalovanej AS)
Vim jeste o jednom programku co dokaze kaisera zprovoznit jako wifi AP skrze jeho data - staci trosku hledat
Nekto tu psal, ze mu Kaiser prehrava MP3 i kdyz vypne Kausra (stand-by), me to proste nejde ani s Media playerem ani s TCPMP, proste dam prehravat, kratce zmacknu vypneti, displej zhasne ale hudba taky utichne. Jak to kde nastavit ?
Druhe co jsem zatim nikde nenasel je, ze mi nechodi vypis o dorucenych SMSkach, nikde se to neda nastavit :( Jak na to ?
A posledni dotaz, da se udelat aby se dala predilet vyzvaneci melodie ruznym zkupinam, jako treba prace atd ? A musej byt vyzvaneci melodie v adresari My dokumenty/my ringtone ?
Druhe co jsem zatim nikde nenasel je, ze mi nechodi vypis o dorucenych SMSkach, nikde se to neda nastavit :( Jak na to ?
A posledni dotaz, da se udelat aby se dala predilet vyzvaneci melodie ruznym zkupinam, jako treba prace atd ? A musej byt vyzvaneci melodie v adresari My dokumenty/my ringtone ?
Re: internet na PC přes Kaisera
V programech si najdi a spust sdileni internetukas wrote:Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
Díky
Typ pripojeni nastav na USB a vyber Sitove pripojeni
Pak uz staci dole vybrat Pripojit a pockat na pripojeni telefonu k internetu.
bt hf mam (ale sluchatko ma uz dost za sebou a je dost tiche i s k750 takze to neni problem pristroje) a funkcionalitou funguje skvele vcetne hlas. vytaceni ktere mi na k750 nefungovalo...Peteer wrote:Rád bych se také zeptal majitelů Kaisera jestli přemýšlí nebo mají Bluetooth stereo hands-free, jaké používáte nebo které by jste mi doporučili, také by mě zajímalo jestli Kaiser podporuje A2DP.Díky moc za info
SMS - nefunkční
Ahoj všem, mám jeden problém se svým Kaisrem. Nefunguje mi odesílání a přijímání SMS. Při použití SIM v jiném telefonu SMSky fungují. Mám O2. Můžete mi pomoct? Díky