HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
tonnyk
nováček
nováček

Post by tonnyk »

Tak nevím, třeba hledám špatně, ale v programu Microsoft ActiveSync verze 4.5.0 jsem takovou volbu nenašel. :-(
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

ARow: kde jsi kartu kopoval, vsude maj max 4gb ?

To Miresew: Je to mozne ja Kaisra nemam od zadneho operatora a buzeni zatim v pohode.
tonnyk
nováček
nováček

Post by tonnyk »

PS: Muzou se menit karty pri zapnutem Kaisrovi ?
Samzřejmě výměna karet je možná za provozu.
kas
nováček
nováček

internet na PC přes Kaisera

Post by kas »

Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
Všechny pokusy mne zklamaly.
Díky
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

rimesev
přispěvatel
přispěvatel

Post by rimesev »

Hmm tak to že nezvoní dělá zřejmě zámek klávesnice. Když jsem večer zamkl, ráno budík nezazvonil. Dělá Vám to taky?

edit by admin: nauč se používat citace! (Tzn. necituj úplně všechno, a hlavně necituj poslední příspěvky, je to zbytečné). Díky
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Re: internet na PC přes Kaisera

Post by AndyS »

kas wrote:Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
V kaiserovi je program jmenem Sdileni pripojeni - start > programy > sdileni pripojeni (Internet Connection Share)

Kaiser se pripoji jako modem a automaticky se nasdili pripojeni (kdyz je v PC nainstalovanej AS)

Vim jeste o jednom programku co dokaze kaisera zprovoznit jako wifi AP skrze jeho data - staci trosku hledat :)
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Nekto tu psal, ze mu Kaiser prehrava MP3 i kdyz vypne Kausra (stand-by), me to proste nejde ani s Media playerem ani s TCPMP, proste dam prehravat, kratce zmacknu vypneti, displej zhasne ale hudba taky utichne. Jak to kde nastavit ?

Druhe co jsem zatim nikde nenasel je, ze mi nechodi vypis o dorucenych SMSkach, nikde se to neda nastavit :( Jak na to ?

A posledni dotaz, da se udelat aby se dala predilet vyzvaneci melodie ruznym zkupinam, jako treba prace atd ? A musej byt vyzvaneci melodie v adresari My dokumenty/my ringtone ?
Dája
nováček
nováček

Post by Dája »

Ctěl jsem se zeptat jestli je možné někde nastavit aby se zobrazovaly v kontaktech kontakty buď ze simky a nebo telefonu a né všecky dohromady ?

A taky jak se zbavit jedničky nahoře a co vlastně znamená ? když na ní ťuknu tak to píše (víceřádkový rádek1)
sutrus
nováček
nováček
Zařízení: HTC TyTN II

Re: internet na PC přes Kaisera

Post by sutrus »

kas wrote:Nevíte prosím někdo, jak nasatvit Kaisera a PC tak, abych mohl internet přes Kaisera (GPRS) sledovat na připojeném notebooku přes USB?
Všechny pokusy mne zklamaly.
Díky
V programech si najdi a spust sdileni internetu
Typ pripojeni nastav na USB a vyber Sitove pripojeni
Pak uz staci dole vybrat Pripojit a pockat na pripojeni telefonu k internetu.
happytm
nováček
nováček

Post by happytm »

chtel bych se zeptat jestli na Kaiserovi de nejak rozchodit treba Icy Tower ...?
tonnyk
nováček
nováček

Post by tonnyk »

Komunikace Kaisera přes PC
Při připojení Kaisera přes ActiveSync je možné přenášet webová data mimo GPRS. Vypnutí radia na Kaiseru ovšem znamená i nemožnost přijímat volání. Je možné nějak odstavit pouze GPRS přenos dat a ne celé radio? Dekuji za radu.
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

ano jde, jak uz jsem jednou rikal je tam na to zatrzitko (v ActiveSync na pc) "Povolit bezdratovou komunikaci" - odskrtnutim se zakaze.
Bacan
nováček
nováček

Post by Bacan »

Cau,

taky bych potreboval vedet - viz vyse, jestli je mozne, abych mel kontakty jen ze simky nebo jen z mobilu. Prave mi to zmrsilo a za kazdym kontaktem ted mam /M . a hlavne vidim oba. Jde to, prosim?

diky moc
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

uz se to tu resilo nekolikrat ... je na to plno programku. Staci hledat zpet v diskuzi.
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

Ahoj, chtěl bych se zeptat, už mám Kaisera objednaného od Vodafonu a chtěl bych vědět jaké jste s ním měli problémy co se týká customizace, hlavně ten budít a zhasnutí displeje, mě přijde že to skutečně všechno dělá jen ten zámek klávesnice, díky moc za info, abych se na to připravil.o)
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

Rád bych se také zeptal majitelů Kaisera jestli přemýšlí nebo mají Bluetooth stereo hands-free, jaké používáte nebo které by jste mi doporučili, také by mě zajímalo jestli Kaiser podporuje A2DP.Díky moc za info
ARow
nováček
nováček

Post by ARow »

Peteer wrote:Rád bych se také zeptal majitelů Kaisera jestli přemýšlí nebo mají Bluetooth stereo hands-free, jaké používáte nebo které by jste mi doporučili, také by mě zajímalo jestli Kaiser podporuje A2DP.Díky moc za info
bt hf mam (ale sluchatko ma uz dost za sebou a je dost tiche i s k750 takze to neni problem pristroje) a funkcionalitou funguje skvele vcetne hlas. vytaceni ktere mi na k750 nefungovalo...
Peteer
nováček
nováček

Post by Peteer »

jj ale myslím stereo bluetooth, aby šla i hudba atd.
zbroo
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

SMS - nefunkční

Post by zbroo »

Ahoj všem, mám jeden problém se svým Kaisrem. Nefunguje mi odesílání a přijímání SMS. Při použití SIM v jiném telefonu SMSky fungují. Mám O2. Můžete mi pomoct? Díky
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”