Barack Obama chce nový smartphone, Microsoft mu nabízí WP7

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

TO pepe:
- Nikoho nesoudim a nechci vytvaret nejake pravidlo, jen mi to potvrzuje to, co si o kom myslim (samozrejme mluvim o lidech, ktere znam dele).
pepe
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900

Post by pepe »

A mohl bys napsat aspoň v náznacích typické vlastnosti lidí, vlastnících ten který operační systém? Docela by mě to zajímalo (teď to opravdu nemyslím ve zlém). Rád bych aspoň trochu pronikl do tvého vnímání světa :)
janac_marek
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7

Post by janac_marek »

Tak to ja takisto, pretože som už dávnejšie začal pochybovať o veku 28 bkf1 (nič v zlom).
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO pepe:
To nemuzu :) Nemuzu prece mluvit o necem bez oboustranne znalosti neceho (resp nekoho) tak komplikovaneho, jako je clovek resp. musel bys ty lidi znat a znat je dobre. Ted to pusobi, ze se chci vytacet, ale neni to tak, proste a jednoduse i kdybych tady napsal milion slov o konkretnim cloveku, tak ti to stejne nezapadne do kontextu, pokud konkretniho cloveka neznas a jeste ho musis znat dobre.

TO janac_marek:
Mno vidis ja o tobe nepochybuji uz od zacatku a zatim se nic nezmenilo :)
PS: Jinak nejsi sam kdo pochybuje o mem veku... mnoho lidi mi rikalo, ze maji pocit, ze mi je nekdy dvakrat tolik :)
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

Me to rijde take jako hloupost. Chtel bych videt, jak by tvoje dedukce (jaky OS, takovy clovek) platila, treba u me. Rekneme, ze by jsi me znal a byli jsme dobri kamaradi.

Nejakou dobu pred tim, nez jsem se rozhodl koupit iP4, jsem se rozmyslel nad tim, zda jit do toho Tecka a koupit tam Bolda 9700 (pro me zatim nejkrasnejsi smart, jaky jsem videl). Jenze v te dobe si pritelkyne poridila na moji radu iPod Touch 4 (chtela nejaky slusny prehravac a neco na cesty, ktery neni jen o hudbe) a rekla, ze nechce aby ho mela jen ona a ja at si koupim iP4 a co bych pro pritelkyni neudelal, ze? :-) Nakonec jsem jeste teze den skoncil u Vodafonu s iP4 v papirove tasce.

Tak by me tedy zajimalo, jak by si me zaradil do tveho pojeti lidi, kdybych mel BB (chtene), misto naprosto neplanovaneho iPhone. Vis co tim myslim :-)
Lucie S
nováček
nováček
Zařízení: iPod Touch 4, Xperia X10 mini Pro

Post by Lucie S »

Krédo "ukaž mi, jaký máš OS a já ti řeknu, jaký jsi" Něco na tom možná bude, protože každý z nás si vybírá telefon, který nám bude vyhovovat. Ale z mé zkušenosti vím, že si někdo koupí telefon a až pak zjistí, že mu nevyhovuje, ale nezbyde mu nic jiného, než to s ním nějaký ten pátek vydržet.
A hlavně v mém okolí, to tvé škatulkování zdaleka neplatí. Znám pár takových, co si pořídili WM či android, a dokáží ho použít maximálně na napsání sms, ale hlavně, že ho mají a jsou in.
Myslím, že je teda nakonec jedno, kdo má jaký OS, v každé té skupině se totiž najdou ti "správní" a ti "špatní". :wink:
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO Lucie S:
Ano, pochopila :)

TO ostatni:
Nikoho nesoudim a nechci vytvaret nejake pravidlo, jen mi to potvrzuje to, co si o kom myslim (samozrejme mluvim o lidech, ktere znam dele).
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”