TO pepe:
- Nikoho nesoudim a nechci vytvaret nejake pravidlo, jen mi to potvrzuje to, co si o kom myslim (samozrejme mluvim o lidech, ktere znam dele).
Barack Obama chce nový smartphone, Microsoft mu nabízí WP7
-
pepe
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB, Blackberry 9900
A mohl bys napsat aspoň v náznacích typické vlastnosti lidí, vlastnících ten který operační systém? Docela by mě to zajímalo (teď to opravdu nemyslím ve zlém). Rád bych aspoň trochu pronikl do tvého vnímání světa 
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Tak to ja takisto, pretože som už dávnejšie začal pochybovať o veku 28 bkf1 (nič v zlom).
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
TO pepe:
To nemuzu
Nemuzu prece mluvit o necem bez oboustranne znalosti neceho (resp nekoho) tak komplikovaneho, jako je clovek resp. musel bys ty lidi znat a znat je dobre. Ted to pusobi, ze se chci vytacet, ale neni to tak, proste a jednoduse i kdybych tady napsal milion slov o konkretnim cloveku, tak ti to stejne nezapadne do kontextu, pokud konkretniho cloveka neznas a jeste ho musis znat dobre.
TO janac_marek:
Mno vidis ja o tobe nepochybuji uz od zacatku a zatim se nic nezmenilo
PS: Jinak nejsi sam kdo pochybuje o mem veku... mnoho lidi mi rikalo, ze maji pocit, ze mi je nekdy dvakrat tolik
To nemuzu
TO janac_marek:
Mno vidis ja o tobe nepochybuji uz od zacatku a zatim se nic nezmenilo
PS: Jinak nejsi sam kdo pochybuje o mem veku... mnoho lidi mi rikalo, ze maji pocit, ze mi je nekdy dvakrat tolik
-
Tom Vysoudil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4
Me to rijde take jako hloupost. Chtel bych videt, jak by tvoje dedukce (jaky OS, takovy clovek) platila, treba u me. Rekneme, ze by jsi me znal a byli jsme dobri kamaradi.
Nejakou dobu pred tim, nez jsem se rozhodl koupit iP4, jsem se rozmyslel nad tim, zda jit do toho Tecka a koupit tam Bolda 9700 (pro me zatim nejkrasnejsi smart, jaky jsem videl). Jenze v te dobe si pritelkyne poridila na moji radu iPod Touch 4 (chtela nejaky slusny prehravac a neco na cesty, ktery neni jen o hudbe) a rekla, ze nechce aby ho mela jen ona a ja at si koupim iP4 a co bych pro pritelkyni neudelal, ze?
Nakonec jsem jeste teze den skoncil u Vodafonu s iP4 v papirove tasce.
Tak by me tedy zajimalo, jak by si me zaradil do tveho pojeti lidi, kdybych mel BB (chtene), misto naprosto neplanovaneho iPhone. Vis co tim myslim
Nejakou dobu pred tim, nez jsem se rozhodl koupit iP4, jsem se rozmyslel nad tim, zda jit do toho Tecka a koupit tam Bolda 9700 (pro me zatim nejkrasnejsi smart, jaky jsem videl). Jenze v te dobe si pritelkyne poridila na moji radu iPod Touch 4 (chtela nejaky slusny prehravac a neco na cesty, ktery neni jen o hudbe) a rekla, ze nechce aby ho mela jen ona a ja at si koupim iP4 a co bych pro pritelkyni neudelal, ze?
Tak by me tedy zajimalo, jak by si me zaradil do tveho pojeti lidi, kdybych mel BB (chtene), misto naprosto neplanovaneho iPhone. Vis co tim myslim
Krédo "ukaž mi, jaký máš OS a já ti řeknu, jaký jsi" Něco na tom možná bude, protože každý z nás si vybírá telefon, který nám bude vyhovovat. Ale z mé zkušenosti vím, že si někdo koupí telefon a až pak zjistí, že mu nevyhovuje, ale nezbyde mu nic jiného, než to s ním nějaký ten pátek vydržet.
A hlavně v mém okolí, to tvé škatulkování zdaleka neplatí. Znám pár takových, co si pořídili WM či android, a dokáží ho použít maximálně na napsání sms, ale hlavně, že ho mají a jsou in.
Myslím, že je teda nakonec jedno, kdo má jaký OS, v každé té skupině se totiž najdou ti "správní" a ti "špatní".
A hlavně v mém okolí, to tvé škatulkování zdaleka neplatí. Znám pár takových, co si pořídili WM či android, a dokáží ho použít maximálně na napsání sms, ale hlavně, že ho mají a jsou in.
Myslím, že je teda nakonec jedno, kdo má jaký OS, v každé té skupině se totiž najdou ti "správní" a ti "špatní".
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
TO Lucie S:
Ano, pochopila
TO ostatni:
Nikoho nesoudim a nechci vytvaret nejake pravidlo, jen mi to potvrzuje to, co si o kom myslim (samozrejme mluvim o lidech, ktere znam dele).
Ano, pochopila
TO ostatni:
Nikoho nesoudim a nechci vytvaret nejake pravidlo, jen mi to potvrzuje to, co si o kom myslim (samozrejme mluvim o lidech, ktere znam dele).