Zdravím!
Poslední dobou mám s Kaiserem problém při jeho vypínáni, konkrétně, když podržím vypínací tlačítko a pak potvrdím vypnutí, tak je objeví "barevný balónek", jako že pracuje a v tom se hryzne. Pomůže jen soft reset, ale někdy tohle musím opakovat třeba šestkrát, prostě jak kdy. Nesetkal jste se s tím někdo? Mohl bych přehrnout ROM, ale nemám tuchu jak třeba nějak rozumně zálohovat kontakty, asi budu muset projít forum....
Díky
Kaiser nejde vypnout :(
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
odpověděl jsi si sám budeš si muset projít forum.... flashování je jednoduché,romky stáhneš zde zálohu uděláš např pim backup
Děkuji za radu, vše proběhlo bez problému, vypínání už funguje jak má. Dal jsem tam poslední oficiální českou verzi Kaiser_HTC_CSY_3.28.462.1. Časem možná zkusím nějakou vyladěnou anglickou, ale nemám moc času na pokusování. Tahle jede celkem pěkně, jen jsem tam nerozjel iGO2006, který mi na předchozí verzi ROM (byla tam originální) chodila. Mám tam i osmičku, ale ta mě zatím stabilitou moc nepřesvědčila, i když na téhle ROM vypadá stabilnější. Ještě jednou díky za radu, hlavně za ten program na zálohu kontaktů, jednoduchý a skvěle fungující!!!!:)