To matelkoxxl: mně nezbývá než plně potvrdit to, co napsal All.Os. Nemám sice tolik zkušení s různými ROMkami, je to moje pátá, ale jsem s ní fakt spokojen.
JZB
Anketa - aku rom pouzivate vo svojom diamond-e???
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Ja jsem měl 1.93 od T-Mobile a přešel jsem na Eržiku lehkou bez TF. Nejdřív jsem tam hodil orig 2.03, pak hned nove Radio a až pak Eržiku. Konečně je Compact svižnej a použitelnej. Spousta volneho mista, čeština všude. Zatím jsem nenašel chybu. Akorát používám teď klasický zámek disleje místo S2U2. Zvětšovalo mi to prodlevu při příchozím hovoru. Problémy jsem měl vždy jen kvůli spoustě softu co jsem zkoušel. Už jsem chtěl Compacta prodat ale pak jsem dal Eržice šanci a udělal jsem dobře. Díky Eržo 
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
no mne ide o tom,ze cestinu velmi nemusim,uz som si zvykol na anglicky system.a niektore programy co su tam po nainstalovani tiez nepotrebujem.hlavne ten stylus lock,dost sa nanho stazuju tu.ja som si kupil pocket shield,takze ten mam na zamykanie...inac by som ju aj skusil,lebo tf3d ma uz nebavi a je to jedna z mala rom,co ho nema...
Presne koli cestine mi erzika nesedi
Nezeby som cestinu nemal rad, to nie, ale som si proste zvykol na anglictinu. No uvidime co pride dalej 
-
matelkoxxl
- smartguru

no pozeral som na tu rom BsB a nevyzera zle,tak ju idem stiahnut a asi skusim.xcel som pockat na oficialny build,ale tak som nedockavy 
V lehke verzi tam ty aplikace nejsou.matelkoxxl wrote:no mne ide o tom,ze cestinu velmi nemusim,uz som si zvykol na anglicky system.a niektore programy co su tam po nainstalovani tiez nepotrebujem.hlavne ten stylus lock,dost sa nanho stazuju tu.ja som si kupil pocket shield,takze ten mam na zamykanie...inac by som ju aj skusil,lebo tf3d ma uz nebavi a je to jedna z mala rom,co ho nema...
-
matelkoxxl
- smartguru

fuuuha,tak ten win 6.5 ma prekvapil,je fakt peckovy...a napriklad ta odozva pri pisani na full qwerty sa neda porovnat ani s jednou rom co som mal doteraz,tie nikdy nestihali no teraz je to fakt rychle.az rozmyslam,ci si zasa nahodim ten spb ms3,lebo zatial som plne spokojny s today.a este nieco,to v tej romke nie je manila a tf3d?
edit: tak po par dnoch testovania to vyzera tak,ze ostanem u wm6.5.je to fakt vyborny system a tf3d mi v tej romke ani nechyba.len to trochu trva,kym sa v tom rozhliadnem a pojde mi to tak ako vo wm6.1.
a dikes za super tip na tu rom-ku od JackalJackal-a.
edit: tak po par dnoch testovania to vyzera tak,ze ostanem u wm6.5.je to fakt vyborny system a tf3d mi v tej romke ani nechyba.len to trochu trva,kym sa v tom rozhliadnem a pojde mi to tak ako vo wm6.1.
a dikes za super tip na tu rom-ku od JackalJackal-a.
-
Hurvajs
- nováček

- Zařízení: Samsung Focus, HTC HD2, Samsung Wave
Připojuji se, BsB 6.5J je výborná ROM, co bylo na prvni pohled znát je (pro mě) nejdelší výdrž baterie ze všech ROM, co jsem zkusil.. Řeším už jen drobnosti, jinak vše funguje (vč. IGO 8.3xxx)