Asus P320 a zaplňování paměti "úložiště".

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Asus P320
nováček
nováček
Zařízení: Asus P320

Post by Asus P320 »

Mám následující problém. Používám Asus P320 s WM 6.1 Prof. Zpozoroval jsem, že se mi časem začíná zaplňovat místo v úložišti. Sledoval jsem to při práci s mailem (stačilo stahovat jen hlavičky zpráv - tak do šesti mailů - bez příloh, a už ubylo třeba 200 kB). Teď jsem stáhl tři megové soubory a zmizlo mi asi 8,5 MB. I když jsem pak soubory přesunul na kartu, tak se místo neobnovilo.

Mail mám nastavený tak, že se stahují jen hlavičky zpráv, přílohy jdou na kartu apod. V Tepmu jsem nikde nikdy nic nenašel. Tak nevím. :-(

Netušíte někdo, v čem je problém a jak s tím bojovat? Zatím vím, že na to pomůže hard reset. Do toho se mi ale nechce pouštět a dal bych přednost jinému řešení, a nejlépe odstranění problému.

Díky za každý tip.
peter34
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note 9, BlackBerry Classic

Post by peter34 »

Použi Memmaid, je tam v Prejsť na-Úložisko-Využitie pamäte rozpísané, koľko jednotlivé adresáre zaberajú miesta.
Asus P320
nováček
nováček
Zařízení: Asus P320

Post by Asus P320 »

Díky!!! WM je pro mě pořád trochu black-box, ten MemMaid je skvělý. V Cachi IExploreru 8,8 MB. :-( Mazal jsem, co se dalo a v životě by mě nenapadlo, že to může být tohle. Zase trochu poučen a opět přes 18,5 MB volného místa.
Rodny_King
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: asus p320

Post by Rodny_King »

Zdravim.poradil by niekto,kto pouziva gps IGO8?obcas to poriadne zblbne.naplanujem si trasu,ukaze mi ju ale ked sa pohnem nenaviguje ma to,ale sipka ktora ma znazornuje je v pohybe.alebo obcas to zamrzne a potom ide strasne zrychlene a nevrati sa na polohu na ktorej sa nachadzam.este by som mal otazku ohladom bluetoothu.da sa nejako nastavit aby sa mi prijate subory ukladali na pamatovu kartu?a niekdy sa mi stava ze subor ktory prijimam sa mi neulozi a stratim ho a pritom po prijati zadam ze ho chcem ulozit.a da sa nejako rozsirit pamat telefonu,lebo 6MB mi je dost malo... dakujem ...
lUbiC.xD
nováček
nováček
Zařízení: HTC Diamond 2

Post by lUbiC.xD »

Sice je to OT ale s tímhle jsem měl stejný problém na Mio e501. Potom jsem ho prodal a koupil HTC TyTn a tam s extGPS a IGO 8 mi to šlape bez problémů.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”