Ma nekdo odzkouseno? Prosim o info.Nerv_one wrote:Sleduji nekolik diskuznich for, ale uz zacinam ztracet prehled - nekomu funguje to a jinemu ne.
Mohl by mi nekdo sdelit, jaka je funkcni, resp. nejmene problemova, ROM WM 6.1 pro Kaisera od O2 CZ, ktere O2 prodava pod názvem DATAPHONE?
ROM: 1.56.405.5
Radio: 1.27.12.32
Pozn.:
1. V HTC clubu se mi nabizi pouze WWE verze, ale ta jak jsem koukal neni "moc funkcni".
2. Kde sehnat ROMku, ktera je nahrana pri koupi?
3. Potrebuji oficialni ROMku (WM 6.0 i 6.1) od HTC, kvuli prip. uznani zaruky.
Diky.
HTC TyTn II ROM
- ziza
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
HTC TyTn II ROM
Zdarec,
máte někdo vyzkoušenou nějakou good ROM?
Používám: PDACornerUltimate v.14
máte někdo vyzkoušenou nějakou good ROM?
Používám: PDACornerUltimate v.14
HTC TyTn II ROM
ja v16 a je OK-urco lepsi jak v14 - takze doporucuju SPB Backup -> upgrade a obnovit backup 
HTC TyTn II ROM
Já používám v18 a zatím super a rychlá jako blesk . 
-
kostohris
- přispěvatel

- Zařízení: Motorola D160+Desire HD
HTC TyTn II ROM
Tak jsem se rozhodl nahodit novou romku, premyslim o PDACornerUltimate V20 nebo HyperDragon IV IOLITE, mate nekdo zkusenost s uvedenyma romkama? Co by jste spis doporucili.
- lukas.manak
- stálý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10
HTC TyTn II ROM
obě romky jsou kvalitní, ale já májm lepší zkušenost romka od PDACorner
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
HTC TyTn II ROM
Počítej, že s HyperDragonem budeš mít potíže s nainstalováním české SIP klávesnice. Díky bohu, že v poslední verzi sakajatimu nejde zprovoznit ani ta jeho oblíbená tak snad to bude nějak řešit. Jinak HyperDragon je oproti konkurenci bezkonkurenčně nejrychlejší. Osobně používám PDACorner a jedinou výtku mám k množství předinstalovaných aplikací a k relativní pomalosti oproti ROM HyperDragon, ale zdůrazňuji relativní. Jedu teď na verzi 19 lite a jsem v pohodě. Jen je škoda, že oproti 18ce nefachá Show System Status screen...., ale je to malá bolest.
-
adam.ochi
- nováček

- Zařízení: MDA VARIO III,PSP
HTC TyTn II ROM
Ahoj všichni rád bych přešel na novou rom mám tam rom od t-mobile ale je hrozna radsi bych nejakou origo HTC s WM 6.0 cz poradite???? tady nade mnou unus ma download aplikaci atd pro htc no a tam je cs tak ta je dobra???
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

HTC TyTn II ROM
Je to to nejlepsi co muzes v cestine ziskat. Jeste pripada v uvahu jedna, ktera z ni vychazi, ale ted nevim jak se jmenuje. Mam ji tam taky. Ma podivny nazev a je to beta, ale finalni a stabilni.
Tak jako tak budes muset nahrat do zarizena HardSPL a prinos neoficialnich ROM v anglickem jazyce je tak velky, ze bych ti doporucil neco novejsiho a aktualniho. Napr. Ultimate-X.v2
Tak jako tak budes muset nahrat do zarizena HardSPL a prinos neoficialnich ROM v anglickem jazyce je tak velky, ze bych ti doporucil neco novejsiho a aktualniho. Napr. Ultimate-X.v2
-
jjiirrii
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
HTC TyTn II ROM
Ultimate X V2 vřele doporučuji, je fakt dobrá. K instalaci potřebuješ HardSPL 3.29 Hard2, Radio 1.70.19.09 a ROM zde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... t=Ultimate . Funguje s ní vše bez problémů, např. TT7, SpbShell3, nahrávaní hovorů s VitoAudioNotes, CorePlayer, Sunnysoft Keyboard i Contacts, Skype, HW CZ lokalizace klávesnice, Opera 9.6 .......
-
adam.ochi
- nováček

HTC TyTn II ROM
a ještě něco jak to udělám bez usb?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

HTC TyTn II ROM
Máš v zařízení HardSPL?
-
adam.ochi
- nováček

HTC TyTn II ROM
nemám ale prý to jde nějak i bez usb
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

HTC TyTn II ROM
HartSPL bez usb kabelu nedas. Pokud uz ho tam budes mit, je mozne nahravat romky z sd karty.
HTC TyTn II ROM
Hladam poslednu OFICIALNU ANGLICKU ROM pre TyTN II...poradi niekto???
Nemam moznost stiahnut ju z HTC webu, nakolko mam Orange verziu a HTC mi seriove cislo nezozerie.. :(
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

HTC TyTn II ROM
U mě v download sekci.
HTC TyTn II ROM
Mám Ultimate-X2.Beta a mam problem s připojenim. Ultimate-X2.Betaždy po restartu se mi nejde připojit dokud se v tom zase nepohrabu. Má někdo stejný problém?
HTC TyTn II ROM
zakoupil jsem si kaisera. mam v nem rom3.28.462.1 CSY (datum 5.6.2008) verze radia 1.65.16.25 a verze protokolu 25.83.40.02H . Nevite nekdo co to je za rom? nikde sem ji nenasel
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

HTC TyTn II ROM
Nevím co chceš slyšet. Je to to nejnovější co lze v češtině sehnat.