HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti
-
Chytrolín
- nováček

- Zařízení: Qtek 8310, HTC Diamond 2, ZTE Blade
jj, já jsem tu přiloženou folii taky hned nalepil a je perfektní, vyčistil jsem pořádně displej ( přípravkem co mám na čištění LCD monitoru ) a nalepil od spodu displeje pěkně pomalu nahoru, pořádně si to rozměřte,ať ji máte hezky od kraje, vyjde přesně 
Tak už mám D2 taky doma a jsem moc nadšenej..Je ještě menší a lehčí než jsem myslel. Ale jako ůplný nováček WM bych poprosil zkušené o radu, jaké první prográmky a hlavně fungující mám nainstalovat, chtěl bych hlavně skype, icq apod. Prosím třeba i odkaz. Děkuji všem.
Hledej. Na fóru a na Googlu. A najdeš co potřebuješ a to celkem snadno.
Skype - Fring...
ICQ - QIP, Slick, IM+...
Skype - Fring...
ICQ - QIP, Slick, IM+...
-
Chytrolín
- nováček

Asi dám můj Diamond 2 na reklamaci, protože mu hrozně vrže zadní kryt ( když ho držím v ruce a palcem zmáčknu displej, tak vrže / lupe ), to si myslím, že by se u zařízení za 12 000 Kč dít nemělo. Ostatní kolegové s tím nemáte problém ? 
-
wakkee
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
kryt pekne licuje a nic nevrzga
Zdar., kryt nevrže, zkontroluj ještě, jestli se nezkroutila baterka a netlačí na kryt
Neví někdo zda:
1) jde přepnout : v programech (např. total commander) se s posunem prstu po displeji posunuje i text. Chtěl by jsem změnu na výběr více položek jak u klasického PDA a posun lištou vpravo.
2 )Kde v Opeře najdu soubor s oblíbenými položkami, příp. jak je sesynchronizovat s "mobilní oblíbené" v IE přes Active Sync?
3)Nejde mi přes "Wather database editor" přidat další město. Napíše to "File Write protection of database colďt removed" Nevíte co s tím?? (ostatní postupy např. z Touch HD nefungují také)
Neví někdo zda:
1) jde přepnout : v programech (např. total commander) se s posunem prstu po displeji posunuje i text. Chtěl by jsem změnu na výběr více položek jak u klasického PDA a posun lištou vpravo.
2 )Kde v Opeře najdu soubor s oblíbenými položkami, příp. jak je sesynchronizovat s "mobilní oblíbené" v IE přes Active Sync?
3)Nejde mi přes "Wather database editor" přidat další město. Napíše to "File Write protection of database colďt removed" Nevíte co s tím?? (ostatní postupy např. z Touch HD nefungují také)
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Dělá vám toto kalkulačka? (pouze děleno)

Ja mam kryt taky naprosto festovni.
Ma kalkulacka je v poradku
Na tohle doporučuju FTouchSl. Umožňuje vypnout TouchFlo skrolování a případně ho nahrádí svým, které je mnohem promakanější. I s ním je totiž taky funkční výběr položek, např. v Total Commanderu. Další dobrou fičurkou je kinetecký skrolování. A není nutné kupovat si plnou verzi programu, vše kolem skrolování funguje neomezeně i v demu.mikt wrote:Neví někdo zda:
-
Chytrolín
- nováček

když ho držím v pravé ruce a dotýkám se / stláčím displej, tak to na levé straně u kraje lupká / vrže ( v dolní polovině zařízení ), baterku jsem kontroloval, je osazená dobře, dám to na reklamaci, nedá se nic dělat. Taky to vrže nahoře v levém rohu ten zadní kryt, když se jemně stlačí.Dzamir wrote:Ja mam kryt taky naprosto festovni.
Já nemůžu nějak přijít na to rolování..Buď na to zatlačím málo a nemohu listovat, nebo zase zmáčknu moc a potvrdím to...Pořád s tím nějak bojuju..
Když chytnete telefon v dolní části a prstem poklepete na horní část (u objektivu) ozývá se vám taky takové divné klapání, jako kdyby bylo uvnitř něco uvolněného? Připadá mi, že to dělá nějaká krytka v objektivu, protože když udělám fotku, udělá to podobné klapnutí. Bojím se, že to bude na reklamaci. Číňan asi ty krabice moc nešetřil, když je nakládal do letadla.
Tak ještě jsem na něco zapoměl..Myslel jsem, že karta je součástí..a není. Jakou by jste mi doporučili zakoupit, značku a velikost. Děkuji
Ja koupil 16GB Kingston class2 a beha v tom uplne v pohode. Zkousel jsem tez 6GB Kingston a ta byla take bezproblemu.
Karta se neda doporucit, zalezi jakou chces velikost a kolik za ni chces utratit.Pokud budes chtit 16GB, tak Ti nezbyde nez koupit pouze class2
Karta se neda doporucit, zalezi jakou chces velikost a kolik za ni chces utratit.Pokud budes chtit 16GB, tak Ti nezbyde nez koupit pouze class2
Také používám úplně tu samou, co Dzamir, a naprosto bez problémů, stejně jako v jiných PDA. Funguje dobře.
U mna to robi to iste ale len ak je displey otoceny k zemi. Bude to normalne. Mal som HD a tam to robilo to iste.bof wrote:Když chytnete telefon v dolní části a prstem poklepete na horní část (u objektivu) ozývá se vám taky takové divné klapání, jako kdyby bylo uvnitř něco uvolněného? Připadá mi, že to dělá nějaká krytka v objektivu, protože když udělám fotku, udělá to podobné klapnutí. Bojím se, že to bude na reklamaci. Číňan asi ty krabice moc nešetřil, když je nakládal do letadla.
Nezkoušel jste někdo programy pro vyslovování jména volajícího u příchozích hovorů? Nefunguje mi ani MS Voice Command a ani Voice2Go, a to jsem si na to dost zvykl ze symbianu.
Taky mam 16GB Kingstona a bez problemu... 
Ok, dík za odpověď. To klapání se mi ozývá, ať telefon natočim jakkoliv, ale tak snad to teda bude v pohodě.Pirmin wrote: U mna to robi to iste ale len ak je displey otoceny k zemi. Bude to normalne. Mal som HD a tam to robilo to iste.
Ad Yamato kalkulačka - nedělá.