VIDEO - Přehrávání - řešení

Diskuze o aplikacích, programech, TouchFLO 3D a dalších utilitách
Wolfenzi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 192
Registrován: stř zář 10, 2008 22:18
Zařízení: HTC Touch HD
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Wolfenzi » úte led 20, 2009 22:02

AC3 coreplayer neumí, musíš při konverzi dát ACC zvuk.. nebo AAC ? Teď si nejsem jistej jak se jmenuje :-)

Lukasen
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: úte led 20, 2009 17:53
Zařízení: HTC touch HD

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Lukasen » pát úno 06, 2009 23:32

v tom media coderu jsem si polde navudu na uvodni straně skopal video do tvaru pro přehrávání ve WMP ve výsledku se to chová dost podivně když jsem to zkusil přehrát automaticky to přehodilo na další video. Po vymazíní všech ostatních videii zmizelo take ( ne opravdi jsem ho omylem nevymazal :wink: ).

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

VIDEO - TCPMP

Příspěvek od PITT » úte úno 24, 2009 10:36

TCPMP jsem norm. nainstaloval a hlásí mi že nelze spustit a abych poslal zprávu vývojářům nevíte někdo proč už se mi to objevilo i u jiných prog.

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od JardaBar » úte úno 24, 2009 10:48

Na HD nefunguje, musíš použít CorePlayer, ale možná už někdo vyrobil nějaký klon TCPMP a ten fungovat bude, nevím ... jedině se podívat po netu ...

Lukasen: to se mi nestalo ...

Uživatelský avatar
martintrestik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 191
Registrován: pát lis 14, 2008 15:41
Zařízení: Samsung Galaxy S II
Bydliště: .: In Your Mind :.
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od martintrestik » úte úno 24, 2009 18:59

na HDčku TCPMP funguje výborně, sám jej používám...

edit:\\ pro jistotu přikládám...
TCPMP s podporou titulků

JardaBar
nováček
nováček
Příspěvky: 48
Registrován: úte lis 18, 2008 11:52
Zařízení: Xperia

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od JardaBar » úte úno 24, 2009 19:23

no vidíš, tak to sem ani nevěděl, že pro HD existuje funkční verze, mě to nejelo s tou co jsem měl ... :) ... tak dík za info!

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od PITT » úte úno 24, 2009 20:04

martintrestik píše:na HDčku TCPMP funguje výborně, sám jej používám...
A jakou máš verzi? Mě to nejde (jak jsem psal)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od htcjirka » úte úno 24, 2009 20:11

Musis pouzit verzi ,ktera je upravena na vsechny nova zarizeni jako je touch diamond,touch pro,HD,Xperia atd...Prikladam ji.
Přílohy
TCPMP-0.72RC1-ARM-PPC-recomp-03_3vi8.cab
(2.02 MiB) Staženo 233 x

Uživatelský avatar
PITT
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: úte čer 03, 2008 16:15
Zařízení: NEXUS 4

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od PITT » úte úno 24, 2009 20:40

Supr moc díky už to šlape. :lol:

mao7
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: úte kvě 27, 2008 13:26

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od mao7 » stř bře 25, 2009 12:41

ahoj chcem sa spytat ze ci neni nejaka aplikacia (kodec alebo prahravac)aby mi prehravalo audio ACC-3 bez toho aby som to nemusel v pc prerabat na ACC alebo AAC

mao7
nováček
nováček
Příspěvky: 36
Registrován: úte kvě 27, 2008 13:26

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od mao7 » čtv bře 26, 2009 14:51

ahoj skusal som prehravac TCPMP a ten mi v pohode zvuk ACC-3 prehral lenze zase mi sekalo video ktore mi napriklad v coreplayeri 1.30 build 6213 nesekalo

Jindrous
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: sob bře 21, 2009 21:37
Zařízení: HTC Touch HD

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Jindrous » čtv dub 02, 2009 18:30

Ví někdo postup jak sledovat videa na www.nova.cz a jiné TV? Díky

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od YAMATO » sob dub 18, 2009 22:01

Poslyšte, lidi...zkusil jsem asi milion a jeden program na vpálení titulků přímo do videa (včetně zde jmenovaných) a mám problém, že někdy se to daří v pohodě, jindy jsou ale posunuté. Obecně seriály jdou OK, ale filmy ne. Přitom v kompu fungují naprosto OK. Jakým způsobem je dostat tam, kam opravdu patří? Dokáže to i v tomto nepříliš znalý člověk?

zdf
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: čtv pro 18, 2008 13:13
Zařízení: HTC Touch HD
Bydliště: Praha

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od zdf » stř dub 22, 2009 13:09

dělal jsem video podle návodu na 1. straně VARIANTA B, titulky seděly

Uživatelský avatar
Kwazzy
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 336
Registrován: ned zář 14, 2008 9:47
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: EU

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Kwazzy » čtv dub 23, 2009 7:36

Ja to delam na Media Coderu porad a vzdy uspesne. Tak nechapu kde by mohl byt problem.

finnak
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 95
Registrován: pon říj 30, 2006 7:01
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od finnak » pát dub 24, 2009 16:19

tak jsem se snažil udelat to podle navodu č. 1 na první straně a stejně se mi to sem tam sekne a to jsem ještě snížíl rozlišení. Byl by někdo tak hodný a hodil sem screeny, abych zjistil, kde dělám chybu?? Rád bych na svém HD sledoval seriály a filmy.
díky

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od YAMATO » pát dub 24, 2009 16:23

Media Coder mi celkově moc nesedl, nejradši používám Total Video Conventer. Asi to bude nějaká chyba jinde, protože 90 % titulků jde, některé ne...ani v jiných programech. Kdyby tak Core Player konečně uměl titulky, TCPMP je umí, ale zas je v přehrávání celkově poněkud slabší...nějaký hibrid obou by bodl.

Uživatelský avatar
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1622
Registrován: úte led 15, 2008 20:38
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od Standa » čtv dub 30, 2009 11:29

Já teď zkouším konvertor SUPER. Taky jsem odešel od Media Coderu, měl jsem u něj problém s posunem zvuku. Nicméně na přehrávání videí na HD rezignuju, protože konvertovat několik hodin video je moc.

Uživatelský avatar
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 2090
Registrován: úte čer 10, 2008 10:36
Zařízení: Galaxy Note 2
Bydliště: Trutnov

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od YAMATO » čtv dub 30, 2009 12:32

No asi tak...celkově jsem v tomto z HD hodně rozpačitý, nečekal jsem zázraky, ale...prostě je v tomhle slybý.

lamauser
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: pon črc 07, 2008 8:11

VIDEO - Přehrávání - řešení

Příspěvek od lamauser » čtv čer 04, 2009 8:13

Tiez som bol mierne sklamany prehravanim videa na HD ... Vyrazne zlepsenie nastalo po naistalovani pravdepodobne najnovsieho buildu Coreplayer 1.3.2 build 6906. U predoslych verzii nefungoval QTv display, (aspon u mna :-) ) Spravil som par benchmarkov, u filmov kde bol priemer na urovni 88% nastal narast na uroven cca 115 %. Takze spokojnost....

Odpovědět

Zpět na „Software a multimédia“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů