Duttyho ROMky
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Duttyho ROMky
To jo, ale přiřadí se ten, který jsi mu vnutil ne? Nebo při nové instalaci na jiný port tam natlačí zase ten původní co je v systému?
Duttyho ROMky
Dnes jsem vyzkoušel tolik oslavovanou Duttyho V3 XT Ship a asi u ní zůstanu ;) Dutty píše, že je to jeho poslední ROMka (tedy pokud se nestane něco opravdu závažného) a tak mě napadlo, že by se mohlo kompletně přeložit nové TouchFLO3D.
Pomocí registru jsem zapnul "temporary" češtinu, která je součástí ROMky, ale ta jak víte není kompletní.
Jedná se hlavně o dialer, přidání nového konkaktu a kontextových nabídek.
Chci se tedy zeptat na to, zdali na ní už někdo nepracuje.
Pomocí registru jsem zapnul "temporary" češtinu, která je součástí ROMky, ale ta jak víte není kompletní.
Jedná se hlavně o dialer, přidání nového konkaktu a kontextových nabídek.
Chci se tedy zeptat na to, zdali na ní už někdo nepracuje.
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
Prave ze ovladac bude uz "pouze" pro ten jeden port. U tech vsech ostatnich se vzdy zapne ten puvodni vista ovladac. Vsak to muzes vyzkousetStanda wrote:To jo, ale přiřadí se ten, který jsi mu vnutil ne? Nebo při nové instalaci na jiný port tam natlačí zase ten původní co je v systému?
Duttyho ROMky
To Desperado: A koukal jsi se na příspěvek od Vita56 dole na straně č.17?? Máš tam počeštěnou Manilu tedy TouchFLO3D a nevšiml jsem se, že by to nebylo kompletní.
Dále k tomu Vita56 píše :
Dále k tomu Vita56 píše :
Nakopírujte moje soubory (ze str.17) na kartu, změňte u nich atributy na read only, system a hidden. Potom je překopírujte do adresáře Windows. Je to třeba kopírovat Pocket Total Commanderem, protože se přepisují původní soubory v romce. File Explorer ve WM to nepřepíše! Ještě je třeba úpravou klíče v registru přepnout manilu na češtinu. Přepne se pouze manila, tj TF3D. Takže kdo už má TF3D v češtině, překopírovat soubory a deaktivace a zpětná aktivace TF3D nebo soft reset.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Duttyho ROMky
ahoj, máte někdo funkční clonu ? viz. obr. Pokud ano, dá se aktivovat? Mě se nezobrazuje, ani jsem nenašel kde se dá v nastavení spustit. Napadá mě, je součástí Dutt. ROM?
edit : našel jsem na XDA tento cab, nainstaloval, ale žádný viditelný efekt.
edit : našel jsem na XDA tento cab, nainstaloval, ale žádný viditelný efekt.
- Attachments
-
- 00000337_50kA827272009419165050.gif (42.68 KiB) Viewed 4249 times
-
- HTC_LockScreen.cab.zip
- (1.12 MiB) Downloaded 156 times
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Duttyho ROMky
Clona je v Dialeru z Topaze.Dutty pouzil Dialer z Rhodia(kvuli podpore lanscape a konferencnich hovoru)) ten clonu nema.
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
pro htcjirka : ach tak, díky. Raději konferenční hovory než clonu.
Duttyho ROMky
To víš že koukal a soubory přepsal, ale ty máš snad s jejich pomocí počeštěný dialer (Talk, Contacts, All People, Speaker, End call, Add call)? A zkoušel ses dívat přímo do těch souborů? Žádný z nich neobsahuje tyhle přeložené položky.TALI wrote:A koukal jsi se na příspěvek od Vita56 dole na straně č.17?? Máš tam počeštěnou Manilu tedy TouchFLO3D a nevšiml jsem se, že by to nebylo kompletní.
-
Mong3R
- častý přispěvatel

- Zařízení: SGN II + Lumia 930
Duttyho ROMky
Zdarec, našel jsem, kde jinde než na XDA nový HSPL: HSPLWrapper_Blackstone_156OliNex a RUU_Signed_Blackstone_stockSPL154. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli se stálé musí při flashování new neof ROM flas přes uspl 2.5, nebo to půjde jako za stara, když to je už venku
Americky moc nevládnu, tak nevím jestli jsem to dobře pochopil. Jinak ke stáhnutí to je
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217.
Píše o tom Miri na jeho stránkách
http://mirimobile.blogspot.com/
Díky za odpovědi Blackstouni
Tedy snad se to už někde nepíše, nevšiml jsem si
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431217.
Píše o tom Miri na jeho stránkách
http://mirimobile.blogspot.com/
Díky za odpovědi Blackstouni
Tedy snad se to už někde nepíše, nevšiml jsem si
Duttyho ROMky
Mong3R : jj s novym wrapperem by to melo jit flasnout stejne jako postaru.
-
andre7
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Duttyho ROMky
Páni potrebujem radu, nahodil som si Duttyho v3 XT Ship pouzitim HSPL 156Olinex, presne podla navodov. Nie je to moja prva flashnuta ROMka, ale stalo sa mi nieco o com som este ani nepocul. Vsetko funguje jak ma, ale HDcko mi po par sekundach samo odpaja microSD kartu, ktoru mimochodom pouzivam viac ako pol roka bez tazkosti. Neviete cim by to mohlo byt? Karta mi pracuje spravne v citacke, takze by mala byt ok...
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Pokud mám zkušenosti, něco podobného se mi stalo,...kartu jsem dal do čtečky a data zálohoval. Kartu jsem naformátoval a od té doby mám klid, myslím, že tam byl nějaký nečitelný, nebo poškozený soubor a ten dělal neplechu....
-
andre7
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD "Blackstone"
Duttyho ROMky
Diky moc, uz to napadlo aj mna, lenze formatoval som ju na notebooku a kym som sa pobila ochrana karty s Vistou skoro som stratil nervy. Uz to ide ako ma, dakujem 
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
Dutty píše : I uvolní novou rom tento víkend.
Poznámka, že hasn't byly testovány žádné beta testerů, takže budou nové pro všechny,
Udělal jsem pár změn k lepšímu v rom a já učinil chnagelog když jsem někdy jeho obsazeno pár dny tak jen malé množství času, aby práci na něm několik dní.
Omlouváme Kdybych byl havent vysílání zde nebo odpovídání na e-maily, ale pochopit, že se tolik času vyvíjí rom a testování a to s persoanl život ve stejnou dobu.
Rozumím tomu tak, že Dutty uvolní o víkendu novou ROM postavenou na nejnovější 1.57.... na kterou pějí na XDA ódy?
Rozumím tomu tak, že Dutty uvolní o víkendu novou ROM postavenou na nejnovější 1.57.... na kterou pějí na XDA ódy?
budulinekcz
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Duttyho ROMky
Jasné, napřed zveřejní changelog s připravovanýma změnama a pak vydá romku, kterou ještě ale nikdo neměl v ruce, tak bude možná trošku bugová + opraví drobnosti na které pozapomněl u V3 (ikonky bt, událostí, MSVC apod)
Mimochodem, je asi hodně naivní myslet si, že existuje nějaká aplikace co mi obnoví po HR nastavení v TF, že? (myslím konfiguraci emailu, naklikané sledované akcie, města v počasí, nastavení zvonění apod.; nemyslím obnovu zpráv, kontaktů a mailů přes PIM bckp a tak).
Mimochodem, je asi hodně naivní myslet si, že existuje nějaká aplikace co mi obnoví po HR nastavení v TF, že? (myslím konfiguraci emailu, naklikané sledované akcie, města v počasí, nastavení zvonění apod.; nemyslím obnovu zpráv, kontaktů a mailů přes PIM bckp a tak).
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
Duttyho V 3.1 XT je venku
MD5: ADB1ADD7234969942D787E84F6FEC928
File: RUU_BlackStone_Duttys_WWE_V3.1_XT_Radio_52.64.25.3 4_1.14.25.24_Ship
File-Size: 109 MegaByte
Type: Archived File (ZIP)
Official Mirrors and Alternative Links:
http://rapidshare.com/files/22763801...25.24_Ship.zip
PASSWORD: Duttys HD V3.1 XT Ship by Dutty
MD5: ADB1ADD7234969942D787E84F6FEC928
File: RUU_BlackStone_Duttys_WWE_V3.1_XT_Radio_52.64.25.3 4_1.14.25.24_Ship
File-Size: 109 MegaByte
Type: Archived File (ZIP)
Official Mirrors and Alternative Links:
http://rapidshare.com/files/22763801...25.24_Ship.zip
PASSWORD: Duttys HD V3.1 XT Ship by Dutty
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
nahrání HSPL 1.56 ? Projíždím různá fóra a odpověďi jsem se zatím nedohledal
aktuální stav : Dutty V 3 a USPL 2.5
plánovaná změna : Dutty V 3.1 a HSPL 1.56
poprosím o stručný návod, nebo odkaz (stav ideál v češtině, neb. ji pak musím nechat prznit Mr.Googlem
. Díky za pomoc
p.s. přes HSPL umím a hlavně nikam nemusím
pro SirTom : odkaz již neměl smysl, ROMka vyšla
aktuální stav : Dutty V 3 a USPL 2.5
plánovaná změna : Dutty V 3.1 a HSPL 1.56
poprosím o stručný návod, nebo odkaz (stav ideál v češtině, neb. ji pak musím nechat prznit Mr.Googlem
p.s. přes HSPL umím a hlavně nikam nemusím
pro SirTom : odkaz již neměl smysl, ROMka vyšla
Duttyho ROMky
Zdravím, tak jsem nahrál novou ROM V3.1 XT kde je nové menu. Nějak jsem nepřišel na to, jak se dostat do nastavení, kde můžu měnit zvuky, podsvícení atd. V nabídce start jsou pouze programy. Kde to najdu? Respektive, jde nějak změnit nové menu za staré? Jestli ano, tak jak. Děkuji.
Duttyho ROMky
Inadeb :
V TouchFlo si dej nastavenia dole v levo Dalsi, pak mam klasickou nabidku. Jinak je na to patch, urcite ho najdes tady ve foru.
Po delsi dobe jsem zkusil zase WM 6.1 tuhle Duttyho 3.1 a musim rict, ze na prvni pohled se zda fakt rychla. Ted vaham jestli si ji nechat, nebo se vratit k WM 6.5....miri dneska vydal verzi 9.
V TouchFlo si dej nastavenia dole v levo Dalsi, pak mam klasickou nabidku. Jinak je na to patch, urcite ho najdes tady ve foru.
Po delsi dobe jsem zkusil zase WM 6.1 tuhle Duttyho 3.1 a musim rict, ze na prvni pohled se zda fakt rychla. Ted vaham jestli si ji nechat, nebo se vratit k WM 6.5....miri dneska vydal verzi 9.