Jaký zvolit prohlížeč?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by jozinzbazin »

No i když je to zapakované, tak píšou, že je to JAR. Ale po rozbalení je tam spousta souborů. A jak uvádím výše, zabudovaná JAVA v diamondu mi to nebere.
JZB

EDIT:
To tady nikdo není, kdo to už převáděl :?: :-( Po otevření v raru se ukáže nějaký soubor META a pak další soubory označené jako a.class..... b.class .... atd. je jich ta asi 15.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by matelkoxxl »

tak ja som teraz skusal stiahnut tu operu mini z oficialnej stranky a kedze je to urcene pre smartphone,tak som vybral zo zariadeni htc touch (neviem preco je tam,ked to nie je smartphone) a vyhodilo mi to dve subory na stiahnutie .jar a .jad.ziadny zip,ani rar,takze by som odporucal skusit to stiahnut este raz odtial...

link - http://www.opera.com/mini/download/htc/htc_p3450_touch/
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by fido_cz »

jozinzbazin wrote:To tady nikdo není, kdo to už převáděl :?: :-( Po otevření v raru se ukáže nějaký soubor META a pak další soubory označené jako a.class..... b.class .... atd. je jich ta asi 15.
JZB
Prejmenuj ten rar na jar a je to.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by jozinzbazin »

To matelkoxxl/fido_cz: hoši díky. Obojí funguje :P . A já nad tím strávil asi hodinu včera večer a nic :twisted:
JZB
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by Ruslan Botsyurko »

Update:
Rozhodl jsem se otestovat Iris Borwser a už jsem u něj zůstal :)
Nabízí podobné možnosti jako Netfront, ale má podle mě líp vyřešenou práci s myší a stránky se načítají rychleji. Pak je tu pár dalších detailů v jeho prospěch, třeba zobrazování množství stažených dat v kB během načítání stránky, výborně vyřešené zobrazování obsáhlejších stránek, zoom po doubleclicku a další. Takže kdyby někomu nesedl NetFront, doporučuju zkusit Iris.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by matelkoxxl »

tak ja som nahodil aj iris,aj najnovsiu operu 9.5.16277,aj netfront.skusal som ich vsetky,ale nejako mi stale najviac sedi ta opera,aj ked sa uz tesim na novy FF mobile,lebo aj v compe pouzivam len FF...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by Ruslan Botsyurko »

jj, v kompu nedám na ff dopustit, ale ta beta mobilní lišky mě docela zklamala ikdyž to beru hodně s rezervou protože to nebylo nic oficiálního. Jenom ve smyslu, že jsem čekal, že si dají víc záležet na rychlosti a stabilitě než na vzhledu.
jozinzbazin
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by jozinzbazin »

No, lišák mi v kompu nesedl a tak používám Operu. Z důvodu velké spokojenosti, používám i na PPC. Btw. doma jsem nahodil i Google Chrome. Běhá jako víno, ale nemá myší gesta, tak jej používám velmi sporadicky.
JZB
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by 4n's »

no, konecne jsem se, co se tyce prohlizecu, ustalil. Travian na Netfrontu, vsechno ostatni Opera Mini :D
Helle
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Max 3 , NB Chrome OS, PC Win 10iPad 2

Jaký zvolit prohlížeč?

Post by Helle »

Pokud nejsi na wifi a na nějakém rychlém připojení a jedeš pouze přes datové připojení operátora,tak je určitě nejlepší Opera mini.Je totiž VÝRAZNĚ rychlejší než jakýkoliv jiný prohlížeč.A na svém HD jsem vyzkoušel už všechno.
Post Reply

Return to “Aplikace”