Oficiální hotfixy a patche pro Touch HD
Dik funguje:-)
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Hm, u toho SlidingAnswer Hotfixu mi to píše, že mám nainstalovat korektní verzi...co je na verzi stažené z HTC nekorektního?
Aku mas ROM verziu?
- YAMATO
- smartmaniak

Hm, tak po nainstalování oficiálního SlidingAnswer Hotfixu, staženého ze stránek HTC právě dnes, tam je stále ta chyba. Tak nevim kdo v tom má bordel, ale docela mě to tam vadí...
tam by mal byt este aj opravny hotfix opravneho hotfixu. ten by mal uz korektne fungovat. neviem ktory si nainstaloval.
napal do HD najnovsiu ROM 1.56...tam by malo ist vsetko ok. a je rychlejsia a stabilna oproti 1.14..
napal do HD najnovsiu ROM 1.56...tam by malo ist vsetko ok. a je rychlejsia a stabilna oproti 1.14..
- YAMATO
- smartmaniak

Žádný opravný tam není.
- YAMATO
- smartmaniak

Prosím, mohl byste mi někdo poslat ten opravený SlidingAnswer Hotfix bez bugu? Ten, co jsem stáhl z HTC, má stále tu chybu.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Tady ho máš. Nevím jestli ti pomůže. Nezdá se mi totiž,že by na oficiálních stránkách mohli mít vadný soubor. Tento co ti posílám jsem použil tenkrát hned co vyšel a fungoval O.K.
- Attachments
-
- _HTC Touch HD_Touch HD_SlidingAnswer.rar
- Touch HD_SlidingAnswer.exe
- (390.48 KiB) Downloaded 130 times
- YAMATO
- smartmaniak

Díky!
Bohužel začínám mít dojem, že mám nějaké divné HD...ta HTC kalkulačka mi nejde, tohle mi nejde...už je to nějak divné. Udělám zálohu, zkusím toto...a jestli to nepůjde, tak začnu vážně uvažovat o reklamaci
Edit: tak ne, tenhle fix od tebe funguje! Sláva! Ale proč ten stažený z HTC blbnul, tzo by mě teda moc zajímalo...
Bohužel začínám mít dojem, že mám nějaké divné HD...ta HTC kalkulačka mi nejde, tohle mi nejde...už je to nějak divné. Udělám zálohu, zkusím toto...a jestli to nepůjde, tak začnu vážně uvažovat o reklamaci
Edit: tak ne, tenhle fix od tebe funguje! Sláva! Ale proč ten stažený z HTC blbnul, tzo by mě teda moc zajímalo...
Na stránkách HTC je nový hotfix a to : Hotfix for resolving skipping during audio playback for HTC Touch HD
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vime,Jirka uz na toto upozornoval v bleskovkach zde http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=39&t=13649
-
Chrono Leggionaire
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 10
Příspěvek od uživatele axeDawe je z dřívější doby, než ta Bleskovka. Ale to jen tak mimochodem 
-
htcjirka
- smartmaniak

O par hodin,to me uslo 
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Nový Hotfix k dispozici na oficiálních stránkách.
Hotfix for adding the financial information service provider’s icon in TouchFLO Stock tab for HTC Touch HD
If the Stock tab doesn’t show the financial information service provider’s icon in TouchFLO,, please download this hotfix to solve the problem.
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli v nové ROMce 1.56.479 používáte hotfixy či patche a jaké.
D9kas, dnes jsem instaloval novou ROM z prastaré 1.14... a nevím jestli tam mám šoupnout aj ty hotfixy.
Díkas
D9kas, dnes jsem instaloval novou ROM z prastaré 1.14... a nevím jestli tam mám šoupnout aj ty hotfixy.
Díkas
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdyz se podivas na stranky HTC mas tam vzdy napsany verze rom,kterych se dany hotfix tyka.
Verze ROM 1.56.479.0 má datum 23.3.09 . První opravný soubor po tomto datu je pro vyřešení přeskakování při přehrávání zvuku v zařízení HTC Touch HD ze 2009-06-05 a je určen pro verze 1.56 a nižší. Takže bych tam nahrál všechny hotfixy nahoru tímto počínaje, neb určení verze ROM u hotfixů až na tento 1 chybí, nebo jsem je nenašel. Odkaz je http://www.htc.com/europe/supportdownlo ... =sd&cat=al