Problem s facebookom

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
wm.user
nováček
nováček
Zařízení: Htc touch dual, Htc diamond

Problem s facebookom

Post by wm.user »

zdar pani,
Aky software pouzivate na prihlasenie do facebooku? Ja pouzivam skybook ale ked som prihlaseny na pda tak sa mojim priatelom v skupine nezobrazujem ako prihlaseny ale ako odhlaseny. Aj ked skusim poslat nejaky odkaz tak nepride. Facebook klient od Microsoftu sa na mojom htc dual nezobrazuje korektne tak neviem kde je problem. Poradite?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Problem s facebookom

Post by Jiří Hrma »

ten FB klient od Microsoftu byl tuším jen pro WVGA a VGA zařízení, tak proto se ti chybně vykresluje. Zkoušel si už klasickou mobilní verzi na http://m.facebook.com ?
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Problem s facebookom

Post by carnero »

Ten Facebook klient od Microsoftu je pro všechna rozlišení (minimálně QVGA, VGA a widescreen varianty) a také pro PPC i SP. Nicméně je to alfa verze, takže nemusí fungovat správně. Mě zlobil v případě, že na Facebooku jsem měl na "zdi" nějaké výstupy z jedné aplikace (už nevím které).

Každopádně Jirkou zmíněná možnost m.facebook.com je spolehlivá a funguje všude :)
wm.user
nováček
nováček
Zařízení: Htc touch dual, Htc diamond

Problem s facebookom

Post by wm.user »

Dik‚ tak skusim tu mobilnu verziu. A je este nejaky facebook klient ktory funguje spolahlivo?
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Problem s facebookom

Post by Ruslan Botsyurko »

A povolil jsi na facebooku přístup z programu SkyBook? Tam se musí povolit, že budeš ze SkyBook měnit statusy, uploadovat fotky atd. Před časem jsem sepsal podrobnej návod i s odkazy ( viz ZDE) , tak se přes to zkus proklikat. Mě osobně SkyBook byhovuje nejvíc z těch klientů, co se objevily na netu. Ještě bych rád viděl, jak vypadá ten integrovaný FaceBook klient z SPB Mobile Shell. Ten mi totiž hlásí Connection error když se snažim připojit pres GRPS.
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Problem s facebookom

Post by ospaly_muflon »

2 wm.user:
Podívej se na SkyBook -poměrně zajímavý klient, stabilní i když pomalejší.
Anebo také FIM -osobně mi na HD ale moc nefungoval, resp. jeho ovládání bylo docela zmatené
farokh wrote:Ještě bych rád viděl, jak vypadá ten integrovaný FaceBook klient z SPB Mobile Shell. Ten mi totiž hlásí Connection error když se snažim připojit pres GRPS.
Nezkoušel jsem, ale tu není tuším plnohodnotný Facebook klient. Mělo by se jednat jen o možnost napojení SPB Shellu do Facebooku aby si následně stáhl fotografie přátel z jejich Facebook profilů.
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Problem s facebookom

Post by matelkoxxl »

jj,mne to tiez len hlada fotky tych ludi co mam v rychlej volbe.nic viac to asi nedokaze,takze to neni plnohodnotny facebook klient.skoda...
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Problem s facebookom

Post by Ruslan Botsyurko »

Tak to je dobrý, aspoň vim, že jsem o nic nepřišel.
No Skybook umí prave i psát na zeď, uploadovat fotky, fotit fotky, synchronizovat s adresářem outlooku a je ze zmíněných podle mě nejstabilnější a nejrychlejší(a to surfuju pres GPRS s mizernou rychlostí 30-50 kBps download), ale třeba ti bude vyhovovat jinej. U FIM mi blbla aktualizace, ta oficiální beta stála taky celkem za prd, mobilní facebook přes browser je až moc oškubaný a plnohodnotný zase nenažraný na data, tak proto SkyBook.
ospaly_muflon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Pro 2

Problem s facebookom

Post by ospaly_muflon »

Od Microsoftu je nyní k dispozici nová verze Facebook klienta v 1.0.0.7
Informace a screenshoty: http://www.microsoft.com/windowsmobile/ ... ebook.mspx
Odkaz ke stažení: http://download.microsoft.com/download/ ... .0.0.7.CAB
Jdu otestovat...
Post Reply

Return to “Aplikace”