HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti
Na Xda-developers.com teď čtu, že byl vydán nový CorePlayer 1.3.2, tak uvidíme, zda bude lépe optimalizovaný pro Diamonda2.
Jinak našel jsem zajímavý bug v novém TouchFLO 3D a Total Commanderu. Pokud si z kontextové nabídky Commanderu vyberu Show - Directory hotlist, tak už se nezobrazí další nabídka a D2 mi zatuhne.
Jinak našel jsem zajímavý bug v novém TouchFLO 3D a Total Commanderu. Pokud si z kontextové nabídky Commanderu vyberu Show - Directory hotlist, tak už se nezobrazí další nabídka a D2 mi zatuhne.
Koukal jsem na xda-dev a je tam odkaz na recenzi kde se píše o výdrži při používání 5 dní. Ani se mi nechce věřit, že by to bylo tak dobrý. 
-
wakkee
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
Core Player vyzera ze funguje bez problemov. Da sa niekde zmenit aby bol predvoleny namiesto WMP?
Ahoj všem. Rád bych se na něco zeptal před koupí. Měl jsem Iphone a nějak mi nesedl a rád bych zkusil Diamond 2. Vůbec se ale v tomto nezvyznám. Když jsi ho tedy ted objednám u nás, bude v Angličtině a časem vyjde čeština, kterou si tam stáhnu? Nebo vyjde CZ již v novém Windows 6,5 ?. Jak je to tedy prosím. Ještě se zeptám doporučíme mi spíše Diamond 2 před Samsung SGH-i900 Omnia ? Díky všem za vysvětlení a radu.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Čeština bude od Sunnysoftu, ale legální dokoupení je dost drahé. WM 6.5 zatím není, časem bude upgrade, s češtinou to bude stejně.
Určitě radši Diamonda. Ale otázka je co ti nesedlo na iPhone. Abys nebyl z WM ještě více rozčarován. Je to výtečný OS, ale má svá specifika a určitě není pro každého...a TF3D neřeší ani zdaleka vše, i když v Diamondu 2 je už hodně pokročilé.
Určitě radši Diamonda. Ale otázka je co ti nesedlo na iPhone. Abys nebyl z WM ještě více rozčarován. Je to výtečný OS, ale má svá specifika a určitě není pro každého...a TF3D neřeší ani zdaleka vše, i když v Diamondu 2 je už hodně pokročilé.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Včera jsem ho mel asi na 5 minut v rukou a první co mně velice příjemně překvapilo byla jeho hmotnost (mozna jen zdani protoze ja v kapse nosim Kaisera) ta byla opravdu uzasna. A rychlost systemu byla taky na vysoke urovni 
čau, už mám HTC diamond 2. Jde někde nastavit,aby se otáčela obrazovka podle G senzoru? Nemůžu to ve WM najít...Díky
AFAIK tohle umi v tovarnim nastaveni jen Rhodium (Touch Pro2). Ale melo by to jit i na Topazu s pomoci programku FlipIt. Tam jen pridas do programu dolu "Manila.exe" a zatrhnes 0 a 270 stupnu.
-
wakkee
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, HP iPAQ 614c
jediny link co som nasiel na FlipIt je tento, ale nemam z neho pocit ze velmi funguje.
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=429682HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti
To by melo byt ono. Ale nikdy jsem ho prvotne nenastavoval, protoze jsem ho vzdy mel v nejake ukuchtene ROMce, v tomhle asi nepomuzu.
Tak mně ten FlipIT nechodí.. Jde nastavit jen WM manuálně landscape? Potřebuji dostat Tomtoma do landscape.. Celý Touch Flo 3D mám v CZ(úprava registrů) jen telefon mám anglický, s tím asi nepůjde nic udělat, že? Díky
Mam pocit, ze to jde, bohuzel nevim jak. Co ale muzu doporucit je WkTask (aktualni verze 1.2.0.2), ktery zmeni horni listu na klasickou stavovou listu ze stolnich Winu - tedy i s miniaturami oken. Zaroven zmeni chovani praveho horniho rohu (krizek/OK) a lze tam nastavit napriklad to, ze po dlouhem stisknuti onoho rohu se telefon prepne do landscape rezimu.
A programy jako Gsen, Gyrator apod. nefungují?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Nemá náhodou TomTom landscape v nastavení? (odhad, naposledy jsem viděl 5)
Ty programy jsem zatím nezkoušel. Potřebuji to jen na toho Tomtoma, kterýho používám jednou za čas.. tyhle aplikace běží pořád na pozadí, že? Tomtom 9.15 toto nastavení nemá, nastaví se automaticky,podle toho jak je nastaven WM?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ne to opravdu nema.Nemá náhodou TomTom landscape v nastavení
Premapuj si AE Buttonem jakekoliv tlacitko na otaceni displeje,treba na dlouhe podrzeni.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
pokud to chceš jenom na TomTom tak zkus toto
http://birdie.porcus.cz/item/spousteci- ... e-pocketpc
http://birdie.porcus.cz/item/spousteci- ... e-pocketpc
Docela by mě zajímalo srovnání Diamond 2 vs Iphone 3G..
Případá mi, že tu zase chce někdo vyvolat flame. Podívej se, systém od Applu a systém od Microsoftu je každý dokonale odlišný. Každý má jinou funkci, každý je jinak stavěný. To že se HTC snaží jablku přiblížit svým prostředím je jedna věc, ovšem přímé srovnání opravdu není na místě a nikdy nebude. Prostě buď jedno, nebo druhý. Můžu srovnávat Diamonda a HDčko, nebo iPhone 3G a iPhone další generace, ale nikdy ne Diamond a iPhone.
čau,
2 Tslany v diskuzi o tomto prográmku se píše, že nefunguje s použitím touch flo 3d.
2 Htcjirka nevím jaký způsobem nastavit AEbutton, to asi bude jednoduší použít ten gyrator.
2 Tslany v diskuzi o tomto prográmku se píše, že nefunguje s použitím touch flo 3d.
2 Htcjirka nevím jaký způsobem nastavit AEbutton, to asi bude jednoduší použít ten gyrator.