Duttyho ROMky
Duttyho ROMky
Farao607: Díky moc, našel jsem, přešetl a zadařilo.
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Duttyho ROMky
ahoj Farao607, Visty, noťas, HD prostě nejde k sobě. WM+ r, dostanu se disk, vypíše C:\user\admin\, zadám cd a stále dokola
máte nápad lidi?
máte nápad lidi?
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
Musis napsat "cd.." - az teprve s tema dvouma teckama to funguje. Az se dostanes na hole c:/> zadas blac_uspl.exe
Mam taky notas, visty a HD. V tom to opravdu neni
Mam taky notas, visty a HD. V tom to opravdu neni
Duttyho ROMky
no jo, to jsou ti mlaďoši co už si nepamatují jak se ovládal počítač z příkazového řádku :D
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Souhlas
M602 Forever 
Duttyho ROMky
To Jacek : Ten příkaz "cd.." nemusíš samozřejmě zadávat dvakrát. Když zadáš "cd C:\" (bez uvozovek samozřejmě) tak skočíš rovnou do C:\ . Příkaz "cd.." přejde z libovolného podadresáře o jednu úroveň blíže k hlavnímu adresáři. Příkaz CD a cesta změní aktuální adresář na adresář uvedený v cestě.
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
pro SirTom :jj, my mlaďoši, co je nám přes 40
a tááák
pro farao607 : dle tvého návodu,, cd.." jsem na C - oh, jak prosté
USB Drive - stačí nahrát a spustit? to jsem udělal
- stále se objevuje blac_atd, hmmm, proč mám pocit, že v problém bude v USB,
-spustím blac_atd, problikne a nic, kýžená změna se ne a ne dostavit
pro farao607 : dle tvého návodu,, cd.." jsem na C - oh, jak prosté
USB Drive - stačí nahrát a spustit? to jsem udělal
- stále se objevuje blac_atd, hmmm, proč mám pocit, že v problém bude v USB,
-spustím blac_atd, problikne a nic, kýžená změna se ne a ne dostavit
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
uplne presne jsem ten tvuj posledni prispevek nepochopil, ale pokud spustis to uspl.exe v prikazovem radku, tak to nemuze probliknout a nic. Prikazovy radek se ti prece neukonci, takze ty si budes moct v klidu precist co je v neporadku
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
hurá, hurá, hurá !!!! Duttys V 3 nainstalována
, skáknul jsem na XP a šlo to samo !!! Díky(hlavně tobě Farao607), díky všem, co přispěli radou a ochotou. Problém byl(je) ve Vistách(home).
V3 jinak supr, hezky si ji vychutnávám
, jo a na XDA je už i nové rádio a první borci ho nahodili do V3 a testují.
pro Farao607 - vážně, jen probliklo a nic, nikde nic napsáno, žádná hláška, jen blik
V3 jinak supr, hezky si ji vychutnávám
pro Farao607 - vážně, jen probliklo a nic, nikde nic napsáno, žádná hláška, jen blik
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
No hlavne ze to jde. 
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
jak po másle 
-
lukardos
- nováček

- Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL
Duttyho ROMky
Jen jsem tak projizdel skvelou romkou a az ted jsem si vsiml,ze po flashnuti Duttyho romky,nemaji v zasobe zadne dalsi barvene panely jako tomu bylo drive napr u 1.14( zakladni ROM) A tak jsem hledal na netu nejake dalsi panely a jedine co jsem nasel tak byl Xperia panely...Nevite nekde o necem,kde bych nasel dalsi barevne schemata,ktere Duttyho ROMka nema?
Tj..klasicka od HTC Black a od WM6,1 ,, svetle modra..Drive byli cervena,zelena a podobne..
Tj..klasicka od HTC Black a od WM6,1 ,, svetle modra..Drive byli cervena,zelena a podobne..
Duttyho ROMky
Ted jsem docela zmateny, protoze na nic takoveho si nepamatuji. Jestli myslis normalni temata do TF3D, pak doporucuju tenhle link:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=474
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=474
-
lukardos
- nováček

- Zařízení: HTC touch HD WM 6.1Dutty"s 3.7 FINAL
Duttyho ROMky
To je prave to co nehledam , jde mi pouze o zmeny barvy spodni a horni listy.... A na XDA jsem prave nic takoveho nenasel...(Vsude jsou celkove prekopane temata a ikony a pod) Tak jak pisu v prispevku vysse... (Tim hlavne nemyslim postup jak zmenit barvy a podobne.)A abych byl presnejsi tim myslim vyber list v nastaveni>dnes a vyber.(momentalne tam mam jen Htc black a Windows default) .... Pomerne slozite to popsat to co mam ny mysli.
Predem se omlouvam za nedorozumeni.
Duttyho ROMky
Jo ty myslis tohle.
Tak az zjistis, dej vedet, nedavno jsem videl prave obrazek, kdy tlacitka dole nejsou jen plose cerne, ale maji i tvary/ornamenty, docela bych si to do HD i hodil.
Duttyho ROMky
Zdarec borci, vim ze to do tohoto vlakna nepatri ale nahazuji vsechny Duttyho Romky a mam problem s Inesoft Phone 4 u 2.7-3.0, po nainstalovaní zmizí ikona bluetooth. Nemate nekdo stejny problem nebo reseni?
- Attachments
-
- Screen01.rar
- (277.8 KiB) Downloaded 121 times
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Duttyho ROMky
Já chci jen dodat, že jsem musel přejít kompletně celým postupem pro flash romky 1.56 na Vistách Home Premium, a pokud byl problém, tak vždy jen u mě. To jen aby se neházela vina na Visty jak je to zvykem
.
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
pro Standu : jj, nepopírám, byť jsem Visty obvinil, že problém byl mezi PC a židlí. Asi jsem USB driver nahrál (pokud vůbec), ani nevím na jaký port
. Mám 3, k tomu integrovanou čtečku karet(8 možností) a ví jen Bůh a Svatý Václav, který z portů je upraven. Pokud víš a znáš možnosti, jak to zjistit, poraď pls. Z domova je vše rozhodně jednodušší a hlavně rychlejší. Prozatím vím kam zajít na XP, kde vše bylo dílem okamžiku 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Duttyho ROMky
Já jsem hlavně dělal chyby v tom, že jsem zapomínal odškrtávat spojení USB v Mobile Device Center a pak jsem špatně instaloval nové ovladače. Taky jsem musel občas udělat restart PC, aby se komp s pda chytl.
A k těm USB portům, řekl bych, že je jedno který použiješ, protože systém jednoduše nainstaluje ty ovladače, které jsi mu dodal. Ale pro jistotu jsem vždycky používal jen jeden konektor a asi bych to nezkoušel třeba přes USB hub.
Jinak jsem se držel přesně návodu a všechno jelo.
A k těm USB portům, řekl bych, že je jedno který použiješ, protože systém jednoduše nainstaluje ty ovladače, které jsi mu dodal. Ale pro jistotu jsem vždycky používal jen jeden konektor a asi bych to nezkoušel třeba přes USB hub.
Jinak jsem se držel přesně návodu a všechno jelo.
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
K tem usb portum: Nemas pravdu, ovladac se priradi pouze k (v tu chvily pouzivanem) portu, ve kterem mas bodle pda.