Duttyho ROMky
-
budulinekcz
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Duttyho ROMky
Vita56, díky moc za radu a přiložené osubory.
U data opravdu stačilo zeditnout soubor s anglickou manilou (590ad244_manila) na hodnotu "d. MMMM yyyy, dddd" k preferovanému formátu 22. dubna 2009, středa
Teď k T9 - existuje nějaká jiná možnost jak odinstalovat .cab než Settings>System >Remove Programs? Protože tam ho bohužel mezi instalovanýma věcma nemám.
U data opravdu stačilo zeditnout soubor s anglickou manilou (590ad244_manila) na hodnotu "d. MMMM yyyy, dddd" k preferovanému formátu 22. dubna 2009, středa
Teď k T9 - existuje nějaká jiná možnost jak odinstalovat .cab než Settings>System >Remove Programs? Protože tam ho bohužel mezi instalovanýma věcma nemám.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Duttyho ROMky
zkus SKTools
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Duttyho ROMky
tak se trápím s flešem Duttyho ROMky v.3, kde dělám chybu lidi?
Výchozí stav : ROM Dutty v. 2.9, SPL - 1.54.0000, operační systém Vista - Vista USB drivers nainstalován do PC
- Postupuji dle kroků od selice, 1-5 O.K., a tady to začíná, hlavně krok č.6:
- krok 6] Spust USPL (2.5) - připojení přes USB zakázáno, spouštím z PC, nebo z karty? zde tomu lehce nerozumím, jak mohu z PC, když je propojení nefunkční?
další již v pohodě, kde činím chybu, byť návod je blbuvzdorný, ale..........
Díky za rady.
Výchozí stav : ROM Dutty v. 2.9, SPL - 1.54.0000, operační systém Vista - Vista USB drivers nainstalován do PC
- Postupuji dle kroků od selice, 1-5 O.K., a tady to začíná, hlavně krok č.6:
- krok 6] Spust USPL (2.5) - připojení přes USB zakázáno, spouštím z PC, nebo z karty? zde tomu lehce nerozumím, jak mohu z PC, když je propojení nefunkční?
další již v pohodě, kde činím chybu, byť návod je blbuvzdorný, ale..........
-
budulinekcz
- nováček

Duttyho ROMky
Pouštíš z PC. Když jsem to flashoval já, tak jsem si ten soubor nahrál někam do rootu abych ho nemusel pak přes příkazovou řádku složitě hledat po disku. Důležité je, abys měl pod tou trikolorou v HDčku napsáno USB. Zakázané USB přípojení tomu vůbec nevadí, naopak ho ten prográmek přímo vyžaduje (patrně je to proto, aby se to toho AS nějak nemíchal)
e: jasné, co jsem pochopil z odkazu na xda co je výš, tak si pohledáš soubor s verzí jazyka který používáš (já mám čistě duttyho romku v angl, pouze nastavené regional settings, tak pro mě to byl ten uvedený soubor), najdeš si tam někde z hora hned položku s IDS_DATE (nebo tak nejak) a tu upravíš jak potřebuješ. Jaké jsou možnosti jsou též uvedené v tom odkazu výš.
e2: Tak bohužel ani SKTools mi ten puvodni T9cab nezobrazil. Zkusil jsem tam bouchnout ten novy natvrdo, ale bohužel oproti puvodnimu stavu žádná změna, asi je opravdu potřeba odinstalovat ten starý:/
e: jasné, co jsem pochopil z odkazu na xda co je výš, tak si pohledáš soubor s verzí jazyka který používáš (já mám čistě duttyho romku v angl, pouze nastavené regional settings, tak pro mě to byl ten uvedený soubor), najdeš si tam někde z hora hned položku s IDS_DATE (nebo tak nejak) a tu upravíš jak potřebuješ. Jaké jsou možnosti jsou též uvedené v tom odkazu výš.
e2: Tak bohužel ani SKTools mi ten puvodni T9cab nezobrazil. Zkusil jsem tam bouchnout ten novy natvrdo, ale bohužel oproti puvodnimu stavu žádná změna, asi je opravdu potřeba odinstalovat ten starý:/
Duttyho ROMky
změna data na home
Chápu to dobře, že stačí najít soubor v adresáři windows, který se bude jmenovat nějak xxx_manila, tam najít něco jako MM DD YYY a to změnit?
Je nějaké pravidlo podle kterého ten soubor identifikovat? Koukám že jich tam je víc, ale žádný s tím konkrétním názvem uvedeným výše.
dík
Chápu to dobře, že stačí najít soubor v adresáři windows, který se bude jmenovat nějak xxx_manila, tam najít něco jako MM DD YYY a to změnit?
Je nějaké pravidlo podle kterého ten soubor identifikovat? Koukám že jich tam je víc, ale žádný s tím konkrétním názvem uvedeným výše.
dík
Duttyho ROMky
To budulinekcz: Takže zbývá jen hard reset a opětovná instalace všeho.
Ten cab na nových rom od Duttyho chodí bez problémů, používám ho, tuším, od 2.1. Prostě tam, kde je nová klávesnice, tam musíš použít tenhle cab.
To SirTom: Ano je to jeden soubor 41f4b074_manila. Je to pro manilu přepnutou do češtiny. Pokud ji máš v angličtině nebo jiném jazyku, označení souboru je jiné. Upravuje se položka "IDS_DATEFORMAT". Výše máš můj příspěvek s odkazem na xda, tam je to všechno vysvětlené.
To SirTom: Ano je to jeden soubor 41f4b074_manila. Je to pro manilu přepnutou do češtiny. Pokud ji máš v angličtině nebo jiném jazyku, označení souboru je jiné. Upravuje se položka "IDS_DATEFORMAT". Výše máš můj příspěvek s odkazem na xda, tam je to všechno vysvětlené.
Duttyho ROMky
dík, já to předtím špatně pochopil právě na xda.
-
budulinekcz
- nováček

Duttyho ROMky
Tak pro správné kontaktů nepomohlo ani přepnutí TF do češtiny, nicméně ostatní dvě věci (po HR:p) vyřešeny k naprosté spokojenosti. Díky moc.
Duttyho ROMky
Nemáš bezhlavě instalovat kdejaký cab. :-P Ne všechny jsou udělaný dobře, některé se nedají odinstalovat. A ten cab pro českou T9, přepisuje spoustu věcí v registrech, ručně se to dá těžko dohledat. Takže HR. 
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
nedaří se a nedaří se
, já tu Duttyho v 3 z Vist nespustím, ani kdybych se opupínkoval. Zítra ji nahraju kámošovi do XP, snad se zadaří.
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
kde se si zasekl? Podle tveho prispevku vyse a nasledne rady nevim jestli si se hnul nebo ne
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
ROM 2.9, Visty, SPL 1.54.000
6] Spust USPL - spustim .exe, jenže nic se nestane, neumožní kroky dál
takže zůstanu vyset na trikolóře, nápis USB v bílém poli a dál ani ň.
6] Spust USPL - spustim .exe, jenže nic se nestane, neumožní kroky dál
takže zůstanu vyset na trikolóře, nápis USB v bílém poli a dál ani ň.
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Pokud to blac_uspl.exe nebudes spoustet pres prikazovy radek, tak moc napadu nemam. Zkopiruj si ten "blac_uspl.exe" primo na céčko (C:/) a spust prikaz. radek (start-spustit-napsat cmd-enter), napis "cd.." a enter, znovu cd.. a enter (zkratka tolikrat dokud se nedostanes na hole "C:/>". Pak napis "blac_uspl.exe" (pokud tedy tvuj uspl program ma toto jmeno) a precti si (nebo sem zkopiruj) to co ti to vypise.
Jeste me napada - ten usb ovladac pro visty: Ten zmeni ovladac pouze pro jeden port(pro ten co pouzivas) - jsi si jisty tim, ze ted nepouzivas jiny USB port nez pri prvnim uspesnym flashovanim?
Jeste me napada - ten usb ovladac pro visty: Ten zmeni ovladac pouze pro jeden port(pro ten co pouzivas) - jsi si jisty tim, ze ted nepouzivas jiny USB port nez pri prvnim uspesnym flashovanim?
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
aha, nespouštím přes příkazový řádek.... , ale otvírám jako aplikaci
porty mám 3 a už jsem si zvyk na prostřední, první je myš, druhý vše pro HD a třetí pro návštěvy, takže zkráceně stále jeden a ten samý. Jdu spouštět z Cé
je to blbý, ale já se ti člověče neumím(nevím) ve vistách dostat na klasické spouštění
XP v poho, ale tady
nikdy nebylo potřeba, no..
porty mám 3 a už jsem si zvyk na prostřední, první je myš, druhý vše pro HD a třetí pro návštěvy, takže zkráceně stále jeden a ten samý. Jdu spouštět z Cé
je to blbý, ale já se ti člověče neumím(nevím) ve vistách dostat na klasické spouštění
nikdy nebylo potřeba, no..
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
ok - dej echo. Mozna jeste - pouzivas origo kabel? Me pda odmitlo flashovat s jinym kabelem, fakt je ze do uspl rezimu jsem se dostal, ale kdo vi
------------
Jestli to chapu dobre, tak zmackni win+r
------------
Jestli to chapu dobre, tak zmackni win+r
- jacek
- smartmaniak

Duttyho ROMky
Farao607, chlape,děkuji ti za pomoc
, už nemám čas
, zítra spustím z XP, těm rozumím o dost lépe Díky.
Duttyho ROMky
Zdravím, po prolistování fóra jsem neodolal a zkusil Duttyho ROMku v3.Vše proběhlo OK až do posledního restartu.
Při něm se rozsypala grafika (modrá brazovka s obrysy Win 6.1). Po stisku tlačítka Power se obrazovka vrátila do původního stavu, ale vše fungovalo max. 5 minut. Pak jsem musel udělat Softreset. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Zkoušel jsem i starší verze (2.7), je to stejné. Poraďte prosím. Díky
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Tak to se stalo proto, ze jsi nejdrive nenahodil oficial ROM RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe, nebo ze si to nenahral uspl metodou.
Duttyho ROMky
Oficial ROM jsem nahrál, ale uspl metodu jsem asi (asi určitě) nepoužil. Udělal jsem jen HardSpl Unlock. Tak já to zkusím někde dohledat, už jsem to tu někde četl, ale těch stránek je už fakt hodně. Ale díky. 
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
cti od 11-te stranky vejs