Poradíte stabilní rychlou ROM pro HTC TyTNa?
Potřeboval bych poradit, známý si koupil na inzerát HTC TyTNa I (Hermes), a jelikož kolem něj dění na Xda-devu příliš nesleduji, potřeboval bych znát tip na nějakou stabilní a rychlou WM6.1 WWE ROM, pokud možno bez dalších "bonusových" aplikací, prostě čistý systém. Za tipy předem díky ;)
Já používám tuto. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423026 Je rychlá,stabilní a hlavně v češtině.Občas se mi stane že vytuhne scrolovací kolečko a HW klávesnice(vše vyřeší SR),ale jinak je úplně ok.Není v ní hlavně navalených zbytečností,který systém zbytečně zpomaluje.Zkoušeljsem i jiné(anglické) a ani jedna mi nevyhovovala. 
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Jo tady ta je dobrá tu mam teď taky.Před tim sem měl Valerian ten je taky podle mně jedna z nejlepších ROM pro Čecha.
Děkuji za tip, o víkendu známemu naflashuji, tak snad bude spokojený 
Valerian je v češtině?Asi jakkterý možná.Hoď mi na něj kdyžtak link prosím.Daidalos wrote:Jo tady ta je dobrá tu mam teď taky.Před tim sem měl Valerian ten je taky podle mně jedna z nejlepších ROM pro Čecha.
Zhodou náhod som práve hľadal "čistý WM" bez aplikácii... Nahodil som tento, no zatiaľ nemôžem povedať, že je naozaj rýchly... 
-
Daidalos
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi4
Valerian česky neni,ale dělal ho český autor.Teda aspoň myslim.Jinak mně naprosto vyhovoval,že tam byla česká diakritika a navíc nebyli blbě zpřeházený znaky,jako jiný anglický ROM.
Valeriana dělal čech.MRH.Chodíval nebo ještě chodí na ce4you.Z tama jsem měl nějakou staženou.To mi právě bylo divný že by nějaká byla v češtině.Bo jediná o které vím tak je tato od anryl.
mam tytna len par dni, chcel by som nejaku rom s wm 6.5 (napr. od joshkoss ), ale neviem ako je to s hspl. V bootloaderi mi pise spl 2.30 olipro., mozem rovno flashovat ? alebo pouzit iny hspl ? (rom 20755 radio 1.54.)
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
Jak je tam Olipro, tak můžeš (user Olipro je vývojář HardSPL). Pokud se chceš přece jenom ujistit, stáhni si mtty.exe, připoj foun v bootloaderu, spusť mtty, zmáčkni USB a v dialogovém okně zadej příkaz "info 2" (bez úvozovek) a ono ti to vypíše zda ano či ne..
A jinak ta ROMka od anryla je dobrá. Rychlá a stabilní...
A jinak ta ROMka od anryla je dobrá. Rychlá a stabilní...
dakujem, TyTNa mam cez inezerat (v podstate zadarmo) ale ma problem, odpaja sa od siete. Kym HDcko ukazuje stale plny signal (T-mobile SK, edge), TyTN v priemere polovicu, neslo by o to, ale vela krat za den sa na par sekund uplne odpoji. Myslim si, ze je chyba v antene alebo nieco ohladom hardware, ale aj tak chcem skusit pre istotu nahrat inu ROM..
-
Tonda512
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
No to dělal nejdřív i mně...pak to odešlo úplně a teď už se nepřihlásí vůbec...mam ten problém, že mi tam skáče na začátku NO GSM. Zkoušel jsem pár ROMek doma flashnout ale nic to nebere...