Koupit En verzi?
Koupit En verzi?
čau, chlapi, poradte pls... Na sunnysoftu už je asi Touch Diamond2, ale v En verzi.
1. Půjde přepnout nové toch flo 3d na češtinu?
2.Půjde doinstalovat počeštění interwrite?
Díky
1. Půjde přepnout nové toch flo 3d na češtinu?
2.Půjde doinstalovat počeštění interwrite?
Díky
Koupit En verzi?
Přes registry by neměl být problém TF3D překlopit do CZ. Co se týče počeštění samotného systému od InterWrite, tak zde zatím nepřišly žádné signály (jen to, že CZ verze by měla být cca o měsíc později oproti anglické). Pokusím se zjistit více podrobností.
Koupit En verzi?
Laka me koupe TD2, nevite jak je to s ceskou T9, ta tam asi nebude co? Necha se stahnout nejaky solo program, ktery by umel psat pomoci ceske T9 nebo se mam naucit zase psat na virtuelni qwerty klavesnici ? Diky
Koupit En verzi?
Tak nad koupí EN verze taky přemýšlím. D2 se mi moc líbí, ale bude to můj první WM telefon (teď mám SE P1i) a tak nevím, jak se s tou EN poperu. Trochen anglicky zvládám, ale ne moc.
Má aspoň D2 český manuál?
Má aspoň D2 český manuál?
Koupit En verzi?
ja osobne mam Touch Pro EN ... TouchFLO3D jde potecestit pres registry ... T9 CZ jde doinstalovat ... a interwrite CZ taky ... stejne to pujde i Diamonda2
kazdopadne XDAdev resi vse
kazdopadne XDAdev resi vse
Koupit En verzi?
Doporučuji vám zařízení v EN. Sunnysoft je dost možná dobrá firma, ale chyby, které nasekali v předchozí verzi na Diamonda byly otřesné. Nemluvě o tom, že si člověk koupí telefon za 13 litrů (právě kvuli češtině) a nemá pak nárok na nové verze češtiny zdarma.
V EN s nim nemám jediný problém, T9 mám, české znaky fungují s klávesnicí (instalovaná z konvertu Diamonda 2) a na nic víc tam čeština potřeba není. Žádné slovo v menu, nastavení nebo kdekoliv, není tak složité, aby si ho nepřeložil i úplný laik.
V EN s nim nemám jediný problém, T9 mám, české znaky fungují s klávesnicí (instalovaná z konvertu Diamonda 2) a na nic víc tam čeština potřeba není. Žádné slovo v menu, nastavení nebo kdekoliv, není tak složité, aby si ho nepřeložil i úplný laik.
-
pk
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S4
Koupit En verzi?
Ja som sa nikdy po anglicky neucil a pouzivam WM vyhradne v EN. Da sa na to zvyknut. Dokonca by som uz pocesteny alebo poslovenceny komunikator nechcel. Nebal by som sa EN verzie. Neni to nic zlozite. Prinajhorsom si tam das cesku romku ak by ti to nesedelo ked vyde..
Koupit En verzi?
já kupoval EN verzi a je přiložení CZ manuál na CD. Je sice stručný ale je.omebe wrote:............ Má aspoň D2 český manuál?
Koupit En verzi?
cz manual urcite pak pujde stahnout z webu vyrobce
//edit
tak ke stazeni je ... User Manual Czech a Quick Start Guide Czech
//edit
tak ke stazeni je ... User Manual Czech a Quick Start Guide Czech
Koupit En verzi?
Já měl v balení taky CD s podrobnym i rychlym manuálem..Jinak nádhera..
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Koupit En verzi?
A stejně je tento post OT.Každý si stejně flešne WWE rom a je rád za rychlost a větší stabilitu.CZ rom-SNS Interwrite zpomaluje systém!- Toť fše,muj názor.Ale D2 má aspoň ňáký tlačítka. 
-
gulii
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 Plus 64GB, Surface Pro 3
Koupit En verzi?
Tak jsem se rozhodl, že si nového Diamonda 2 koupím také... ale výhradně v EN verzi. Bohužel ho ale už v sunnysoftu neprodávají:( nevíte prosím nějaký spolehlivý a výhodný e-shop?
Koupit En verzi?
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=93&t=13638
Telefon není výhradně v češtině, po prvním spuštění si můžeš vybrat.
Telefon není výhradně v češtině, po prvním spuštění si můžeš vybrat.
-
gulii
- stálý přispěvatel

Koupit En verzi?
Jenže já chci výhradně EN verzi... kvůli záruce při flashování. A jak tak koukám, tak všude ji mají už přes 12t... dražší jak CZ 
Koupit En verzi?
Záruku neztrácíš v případě, že oficiální ROM je pro stejný region, jako máš ROM v přístroji. Jenže zkušenost nyní ukazuje, že lokalizované přístroje jsou výrobcem HTC méně podporovány, t.j. nejsou pro ně vydávány nové lokalizované ROM, ale pro jiné regiony ano (viz situace HTC_HD). Jsou to oficiální nové rom, ale ne pro stejný region, takže pokud bys upgradoval na tuto novou ROM, musel bys přístroj odemknout pomocí HSPL a tím pádem bys přišel o záruku, nebo bys musel provést uzamknutí, což se dá. Takže zakoupení EN přístroje bych doporučil, vyhneš se čekání na novou lokalizovanou ROM, pro EN přístroje je vydávána spolehlivě.
-
gulii
- stálý přispěvatel

Koupit En verzi?
A proto je taky o tolik draží ta EN verze 
-
foreveryone
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Koupit En verzi?
ale v podstatě je jedno kterou verzi koupím ne ? Když koupím cz tak ji stejně můžu nejdřív odemknout a pak flashnout na original htc ROM a češtinu když už nahrát přes registry nebo tak, nemam pravdu ?