Twikini: Rychlý a nenáročný twitter klient (freeware)

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud jste si oblíbili psaní rychlých zpráv na Twitteru a chcete k nim přistupovat i z vašeho komunikátoru, mohl by vás zajímat nový klient Twikini od vývojářů z Trinket Software. Aplikace je dostupná pro platformy Pocket PC i smartphone a podle slov vývojářů jde o nejrychlejšího mobilního Twitter klienta, který je naprogramovaný v nativním C++ kódu. Twikini nabízí několik barevných stylů, napojení na službu TwitPic pro nahrávání obrázků nebo jednoduché propojení s Windows Media playerem, ze kterého na váš účet odesílá informace o tom, jaké skladby posloucháte.

Bleskovka

Aktuálně se klient nachází ve veřejné beta verzi, kterou můžete stahovat z této stránky. Twikini podporuje všechna rozlišení displejů a operační systém Windows Mobile 5 a vyšší.

Zdroj: WMExperts.com
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

Post by Luboš Klicpouch »

Já sice Twitter moc nepoužívám. Ale líbí se mi, že na to je klient..

Jak by bylo složité napsat klienta například pro službu Lide.cz, kde by byl funkční i chat? Já žádné programátorské schopnosti nemám, ale kdyby se někomu chtělo... Myslím, že by to mohlo mít uspěch.
Logout
nováček
nováček
Zařízení: Samsung SGH-i600

Post by Logout »

Hura a trikrat slava. Musim to hned jak bude chvile casu zkusit na svoji Sonate. Ted mam TinyTwitter a ten je vsechno jen ne rychly a nenarocny. Dneska uz asi malo kdo pise soft, ktery jde i na smartphonech s 8MB volne pameti :-D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Právě byla vydána nová verze 0.95, která opravuje velké množství chyb a je zase o krůček rychlejší, http://www.trinketsoftware.com/Twikini/Download.aspx (freeware).
Logout
nováček
nováček
Zařízení: Samsung SGH-i600

Post by Logout »

Bohuzel jsem zjistil ze na moji Sonate s XDA-developers verzi WM6.1 ta predchozi verze nebezela. Tak jsem zvedav co tato, protoze TinyTwitter je strasne pomaly.
Post Reply

Return to “Aplikace”