Duttyho ROMky
Duttyho ROMky
Nevite nahodou, jeslti Duttyho romky obsahuji upravene prostredi pres HD Tweak / Advanced Conf? Zajimaji me hodnoty jako citlivost displeje atd.
Stane se neco kdyz to nainstaluju a zmenim?
DIky,
Stane se neco kdyz to nainstaluju a zmenim?
DIky,
Duttyho ROMky
Tak jsem si flashnul na Duttyho 2.6... a jsem spokojený, nové TF3D je super, celkově rychlejší, jenom se přidávám do řady lidi, kteří si úspěšně zapnuli "old style start menu" a mají k tomu nefunkční záložku programs, což je trochu škoda..
Dál bych se chtěl zeptat na pár věci, které jsem se tady nedočetl...
1) byl jsem zvyklý na kompaktní qwerty.. jde nějak doinstalovat ??
2) jde nějakou změnou v registrech vypnout ten zvětšený title bar ?? (jak je psáno na smartwiki.cz, jsem moc nepochodil)
3) jde nějak deaktivovat vibrování přístroje, při dotknutí na displej ?? v orig. rom co jsem měl to šlo, ale tady to nemohu najít...
4) nemužu najít postup na zobrazení 4 sloupců v programs ;)
5) pokud jsem připojenej k pc s aktivní sychronizací a připojuju se k internetu, tak se mi aktivuje EDGE... předtím mi routoval internet počítač... (snad chápete)
děkuji moc
)
Dál bych se chtěl zeptat na pár věci, které jsem se tady nedočetl...
1) byl jsem zvyklý na kompaktní qwerty.. jde nějak doinstalovat ??
2) jde nějakou změnou v registrech vypnout ten zvětšený title bar ?? (jak je psáno na smartwiki.cz, jsem moc nepochodil)
3) jde nějak deaktivovat vibrování přístroje, při dotknutí na displej ?? v orig. rom co jsem měl to šlo, ale tady to nemohu najít...
4) nemužu najít postup na zobrazení 4 sloupců v programs ;)
5) pokud jsem připojenej k pc s aktivní sychronizací a připojuju se k internetu, tak se mi aktivuje EDGE... předtím mi routoval internet počítač... (snad chápete)
děkuji moc
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Duttyho ROMky
ad 1) ja pouzivam fingerkeyb - zvykl jsem a prijde mi vyborna
ad 3) start-nastaveni-system-touch response (nemam zkusenosti s duttym, ale takhle to funguje na jinych rom)
ad 3) start-nastaveni-system-touch response (nemam zkusenosti s duttym, ale takhle to funguje na jinych rom)
Duttyho ROMky
3) nastavujem v HD Tweaks
Duttyho ROMky
to spermosh: jo tak to fungovalo na originalni třeba... na duttyho tam tahle možnost není...
to radospol: ani v HD tweaks to není...
nakonec jsem to našel přímo v nastavení klávesnice
edit: všecko co jsem psal, jsem už bud sám nebo s vaší pomocí dořešil a jsem spokojenej... až tedy na bod 5... to mi vážně chybí... a nevím kde je chyba
to radospol: ani v HD tweaks to není...
nakonec jsem to našel přímo v nastavení klávesnice
edit: všecko co jsem psal, jsem už bud sám nebo s vaší pomocí dořešil a jsem spokojenej... až tedy na bod 5... to mi vážně chybí... a nevím kde je chyba
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Duttyho ROMky
jakou verzi TouchFlo ma Dutty 2.6
Duttyho ROMky
Dutty 2.6 má verzi TF 3.0... prostě tu novou 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Duttyho ROMky
a neni to pravidly? start - settings - connections - connections - zalozka Advanced - Dialing Rules...naxos wrote: edit: všecko co jsem psal, jsem už bud sám nebo s vaší pomocí dořešil a jsem spokojenej... až tedy na bod 5... to mi vážně chybí... a nevím kde je chyba
Duttyho ROMky
je to divný... koukal jsem se na ipconfig v taskmgr a pro ten virtuální adaptér mi to nebylo schopný přiřadit adresu... nicméně po vypnutí a zapnutí obou (jak PC tak PPC
) všecko jede, pravidla jsem vůbec neměnil...
všecko tedy až na bod 2 (což je v podstatě maličkost) je v poho ;)
sranda bylo rozhejbat abych měl pozadí v tomhle TF na všech záložkách... musel jsem to příslušné vlákno na xda prolézt než jsem po spoustě marných pokusů nakonec uspěl...
takže ted jede vše jak má ;)
všecko tedy až na bod 2 (což je v podstatě maličkost) je v poho ;)
sranda bylo rozhejbat abych měl pozadí v tomhle TF na všech záložkách... musel jsem to příslušné vlákno na xda prolézt než jsem po spoustě marných pokusů nakonec uspěl...
Duttyho ROMky
Problém jsem měl ten samý a je to opravdu časovým pásmem... když jsem měl nastavený město Praha čas šel o hodinu zpět.. tak jsem si zkusil nastavit jako město Londýn a čas šel -2 hodiny.. takže mám čas nastavenej v Káhiře a nic se mi nikam neposouvá..salkomafia wrote:blbost ... časové pásmo mám správné a když dám hodiny v nastavení, tak se automaticky zase změní čas a časové pásmo ...
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Duttyho ROMky
tak uz mame online Dutty's HD V2.7 XTREME RC, jen nevim, jak na flash.
kdyby nekdo vedel, dejte vedet.
kdyby nekdo vedel, dejte vedet.
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
Ja bych to chtel spise stahnout, z rapidu to nejede (resp. tam neni)
------
Aha - pouze mezera v nazvu ktere jsem si nevsiml. Jupii
------
Aha - pouze mezera v nazvu ktere jsem si nevsiml. Jupii
Duttyho ROMky
no nejaky cz navod jak to flahnout by se siknul. Abych si overil,jestli jsem to pochopil spravne.
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Tak nejdrive musit pda otevrit - juknete sem http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=10903
-
dyndym
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5
Duttyho ROMky
Já ji flashnul takto:
přes uspl_2.5 naflashoval nejprve oficiální RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe
pak teprve znova přes uspl_2.5 Dutty's HD V2.7 XTREME RC. Vše potřebné je ke stažení na xda-developers přímo u odkazu na duttyho HD v2.7 xtreme RC. Co je to uspl a jak se používá snad každý ví. Pokud né, tak nastudovat třeba tady http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31910&fi=0
edit: pouze osobní zkušenost - flashe přes uspl se nebojte, píše se všude, že je to nejméně jistá metoda, ale já za poslední měsíc flashoval snad 1000x
a vše přes uspl bez sebemenšího problému.
přes uspl_2.5 naflashoval nejprve oficiální RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe
pak teprve znova přes uspl_2.5 Dutty's HD V2.7 XTREME RC. Vše potřebné je ke stažení na xda-developers přímo u odkazu na duttyho HD v2.7 xtreme RC. Co je to uspl a jak se používá snad každý ví. Pokud né, tak nastudovat třeba tady http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31910&fi=0
edit: pouze osobní zkušenost - flashe přes uspl se nebojte, píše se všude, že je to nejméně jistá metoda, ale já za poslední měsíc flashoval snad 1000x
Duttyho ROMky
Pokud mam HDcko odemknute pres HardSPL, tak ho musim vratit do puvodnihi stavu pres SPL loader? A pak flashnout pres USPL?
-
dyndym
- nováček

Duttyho ROMky
Myslím, že ano. Já to tak vydedukoval z angličtiny 
edit: udělal bych to podle tohoto návodu http://www.wmmania.cz/print.php?id=1112 je to popis, jak vrátit zařízení do původního stavu v češtině a to je vlastně první krok co musíš udělat. Pak nahrát novou ofiko ROM 1.56 a teprve potom přes USPL 2.5 duttyho ROM 2.7
edit: udělal bych to podle tohoto návodu http://www.wmmania.cz/print.php?id=1112 je to popis, jak vrátit zařízení do původního stavu v češtině a to je vlastně první krok co musíš udělat. Pak nahrát novou ofiko ROM 1.56 a teprve potom přes USPL 2.5 duttyho ROM 2.7
Duttyho ROMky
Pokud je HDcko odemceno pres HardSPL, tak postup by mel byt zrejme takovy, pokud ne, tak me opravte 
Nejprve do HDcka naflashnout originalni ROMku
RUU_BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe
Stahnout :
Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip
Restore_Stock_SPL_115.zip
Rozbalit Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip , POUZE spustit HardSPLWrapper_Blackstone.exe . Originalni soubor RUU_Signed, ktery je v Restore_Stock_SPL_115.zip nakopirovat do adresare, kde je HardSPLWrapper_Blackstone.exe a prepsat ten puvodni, pak uz dat NEXT a dokoncit flash, pote uz by tam mel byt originalni SPL zavadec.
Pak naflashovat pres USPL 2.5 RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe a pres mi pak tu Duttyho 2.7....
EDIT : aha dobrej navod je tady.... http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186
Nejprve do HDcka naflashnout originalni ROMku
RUU_BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe
Stahnout :
Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip
Restore_Stock_SPL_115.zip
Rozbalit Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip , POUZE spustit HardSPLWrapper_Blackstone.exe . Originalni soubor RUU_Signed, ktery je v Restore_Stock_SPL_115.zip nakopirovat do adresare, kde je HardSPLWrapper_Blackstone.exe a prepsat ten puvodni, pak uz dat NEXT a dokoncit flash, pote uz by tam mel byt originalni SPL zavadec.
Pak naflashovat pres USPL 2.5 RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe a pres mi pak tu Duttyho 2.7....
EDIT : aha dobrej navod je tady.... http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186
-
dyndym
- nováček

Duttyho ROMky
Já to přesně tak pochopil, ale protože jsem nikdy neměl HardSPL, měl jsem to jednodušší. Ofiko ROMky bych v obou případech viděl na RUU_BlackStone_HTC_WWE (možná i Europa)
POZOR pro všechny: pokud naflashujete RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1 nebo ROMky na ní založené jako Dutty' s 2.7 budete při návratu třeba na Dutty' s 2.6 muset podstoupit stejnou procedůru s návratem na ROM 1.14 (alespoň si to tak myslím) Pokud tak neučiníte tak naflashnout lze cokoliv a nic se neponičí, ale barvy vašeho Touch HD budou jako by uměl pouze paletu 256 barev.
POZOR pro všechny: pokud naflashujete RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1 nebo ROMky na ní založené jako Dutty' s 2.7 budete při návratu třeba na Dutty' s 2.6 muset podstoupit stejnou procedůru s návratem na ROM 1.14 (alespoň si to tak myslím) Pokud tak neučiníte tak naflashnout lze cokoliv a nic se neponičí, ale barvy vašeho Touch HD budou jako by uměl pouze paletu 256 barev.
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Mam jeden takovy dotazek. Je nejaky rozdil ve "vysledku" mezi pouzivanim USPL a HSPL metody?