Duttyho ROMky

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
selice
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky

Post by selice »

Nevite nahodou, jeslti Duttyho romky obsahuji upravene prostredi pres HD Tweak / Advanced Conf? Zajimaji me hodnoty jako citlivost displeje atd.

Stane se neco kdyz to nainstaluju a zmenim?

DIky,
naxos
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC HD2

Duttyho ROMky

Post by naxos »

Tak jsem si flashnul na Duttyho 2.6... a jsem spokojený, nové TF3D je super, celkově rychlejší, jenom se přidávám do řady lidi, kteří si úspěšně zapnuli "old style start menu" a mají k tomu nefunkční záložku programs, což je trochu škoda..
Dál bych se chtěl zeptat na pár věci, které jsem se tady nedočetl... :)
1) byl jsem zvyklý na kompaktní qwerty.. jde nějak doinstalovat ??
2) jde nějakou změnou v registrech vypnout ten zvětšený title bar ?? (jak je psáno na smartwiki.cz, jsem moc nepochodil)
3) jde nějak deaktivovat vibrování přístroje, při dotknutí na displej ?? v orig. rom co jsem měl to šlo, ale tady to nemohu najít...
4) nemužu najít postup na zobrazení 4 sloupců v programs ;)
5) pokud jsem připojenej k pc s aktivní sychronizací a připojuju se k internetu, tak se mi aktivuje EDGE... předtím mi routoval internet počítač... (snad chápete)

děkuji moc :))
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Duttyho ROMky

Post by spermosh »

ad 1) ja pouzivam fingerkeyb - zvykl jsem a prijde mi vyborna

ad 3) start-nastaveni-system-touch response (nemam zkusenosti s duttym, ale takhle to funguje na jinych rom)
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Duttyho ROMky

Post by radospol »

3) nastavujem v HD Tweaks
naxos
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by naxos »

to spermosh: jo tak to fungovalo na originalni třeba... na duttyho tam tahle možnost není...

to radospol: ani v HD tweaks to není...

nakonec jsem to našel přímo v nastavení klávesnice :)

edit: všecko co jsem psal, jsem už bud sám nebo s vaší pomocí dořešil a jsem spokojenej... až tedy na bod 5... to mi vážně chybí... a nevím kde je chyba
finnak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Duttyho ROMky

Post by finnak »

jakou verzi TouchFlo ma Dutty 2.6
naxos
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by naxos »

Dutty 2.6 má verzi TF 3.0... prostě tu novou :)
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Duttyho ROMky

Post by spermosh »

naxos wrote: edit: všecko co jsem psal, jsem už bud sám nebo s vaší pomocí dořešil a jsem spokojenej... až tedy na bod 5... to mi vážně chybí... a nevím kde je chyba
a neni to pravidly? start - settings - connections - connections - zalozka Advanced - Dialing Rules...
naxos
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by naxos »

je to divný... koukal jsem se na ipconfig v taskmgr a pro ten virtuální adaptér mi to nebylo schopný přiřadit adresu... nicméně po vypnutí a zapnutí obou (jak PC tak PPC :) ) všecko jede, pravidla jsem vůbec neměnil...
všecko tedy až na bod 2 (což je v podstatě maličkost) je v poho ;)
sranda bylo rozhejbat abych měl pozadí v tomhle TF na všech záložkách... musel jsem to příslušné vlákno na xda prolézt než jsem po spoustě marných pokusů nakonec uspěl... :) takže ted jede vše jak má ;)
naxos
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by naxos »

salkomafia wrote:blbost ... časové pásmo mám správné a když dám hodiny v nastavení, tak se automaticky zase změní čas a časové pásmo ...
Problém jsem měl ten samý a je to opravdu časovým pásmem... když jsem měl nastavený město Praha čas šel o hodinu zpět.. tak jsem si zkusil nastavit jako město Londýn a čas šel -2 hodiny.. takže mám čas nastavenej v Káhiře a nic se mi nikam neposouvá.. :))
finnak
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Duttyho ROMky

Post by finnak »

tak uz mame online Dutty's HD V2.7 XTREME RC, jen nevim, jak na flash.

kdyby nekdo vedel, dejte vedet. :wink:
Farao607
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

Ja bych to chtel spise stahnout, z rapidu to nejede (resp. tam neni)

------

Aha - pouze mezera v nazvu ktere jsem si nevsiml. Jupii
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Duttyho ROMky

Post by Lemmy »

no nejaky cz navod jak to flahnout by se siknul. Abych si overil,jestli jsem to pochopil spravne.
Farao607
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

Tak nejdrive musit pda otevrit - juknete sem http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=79&t=10903
dyndym
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD Dutty's 6.5

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Já ji flashnul takto:
přes uspl_2.5 naflashoval nejprve oficiální RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe
pak teprve znova přes uspl_2.5 Dutty's HD V2.7 XTREME RC. Vše potřebné je ke stažení na xda-developers přímo u odkazu na duttyho HD v2.7 xtreme RC. Co je to uspl a jak se používá snad každý ví. Pokud né, tak nastudovat třeba tady http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=31910&fi=0
edit: pouze osobní zkušenost - flashe přes uspl se nebojte, píše se všude, že je to nejméně jistá metoda, ale já za poslední měsíc flashoval snad 1000x :tlem: a vše přes uspl bez sebemenšího problému.
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Lemmy »

Pokud mam HDcko odemknute pres HardSPL, tak ho musim vratit do puvodnihi stavu pres SPL loader? A pak flashnout pres USPL?
dyndym
nováček
nováček

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Myslím, že ano. Já to tak vydedukoval z angličtiny :-)
edit: udělal bych to podle tohoto návodu http://www.wmmania.cz/print.php?id=1112 je to popis, jak vrátit zařízení do původního stavu v češtině a to je vlastně první krok co musíš udělat. Pak nahrát novou ofiko ROM 1.56 a teprve potom přes USPL 2.5 duttyho ROM 2.7
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Lemmy »

Pokud je HDcko odemceno pres HardSPL, tak postup by mel byt zrejme takovy, pokud ne, tak me opravte :)

Nejprve do HDcka naflashnout originalni ROMku
RUU_BlackStone_HTC_WWE_EastEurope_1.14.479.3_Radio_52.49a.25.26_1.09.25.14_Ship.exe

Stahnout :
Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip
Restore_Stock_SPL_115.zip

Rozbalit Unsigned_HardSPL_for_Blackstone_OliNex.zip , POUZE spustit HardSPLWrapper_Blackstone.exe . Originalni soubor RUU_Signed, ktery je v Restore_Stock_SPL_115.zip nakopirovat do adresare, kde je HardSPLWrapper_Blackstone.exe a prepsat ten puvodni, pak uz dat NEXT a dokoncit flash, pote uz by tam mel byt originalni SPL zavadec.

Pak naflashovat pres USPL 2.5 RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1_Radio_52.62.25.34_1.13.25.24_Ship.exe a pres mi pak tu Duttyho 2.7....

EDIT : aha dobrej navod je tady.... http://www.wmmania.cz/content.php?id=1186
dyndym
nováček
nováček

Duttyho ROMky

Post by dyndym »

Já to přesně tak pochopil, ale protože jsem nikdy neměl HardSPL, měl jsem to jednodušší. Ofiko ROMky bych v obou případech viděl na RUU_BlackStone_HTC_WWE (možná i Europa)
POZOR pro všechny: pokud naflashujete RUU_BlackStone_HTC_WWE_1.56.405.1 nebo ROMky na ní založené jako Dutty' s 2.7 budete při návratu třeba na Dutty' s 2.6 muset podstoupit stejnou procedůru s návratem na ROM 1.14 (alespoň si to tak myslím) Pokud tak neučiníte tak naflashnout lze cokoliv a nic se neponičí, ale barvy vašeho Touch HD budou jako by uměl pouze paletu 256 barev.
Farao607
přispěvatel
přispěvatel

Duttyho ROMky

Post by Farao607 »

Mam jeden takovy dotazek. Je nejaky rozdil ve "vysledku" mezi pouzivanim USPL a HSPL metody?
Post Reply

Return to “ROM, HardSPL unlock, tweaky”