Zdravim
Mam HTC Touch,s Windows 6 a rad bych zalohoval telefonni seznam,ale do textovky,abych to mohl treba vytisknout.
Dekuji predem za pomoc
Zaloha telefoniho seznamu
-
pankrejro
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
Vyzkoušej třeba XML Contact Backup který ti umožní (už podle názvu) zálohovat kontakty do formátu který snadno otevřeš v MS Excel a pak je můžeš vytisknout nebo jen hromadně upravit a nahrát je zpět do PDA.
Nemám teď notebook s sebou, abych to mohl ověřit, ale nevyhovoval by Ti export z Outlooku? Tam jsem zálohoval kontakty a vyexportoval jsem je v XLS souboru. Nabízel se i CSV formát. Používám WinXP, Outlook 2000, WM 6.1 Prof. a poslední beta verzi ActiveSync. Tebe může nejvýše limitovat ten Outlook 2000, ale předpokládám, že i v pozdějších verzích je možný export do XLS a CSV.
Tak ja bych chtel zalohovat kontakty z telefonniho seznamu.....
No,a zkousel jsem ten XML Contack Backup,ale to se pak tezko da precist v kompu,pridava se tam nejaky klikyhaky....
No,a zkousel jsem ten XML Contack Backup,ale to se pak tezko da precist v kompu,pridava se tam nejaky klikyhaky....
- Bruca
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB9780, BB Q5, BB Playbook
Jeyo Mobile Companion ukládá do .xls - z toho se to dá docela dobře vytáhnout 
ale je placenééééj
ale je placenééééj
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
To sice je, ale Jeyo nabízí patnáctidenní trial zdarma, což by mělo k danému účelu plně stačit.
Více na stránkách Jeyo Inc.
Více na stránkách Jeyo Inc.
Teď Ti asi nerozumím. Myslíš telefonní čísla, maily, adresy apod., co máš v aplikaci "Kontakty"? Pokud ano, tak WM asi primárně předpokládá synchronizaci s Outlookem. Použiješ-li ActiveSync, tedy připojíš-li svůj smartphone k PC, kde máš nastavený ActiveSync, tak se vše během pár okamžiků sladí s Outlookem a máš to v něm i zazálohované. V Outlooku to můžeš i snadno upravovat a opět sladit se smartphonem. A složka kontaktů takto uložených v Outlooku se z něj dá exportovat do XLS a CSV. Nebo uložit jako PST soubor Outlooku.mtmt wrote:Tak ja bych chtel zalohovat kontakty z telefonniho seznamu.....
Jestli chápu něco špatně, tak mi to případně upřesni, abych věděl, jaké jsou další možnosti.
Zdravím, mám prosbu. Potřebuji zálohovat kontakty, ale i s vyzváněním. Normálně po Hard SPL a instalaci nové ROM se mi obnoví kontakty přes active sync s otlooku i s osobníma fotkama jednotlivých lidí, to je vše OK, ale už se mi nepřekopírují nastavení vyzvánění u jednitlivých osob, je nějaký sw, který mi zazálohuje kontakty i s vyzváněním ???