Jaký homescreen / tematko používáte ?

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

Take klasika

Image
Marihuan
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SE Xperia Neo

Post by Marihuan »

fido_cz: můžeš prosím tě vypsat seznam prográmků kterými jsi tohle docílil...?
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Svátky od MobilNautu, pod tím SPB Phone Suite, dole pak SPB Pocket Plus. Ty hodiny si myslím, že jsou Pocket Digital Clock, ale mohu se mýlit.
fido_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: IP4 16GB

Post by fido_cz »

2ziminix: Uplne presne. A na kalendar misto vestaveneho pouzivam Calendar+.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já, jako staromilec a klasik, mám skoro největší klasiku. Žádné šoupání a přepínání - není nad to se podívat a vědět :).
Image
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B

Post by romčo »

Image

Toto je momentálne moja téma na HTC Artemis
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Standa: Je vážně tak dobré vědět, či je noc či den z today na PDA? Není lepší se mrknou z okna nebo na hodiny? :lol: (No osobně nechápu ani význam všelijakých předpovědí počasí a podobných věcí, ale to mi asi nikdy nikdo nevysvětlí, tak se to ani nebudu snažit pochopit)

Ty tam máš ty WM6.5, nebo jen theme?
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

IkE Blaster: ten plugin mi neukazuje jestli je den nebo noc (i když dobrý nápad, nemusím otáčet hlavu k oknu, díky :-D), je to SBSH PhoneWeaver. Mám ho na automatickou změnu všech parametrů a profilů. Super soft, nemusím se starat o zvuky, napájení, podsvětlení, wifi, bluetooth, prostě nic.
To počasí taky nepoužívám, dal jsem ho tam jen pro demonstraci, co všechno můžeme my "anti-touchisti" mít pohodlně na Today.
Mám WM6.5, ale tohle témátko se mi nelíbí. Teď jsem ale líný s tím něco dělat, protože budu zkoušet zase WM6.1.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Hm, na profily používám (to už snad o mě všichni ví :lol: ) SPB Phone Suite. Přijdo mi to lepší, protože má více možností využití

Mě se celkem i líbí. Osobně jedu stále na šedém + tapeta z Mac OS-X Leopard.

Btw. neměl by jsi už mít to počasí spíše na více dnů, než na více hodin? :lol:
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

Já od PhoneWeaver očekávám jen profily s minimální spotřebou místa na Today, takže pro mě perfektní.
Když už počasí, tak přesně jak je - na hodiny. Já jsem snad nikdy nepotřeboval počasí na další den.
Aby to nebylo OT, obrázek rozbaleného PhoneWeaveru s pár profily:
Image
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Jen pro inspiraci tedy:

Image

Vytáhni si z toho jen to pod Cingular a nad fotkami a máš SPB Phone Suite s malými ikonami, pěkně na jeden řáděk :wink: Mě tam právě vyhovuje docela hezké počítadlo SMS/... a možnost zapnout wifi/bt bez změny profilu a na today

// na fotce stará verze, jsou tam hezčí ikony nyní

// Nic, jen poukazuje na IMHo lepší alternativu :lol:
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

Hele co pořád řešíš? PhoneWeaver může mít tyto věci na Today taky. Já je tam nepotřebuju, takže je tam nemám :wink:...

EDIT: Prvně se ti nelíbí počasí vůbec, pak znáš lepší plugin na profily, a pak se ti nelíbí způsob zobrazování počasí... spíš bych řekl, že máš jen jakousi potřebu se názorově vymezovat... :wink:
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

IKE mě tedy rozhodně příjde méně náročné se podívat do PDA jaké je venku počasí, než hledat okno.Nemluvě o tom že PDA mám neustále před očima. :)
Počasí na ploše mám a jsem sním spokojenej.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

No jo, tak se zblázněte z toho, že mi přijde mít počasí na today jako pořádná blbost. Prostě ten smysl neposhopím, není to vyhrazování názoru. Ikdyž jsem alternativec a nejraději mám něco, co nikdo jiný (alespon v okolí) nemá :) A pořád, u počasí mi jde o zaručenost - chápu předpověd na čtrnáct dnů, ale jen když někam pojedu. Ale když mám na ten den, tak to s aktuálním počasím nemusí sedět (dobrá, Praha, Brno, Plzen třeba ano, ale co menší města - Č.B., Tábor atd.). A když bude pršet - tak bude pršet, co nadělám. Jenom to budu vědět dříve, to mi moc nepomůže.

Jinak abych nebyl úplně OT, tak jsem konečně udělal svůj screen aktuálního stavu (tak mě taky poučte o lepších alternativách, pokud máte návrhy - rád si poslechnu, třeba použiji, co já vím)

Image
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Stando, chci se tě jako oldschool usera zeptat na tvuj nazor na prakticke denní používání WM6.5
Doted jsem jim podle různých screenů a review nepřišel moc na chuť, ale jak tak koukám, tak už má pár lidí WM6.5 třeba i na UNIm nebo podobných strojích. Zajímalo by mě teda jak to vypadá v praxi s rychlostí, stabilitou systému a přehledností obecně. Už mám nějakej ten pátek pěknou stabilní WM6.1 ROM a nechce se mi ztrácet čas kvůli 'jedné vlaštovce', proto se ptám.
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

Na Touch HD je WM6.5 stabilní a rychlá, podle mého srovnatelná s dobrou WM6.1 (v tomto ohledu nebyl rozdíl). Co se týče organizace systému, pro mě nic moc. Ikonové menu s programy i nastavením se ti otevře hned, bez klasické nabídky Start. Ikony rozmístěné v novém stylu fakt zabírají zbytečně mnoho místa. Naopak se mi líbí posouvání matice ikon - vždycky se automaticky zastaví po jedné stránce, to mi přijde praktické. Taky se mi nelíbí velké "touch" nabídky, když se ti rozbalí ve WM6.1 vidíš je všechny a máš přehled. V touchovém WM6.5 jsou obrovské, takže nevidíš začátek ani konec a musíš pořád a všude skrolovat :) MS plugin na Today je graficky fakt pěkný, ale jako všude, abys něco viděl, musíš skrolovat a posunovat. Jinak je systém grafická slátanina, ale to se snad spraví do ostré verze.
Takže shrnuto, stabilitou a rychlostí je už tato beta v pohodě, grafika systému začíná být moderní a svěží, ale je touchová, což samozřejmě snižuje přehlednost systému - mít to d-pad, obrovských nabídek není třeba. Bohužel móda je móda.
Já bych snad časem chtěl udělat nějaké to srovnání oldschoolové špičky XDA Flame s WM6.1 a Touch HD s TF3D (snad objektivní :wink:).
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Post by Ruslan Botsyurko »

Paráda, takhle nějak jsem to chtěl slyšet.
Ja nevim jestli jsem tak paranoidní, ale spíš si snažim všechno na UNIm přizpůsobit k tomu, abych na display vůbec nemusel patlat prsty. Když brouzdám po internetu, nebo upravuju nějakej word-dokument, tak vytáhnu stylus, ale jinak třeba programy spravuju kombinací WkTask a skvělého programu PQzII. Namapoval jsem si na Start tlačítko funkci Alt a rozložil funkce různě po qwerty, takže můžu používat jednak hmaty jako Alt+Tab, Alt+4 a jednak si nastavit na Alt + určité písmeno spouštění programů, bluetooth, wifi, rychlé vytáčení atd. Navíc jsem zjednodušil názvy některých zástupců ze Start-->Programs tak, abych je mohl v klidném prostředí otvírat Voice commandem, který si rád delší nebo složitější názvy programů plete :)
nofxsak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SII

Post by nofxsak »

Image

to jsem se zas pro něco nadchl, ale musim uznat že jsem si na WM6.5 zvykl hodně rychle :-)
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

já si na WM6.5 dělal vlastní schéma, ale potom mě nas... barvy že tam nejdou pořádně nastavit tak sem flashnul zpátky na WM6.1, jinak to můžu někomu uploadovat kdyby chtěl pokračovat v mojí práci
Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S

Post by Kolda.o »

navrat od TF3D k poslednimu buildu WM6.5 plus par vychytavek a jako pripadnou inspiraci davam i screen.

Image
Post Reply

Return to “Témátka a skiny”