Chyba MEMX.MSCR

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Tukis
nováček
nováček
Zařízení: HTC Universal

Chyba MEMX.MSCR

Post by Tukis »

Zdravím, mám problém s neustále vyskakujícím oknem, které odkazuje na klasickou chybu ''The file 'memx' cannot be opened. Either is not signed with a trusted application atd...''

Začalo mi to vyskakovat včera večer nejspíš z instalace SPB Mobile Shell nebo mozná skinu do nej... Oboje jsem uz smazal a neustále to skáče...

Nevíte co by s tím mohlo být? Mozná nekde v registrech, ale netuším kde to hledat.

Díky za pomoc.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Chyba MEMX.MSCR

Post by ziminix »

No, vyzkoušej si nainstalovat MemMaid a nech pročistit zařízení od zbylých souborů a registrů.
Ruslan Botsyurko
redaktor
redaktor
Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200

Chyba MEMX.MSCR

Post by Ruslan Botsyurko »

A ta hláška se ti zobrazuje i po softresetu ? Pokud ano, tak se podívej do složky \Windows\StartUp\ a ten soubor memx smaž, pak je asi ideální pročistit systém programem MemMaid, jak píše Ziminix, nebo až se budeš nudit, tak si jen v Total Commanderu projdi jednotlivé složky Program files, application data, startup,startmenu, atd. a jestli tam najdeš nějaký binec po odinstalovaných programech, tak ho jednoduše smaž. Někteří vývojaři SW k tomuhle přistupují docela sobecky a na tyhle detaily nedabají při programování.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”