No, já si myslím, že Ziminix chtěl něco takového napsat především aby uvolnil vnitřní napětí z toho, že sám nemá nejmenší tušení o co vlastně jde.
Jinak s vyzkoušením výslednho efektu na vlastní PDA souhlasím, nicméně přecejen... takovýto v podstatě nicneříkající příspěvek (myslím úvodní bleskovku) bych pochopil někde na fóru jako "hele, kucí, tohle jsem našel, vyzkoušejte taky a řekněte co/jak to dělá". Tam jsou většinou experimentátoři, kteří mají čas a jejich "režim provozu" dovoluje laborování i s tím rizikem, že si PDA na chvíli zcihlí...
Tady na SmartManii bych spíš čekal trochu fundovanější zprávu, která by v případě takovéhoto softu aspoň lehce nastínila princip činnosti. Zanícený uživatel, který ale laborovat nechce nebo nemůže (takové bych na profesionálním serveru tohoto formátu očekával, ale třeba se pletu a zaměření má být jiné...), by si alespoň mohl udělat přibližný odhad, jaký efekt by ta utilitka mohla mít, jaké je riziko případného poškození a s jakými následky.
Tohle mi fakt vzhledem k formátu SM přijde jako zvolání "héééle co jsem našel! Co to asi je???"