Eržika - pravá česká RÓMka :) - ver. 08-2.09 - 18.8.2009 FIN
Eržika - "pravá" česká RÓMka :) - ver. 04-2.03 - 4.3.2009
kissman: Tak jak to vypadá s průvodcem? Jinak jsem vám s All.Os hodil do PM odkazy na test.
Uz jsem to stahl a jdu flashovat. Jenom technicka, obe verze jsou v tezke nebo lehke variante?
Jinak jsem hledal tu ROM, ve ktere byl pruvodce, ale bohuzel uz si nepamatuju, ktera to byla...
Jinak jsem hledal tu ROM, ve ktere byl pruvodce, ale bohuzel uz si nepamatuju, ktera to byla...
Na test vždycky dávám těžkou..
zdravím, dal sem novou eržiku v.04 a všechno zatím v pohodě, jen když pustím Operu a zadám adresu tak se začne načítat a vypne se celá Opera. Při dalším spuštění už je vše ok. Má někdo zkušenosti? popřípadě co by to mohlo vyřešit?
Ahoj všem,
dneska jsem si flashnul Erziku v4 do MDA Compact IV a je perfektni. Mam tel do patku a az dnes jsem do nej dal simku.
Bohuzel jsem nezjistil, jakym zpusobem si nastavit sms
.
Kdyz dam zpravy/nove je tam vybrat ucet, ale pouze "nastaveni e-mailu". Zadna jina volba. U puvodni ROMky tam byla volba SMS\MMS.
Poradite mi nekdo prosim?
Diky moc.
dneska jsem si flashnul Erziku v4 do MDA Compact IV a je perfektni. Mam tel do patku a az dnes jsem do nej dal simku.
Bohuzel jsem nezjistil, jakym zpusobem si nastavit sms
Kdyz dam zpravy/nove je tam vybrat ucet, ale pouze "nastaveni e-mailu". Zadna jina volba. U puvodni ROMky tam byla volba SMS\MMS.
Poradite mi nekdo prosim?
Diky moc.
Tuhle chybu to někomu dělá, někomu ne... Je to divný. Měl by pomoct tenhle CAB- šablony pro SMS.
to Adow: OK, diky moc za rychlu reakci. Pls jeste kam ty soubory nahrat? Jakym zpusobem se to instaluje?
Diky.
Diky.
Jéžiš, no nahraješ kamkoli do MDA a spustíš :D. Instaluj do hlavní paměti.
Jejej, uz to mam, jsem byl tak proaktivni a rozbalil to.. tak mi to neslo
nicmene po nainstalovani a anslednem restartu to porad nefunguje..
napada te jeste neco? Jsem z toho zoufalej, pac mi nechodi sms a zitra to potrebuju mit funkcni..
Diky moc!
nicmene po nainstalovani a anslednem restartu to porad nefunguje..
napada te jeste neco? Jsem z toho zoufalej, pac mi nechodi sms a zitra to potrebuju mit funkcni..
Diky moc!
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
tak asi najlepsia volba je vratit ofiko rom,ked to potrebujes mat do zajtra spravene a ked budes mat cas,tak potom sa s tym pohrajes...a adow dovtedy mozno vyda v5 
Jop. Zkousel jsem znovu flashnout Erziku i lite verzi a bohuzel nic..
Vezmu si starej tel a bude vyreseno..
Vezmu si starej tel a bude vyreseno..
bude v nove erzice nova opera z diamondu2 a advanced config s nastavenim blikaciho kolecka a smarttouch?
-
matelkoxxl
- smartguru

to vidoq - o akom advanced congigu to pises?este som nevidel v advanced gonfig-u 3.3 moznosti nastavenia toho "kolecka" a smarttouch...
updatovane xml-ko je v tomto archivu, stahl jsem to asi na xda 
- Attachments
-
- Boinger66 diamond advanced config v .6-Fixed.cab
- (15.38 KiB) Downloaded 111 times
to Adow: Napada te jeste neco, jak problem s temi sms vyresit? Nebo by pomoct Erzika v5? Kdy by mohla byt k dispozici?
Jsem s ni moc spokojeny a nechci tam cpat zbytecne jinou RÓMku
Diky
Jsem s ni moc spokojeny a nechci tam cpat zbytecne jinou RÓMku
Diky
-
matelkoxxl
- smartguru

to vidoq - dik za ten cab,nahodil som si to a pridalo mi to dalsie 2 moznosti v AC3.3.tak keby sa niekto sikovny pustil do toho,aby to dal dokopy do jedneho cabu a este aj prelozil bolo by to len dobre 
to adow - kedy vypustis vonku erziku v5?lebo dnes som skusil nahodit novu rom od vic-a,vyzera sice pekne vzhladovo,ma nejake nove veci z najnovsich modelov v sebe,ale inac je otrasna.plna bugov,nic tam nefunguje,no hroza.tak som sa rozhodol,ze si pockam uz asi rovno na erziku a vyskusam ju teraz...
to adow - kedy vypustis vonku erziku v5?lebo dnes som skusil nahodit novu rom od vic-a,vyzera sice pekne vzhladovo,ma nejake nove veci z najnovsich modelov v sebe,ale inac je otrasna.plna bugov,nic tam nefunguje,no hroza.tak som sa rozhodol,ze si pockam uz asi rovno na erziku a vyskusam ju teraz...
-
blackman_82
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Nova opera tam je ale me nejak zvlast nebeha, pote co ji schodim na pozadi tak spadne a RAM taky zere vic, ale podle adow jsem jedinej z testeru kterymu se to dejevidoq wrote:bude v nove erzice nova opera z diamondu2 a advanced config s nastavenim blikaciho kolecka a smarttouch?
S Operou zadny problem nemam (v classic verzi je na testovani vestavena 9.5 15613), ale mame na testovani nekolik verzi, takze az podle ohlasu Adow vybere, kterou umisti do V5.
S GPS zadny problem, zrovna dnes rano jsem po dalsim HR spoustel HTC GPS Tool a fixnul 11 satelitů.
S GPS zadny problem, zrovna dnes rano jsem po dalsim HR spoustel HTC GPS Tool a fixnul 11 satelitů.
to Adow: Tak jsem na 2x znovu flashnul Erziku a SMS jsou tam.. 
-
matelkoxxl
- smartguru

tak co,ziadne nove info ohladom erziky v5???kedy bude vypustena?