mPlug CZ: Snadné nastavení akce při odpojení sluchátek z PDA

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Náš čtenář jonathanio mi poslal tip na zajímavou utilitu mPlug, která vám umožní nastavit si akci, která se má uskutečnit při připojení a odpojení sluchátek k vašemu Pocket PC. Zároveň je možné měnit nastavení hlasitosti, takže už se vám nikdy nestane, že by vám telefon při nechtěném odpojení sluchátek začal nahlas hrát přes celou místnost, mPlug si vše pohlídá. Aplikaci mi natolik padla do oka, že jsem se rozhodl pro ni udělat českou lokalizaci, sice zde není až tolik složitých nastavení, ale alespoň s ovládáním programu nebudou mít problémy ani začínající uživatelé.

Bleskovka
mPlug v kompletní české lokalizaci

Kompletně počeštěnou verzi utility mPlug 0.6 můžete stahovat z naší Download sekce. Program je freeware a k jeho spuštění je vyžadováno nainstalované prostředí .NET Compact framework 3.5, které si v instalačním Cab souboru můžete stáhnout zde. Oficiální web programu naleznete pod tímto odkazem.
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-ten X600

Post by Rypi »

Tak to je pecka! Už ale používám BT sluchátka a pokud se odpojí, mobil pořád hraje do BT, dokud nerestartuju CorePlayer, takže to nepotřebuji. Pro uživatele klasických sluchátek asi jeden z nej programů :-D
Putcha
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia7

Post by Putcha »

No jak pozeram ten 1. screen, tak je tam moznost v akom intervale to ma kontrolovat a je tam nastevena 1 sekunda... neprejavi sa to na baterke, ked to bude kazdu sekundu kontrolovat?

Pojde to na QVGA?
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Rypi wrote:Tak to je pecka! Už ale používám BT sluchátka a pokud se odpojí, mobil pořád hraje do BT, dokud nerestartuju CorePlayer, takže to nepotřebuji. Pro uživatele klasických sluchátek asi jeden z nej programů :-D
Takhle by se to ale chovat nemelo - pokud nechces pouzivat nejakou utilitku na pripojovani/odpojovani BT sluchatek, tak minimalne by se to melo prepnout zpatky na systemove zvuky kdyz vypnes BT ;-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Vyhovuje jen přepínání hlasitosti, což mi řeší SPB Phone Suite... Nic moc nového pod sluncem a užitečné mi to 2x nepřijde (spíše otravné, vidím spoustu výjímek)
Rypi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: E-ten X600

Post by Rypi »

Kato wrote:Takhle by se to ale chovat nemelo - pokud nechces pouzivat nejakou utilitku na pripojovani/odpojovani BT sluchatek, tak minimalne by se to melo prepnout zpatky na systemove zvuky kdyz vypnes BT ;-)
Systémové zvuky hrají, telefoní hovory jdou taky do telefonu. Je to asi záležitost CorePlayeru. Ale alespon pri odpojení to nezačne hrát hudbu do okolí :D
MMartinek
nováček
nováček

Post by MMartinek »

Mě tato aplikace přijde velice užitečná, moc moc díky za info!
btw. testuji zatím teprve den, ale nepřijde mi, že by se změnila pohotovostní s/bez aplikace na pozadí, vždyť to má jen 500kb na pozadí, tak by to mělo být v poho...
MMartinek
Kato
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad

Post by Kato »

Rypi wrote:Systémové zvuky hrají, telefoní hovory jdou taky do telefonu. Je to asi záležitost CorePlayeru. Ale alespon pri odpojení to nezačne hrát hudbu do okolí :D
Aha - a CP vypinas jako uplne vypinas nebo pouze minimalizujes? Protoze pokud to nevypinas uplne nejakym taskmanazerem, tak se tak blbe chovaji vsechny prehravace, co jsem zkousel - vcetne Windows Media Playeru.
jurda
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by jurda »

To Rypi: Taky pouzivam bluetooth sluchatka a core player a vzdy kdyz se mi sluchatka vypnou tak mi jeste hraje jedna pisnicka do bluetooth a pak uz vse normalne jako bez sluchatek do reproduktoru!!to samy se deje i opacne!!to znamena ze kdyz nejdrive hraju hudbu z reproduktoru a pak pripojim sluchatka tak mi hned dalsi pisnicka hraje pres sluchatka tak jestli to nemas taky tak!!snad sem to dobre vysvetlil ;-)
Post Reply

Return to “Aplikace”