Při Flashi ROM.
Povím ti jak to bylo:
Ráno vstanu zkouším asi čtyřicátou ROM z XDA (všechny zabugovaný jako vždycky), najdu další, flashnu ji a byla to ještě větší hrůza než většina ROM z XDA, tak chci nahodit jednu ROM co byla dobrá až na jeden detajl. Jenže dkyž dám detekovat zařízení, tak to vypíše tento error. :( Tytn normálně jede a je spárovanej přes AS, ale flashovat už nejde.
CID unlock jsem dělal, ale klidně mi dej download a můžu to zkusit ještě jedno, protože jsem ho ztahoval z XDA a moc jim tam už nevěřím, takže raději něco osvědčenýho.
No jak říkám prodral jsem se googlem našel všechnomožný, většinu zkusil, ale problém přetrvává.
Ještě bych měl jeden dotaz jak je možný, že je ROM do které nejdou instalovat programy, prostě nainstaluji program vše proběhne ok, ale program neni v programech ani v programy files. Zkoušel jsem instalovat jak do zařízení, tak na kartu, tohle mě včera dorazilo! Prostě XDA už nikdy víc, neříkám že všechno tam stojí zahovno, ale 90% jsou amaterský šmejdy.
Dávej linky a všechno zkusím, jen abych neměl v Hermikovi tu (omlouvám se) zasranou ROM .
Edit: Ještě tu máš obrázek, možná bude trošku větší, ale nechce se mi ho upravovat.
http://pictureup.cz/picture/verejny/120 ... update.jpg