Flashování Hermese

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Flashování Hermese

Post by Kamil Pulicar »

Když chci flashnout mého Hermese, tak mi vyskočí hláška Error, Unknown vision! You should pick Safe SSPL.
Zkoušel jsem snad všechno co našel strýček Googl, ale nic nepomohlo, tak snad jsem něco přehlédl a vy mi určitě poradíte. :-)
Díky všem za snahu a snad i případné řešení problému.

OT: Všimli jste si někdy toho, že každá ROM má bug?
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Flashování Hermese

Post by tslany »

při jaký fázi flashování to ukazuje? je TyTN CID-unlocklej?
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Flashování Hermese

Post by Kamil Pulicar »

Při Flashi ROM.
Povím ti jak to bylo:
Ráno vstanu zkouším asi čtyřicátou ROM z XDA (všechny zabugovaný jako vždycky), najdu další, flashnu ji a byla to ještě větší hrůza než většina ROM z XDA, tak chci nahodit jednu ROM co byla dobrá až na jeden detajl. Jenže dkyž dám detekovat zařízení, tak to vypíše tento error. :( Tytn normálně jede a je spárovanej přes AS, ale flashovat už nejde.
CID unlock jsem dělal, ale klidně mi dej download a můžu to zkusit ještě jedno, protože jsem ho ztahoval z XDA a moc jim tam už nevěřím, takže raději něco osvědčenýho.

No jak říkám prodral jsem se googlem našel všechnomožný, většinu zkusil, ale problém přetrvává.

Ještě bych měl jeden dotaz jak je možný, že je ROM do které nejdou instalovat programy, prostě nainstaluji program vše proběhne ok, ale program neni v programech ani v programy files. Zkoušel jsem instalovat jak do zařízení, tak na kartu, tohle mě včera dorazilo! Prostě XDA už nikdy víc, neříkám že všechno tam stojí zahovno, ale 90% jsou amaterský šmejdy.

Dávej linky a všechno zkusím, jen abych neměl v Hermikovi tu (omlouvám se) zasranou ROM .

Edit: Ještě tu máš obrázek, možná bude trošku větší, ale nechce se mi ho upravovat.
http://pictureup.cz/picture/verejny/120 ... update.jpg
Image
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Flashování Hermese

Post by tslany »

z čeho flashuješ? jestli z WM tak přepni do Boot Loaderu a obráceně, zkus tuto ROMku, oficiál WM6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=320829 a zvol tam (myslim že to bylo) Force method (nebo tak nějak, je to přeci už nějaký ten rok co TyTNa nemám)
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak

Flashování Hermese

Post by Kamil Pulicar »

Nechápu
- Flashnuta oficiální ROM
To je sice super, ale jiná flashnout nejde.

- Horko těžko narvu do PDA jiný Bootloader
Jiná než oficiální ROM stále nejde nahrát

- Pokročil jsme Error 206
- Zkouším čtyři různé řešení, ani jedno nepomáhá

- Seru na to Tytn prozkoumává hloubkově zeď a zůstává ležet na zemi.
Daidalos
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi4

Flashování Hermese

Post by Daidalos »

:-D hele co takle trochu hledat na XDA všechno najdeš+tam nejsou žádný šmejdy jak tady prohlašuješ.Na XDA sem nedávno viděl seznam chyb+čísla+jak je vyřešit ....tak co to vyzkoušet než si začneš vybíjet svoji zlost na chudákovi Tytnovi...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”