Zařízení nenabíhá (jak je to s reklamací a rozpoznáním SPL?)

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Zařízení nenabíhá (jak je to s reklamací a rozpoznáním SPL?)

Post by Krwell »

Zdravim, dneska sem odinstalovaval par programu co už nepotřebuju z Touch HD a napsalo mi to že pro správnost odinstalace mám restartovat zařízení, to jsem udělal, ale ted mi mobil naběhne akorád do první obrazovky kde je napsáno "smart mobility" a dole verze ROM, radia atd, tim to hasne. Asi pomůže jenom Hard reset, ale problém je v tom, že dneska sem si tam ukládal pár informací a několik kontaktů který bych potřeboval a uložil jsem si to všechno do mobilu a ne na kartu. Chtěl jsem se teda zeptat jestli existuje nějakej program, kterej by mi zazálohoval věci na mobilu, i když se nedostanu do Windowsu, v mobilu mam nainstalovanej Resco Backup i SPB Backup ale poslední zálohu sem dělal minulej tejden. dík
Matrix_DC
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Zařízeníá nenabíhá

Post by Matrix_DC »

Mno to asi né, pokud se ti nepodaří se dostat do woken, tak s tím moc nenaděláš. Ale zkus třeba vytáhnout baterku a pak to zapnout. Nebo to zkoušej vícekrát.
Nenahrával si tam novou ROM ?
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Zařízeníá nenabíhá

Post by Krwell »

nenahrával, ROM tam mám pořád tu původní a jediný co sem tam dával sou programy, a po jejich odinstalaci to nejde, byly to veci jako nějaký hry, skiny na klávesnici, eset atd
Zkoušel sem vyndat baterku a pak jí tam dát, a nic :(
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Zařízení nenabíhá

Post by Lemmy »

Pokud to nenajede do WIN tak smula, jedine HR.
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by Krwell »

sakra, a nějakej program, kterej by mi data vytáhl po HR asi taky neni co ? jako na počítači s přeformátovanym HDD :)
Lemmy
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD

Zařízení nenabíhá

Post by Lemmy »

tezko
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by Krwell »

sakra, no nevadí, co se dá dělat, sice trochu offtopic otázka, ale četl jsem že při flashování se musí přístroj Unlocknout a tim příjdu o záruku, nicméně jsem taky četl nějakej topic o tom jak ho jakoby znovu zamknout, oni na to nějak přijdou kdybych to reklamaval že jsem to odemknul a zamknul ?
Matrix_DC
nováček
nováček

Zařízení nenabíhá

Post by Matrix_DC »

Když to zase pak zamknes a vratis tam ofiko ROM tak nic nepoznaj..:)
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by Krwell »

tak to je pohoda :), a dá se někde ta původní rom sehnat ? nebo zálohovat
dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: JY-S2

Zařízení nenabíhá

Post by dvzd »

kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Zařízení nenabíhá

Post by kissman »

Matrix_DC wrote:Když to zase pak zamknes a vratis tam ofiko ROM tak nic nepoznaj..:)
to si myslis pouze proto ze to tak funguje... (aneb to ze nekdo nevi jak neco funguje neznamena ze to nemuze fungovat) ale az moc jednoduse se da toto vse zjistit :wink: ale na naproste vetsine servisnich mist jsou spis tolerantni nezli dusledni... :!: nastesti pro nas.
Krwell
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by Krwell »

no rád bych si ROM přeflashoval, ale co když narazim zrovna na nějakýho vola v sunnysoftu a mám po srande
Matrix_DC
nováček
nováček

Zařízení nenabíhá

Post by Matrix_DC »

to si myslis pouze proto ze to tak funguje... (aneb to ze nekdo nevi jak neco funguje neznamena ze to nemuze fungovat) ale az moc jednoduse se da toto vse zjistit :wink: ale na naproste vetsine servisnich mist jsou spis tolerantni nezli dusledni... :!: nastesti pro nas.
říkaš to proto, jelikož s tím máš zkušenosti, že ti na to přišli :?: , nebo děláš konkrétně v servisu HTC.) :tlem:
kissman
smartguru
smartguru

Zařízení nenabíhá

Post by kissman »

to druhe, ale ne tak docela :wink: (v servisu sem delal, ale ne HTC :tlem: )
jirkab
přispěvatel
přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by jirkab »

To kissman: nedělej zajímavého a neblbni lidem hlavu; samozřejmě, že po vrácení původního SPL nepozná nikdo nic a tím nikdo myslím i PánaBoha včetně. Tečka.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Zařízení nenabíhá

Post by ziminix »

A mohl bys nám prozradit, jak jsi přišel na to, že není možné, aby to někdo poznal?
kissman
smartguru
smartguru

Zařízení nenabíhá

Post by kissman »

2jirkab: jak uz jsem psal - to ze nekdo nevi jak neco funguje neznamena ze to tak nefunguje :wink:
jirkab
přispěvatel
přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by jirkab »

Pro Krwell: buď v pohodě nikdo nic nepozná, protože není jak to poznat! Prostě data, která byla (při "změně" na hspl) změněna jsou opět pomocí třeba tohoto postupu: http://www.wmmania.cz/content.php?id=1112 vrácena.

Pro ziminix: rozhodně nejsem, jak jsi napsal "chytrej", ale mám praktické zkušenosti. Buď zdráv a plně rozviň svůj klid.

Pro kissman: určitě víš, když jsi tedy v servise pracoval, že servisní technik není placený od zkoumání, ale od toho kolik servisních zakázek (bez reklamací) vyřeší.

Trocha OT: Dokonce jsem jednou poslal do servisu na záruku zařízení, které mělo v trikolóře (bootloader) nahoře nápis security unlocked ( protože bylo kompletně odblokované, včetně možnosti ovládat ho v BL pomocí AT příkazů). Závěr: záruka uznána bez nejmenších problémů!

Hodně velké OT: Jo a ještě jsi nenapsal, jestli náhodou nemáš něco společného s oním "legendárním" Kissmanem http://www.symbianforum.cz/profile.php? ... ile&u=2100 ze symbianfóra? Pokud ne, tak doporučuji změnu přezdívky! Pokud ano, tak fakt bez komentáře a v té chvíli jsou mi jasné tvé "zasvěcené" příspěvky.
Matrix_DC
nováček
nováček

Zařízení nenabíhá

Post by Matrix_DC »

Dovolím si z těch stránek citovat jednu pasáž
"Po úspěšném provedení tohoto procesu máme zařízení jako „z fabriky“ a nikdo nepozná, že jsme do něho flešovali jiné než oficiální ROM."

Je to ze stránek jak zde psal jirkab

P.S. tak bud kecá ten autor a nebo někdo z nás..:) :tlem:
jirkab
přispěvatel
přispěvatel

Zařízení nenabíhá

Post by jirkab »

Vyprdni se na "autora". On (jirkab) tam napsal s čím má praktické zkušenosti :lol: .
Musím to vědět, protože jsem ten návod (než jsem ho sepsal) prakticky ověřil (několikrát), opatřil komentářem a obrázkovým postupem ;-) .
Tady ta diskuze je spíše o tom, že nesnáším "důležité" frejery, kteří lidem pletou hlavy.

Pokračování OT: takže profil Kissman na Symbianfóru (http://www.symbianforum.cz/profile.php? ... ile&u=2100) má s profilem kissman na Smartmanii (http://smartmania.cz/forum/memberlist.p ... ile&u=2635) jedno společné a tím je číslo na ICQ. V této chvíli je mi jasné odkud vítr vane.
Všem co mají zájem a několik hodin času doporučuji projít toto fórum: http://www.symbianforum.cz/viewtopic.ph ... highlight= aby si udělali nezávislý názor (je to jenom 30 stran). Jediné co k tomu můžu napsat je to, že jsem optimista a věřím, že každý člověk se postupně, jak dospívá mění k lepšímu... Pro každého diskutujícího je to minimálně k zamyšlení.
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”