Jaký homescreen / tematko používáte ?

Vaše homescreeny, tipy na pěkná témata, rady, tipy, návody...
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát zář 15, 2006 6:46

UmbroR píše:Pujde tento HS co je v odkaze predemnou na MPX220 a jestli ano kde se da stahnout??
nepujde, je pro PocketPC :)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » pát zář 15, 2006 9:10

2jerrry: co to mas za kalendar? To je Breeze?
To nove se mi libi vic nez ta Vista.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » pát zář 15, 2006 11:18

nAscA píše:2jerrry: co to mas za kalendar? To je Breeze?
To nove se mi libi vic nez ta Vista.
A hlavne to neni tak narocne na RAMku. JJ Breeze, na ikonky iLauncher a horni lista WisBar Advance. To tmave VGA schematko je tady na foru take ke stazeni, daval jsem sem kdysi cely balik VGA themes, v kterem to je (pro pripadne zajemce) :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 19, 2006 12:46

Dalsi, lehce upravena verze predchoziho skinu. Narocnost na operacni pamet je velmi mala, po soft resetu mam cca 26MB volne RAM.

Pouzite programy: WisBar Advance 2.6, iLauncher 3.0 a PocketBreeze.
Přílohy
19_11_2006.jpg
Dalsi modifikace me Today :-D
19_11_2006.jpg (106.57 KiB) Zobrazeno 9129 x

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Re: Jaký homescreen / tematko používáte ?

Příspěvek od Xtriny » úte zář 19, 2006 15:44

Jiří Hrma píše:Jaký používáte ve svém smartphonu homescreen případně v PocketPCčku témátko na pracovní ploše ?
Do tohoto vlákna můžete vkládat obrázky (screenshoty) jak vypadá to "vaše" prostředí ve Windows Mobile. A pokud na SmartManii váš homescreen není ke stažení, můžete jej jednoduše formou přílohy přidat přímo k příspěvku.

Osobně si s pracovní plochou a různými grafickými prvky docela rád hraju, zde přikládám současný stav mé pracovní plochy v Universalovi. Není na tom nic extra, ale myslím, že vypadá hezky. Až bude více času, začnu trochu experimentovat a snad vyplodím něco lepšího...

To je super. Mam prosbu. Da se to nekde stahnout. nebo najit nekde navod jak na to? Mam WisBar vcetne Desktop pluginu. ale nejak se nedari udelat si tema k obrazu svemu... Dik

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 19, 2006 16:04

Neni to az tak slozity, i kdyz ja s tim taky chvili zapasil. Kolega Jirka Halek zkousel QVGA verzi toho Vista templatu take na Wizardovi, ale ten byl potom tak nechutne pomalej, ze to nebylo pouzitelny, takze bych to radsi neriskoval. Maximalne naskinovat jen WisBar Advance, Desktop ne...

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » úte zář 19, 2006 16:14

Jiří Hrma píše:Neni to az tak slozity, i kdyz ja s tim taky chvili zapasil. Kolega Jirka Halek zkousel QVGA verzi toho Vista templatu take na Wizardovi, ale ten byl potom tak nechutne pomalej, ze to nebylo pouzitelny, takze bych to radsi neriskoval. Maximalne naskinovat jen WisBar Advance, Desktop ne...
Tak dík. Vzhled za rychlost opravdu nevyměnim. Zůstanu na svym

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » úte zář 19, 2006 16:59

Ještě jeden dotaz. Když chci mít na Today obrazovce v iLauncheru záložku Nastavení, kde by se zobrazilo jen Osobní, Systém,Připojení, kde jak to tam dostanu? Ve Windows/Nabídka start/Nastavení jsem to nenšel

dck
VIP
VIP
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 17, 2006 6:30

Příspěvek od dck » úte zář 19, 2006 18:35

Cha, tak to ja vzhled za rychlost vymenil )) Uvidime jak dlouho mi to vydrzi (ted myslim jak desktop, tak nervy), prakticnost a funkcnost meho desktopu je skutecne nulova, efektivita vsak stoprocentni. Desktop jsem zacal editovat nejprve na zaklade jednoho tutorialu a po te uz jsem zapojil vlastni fantazii.

Desktop samotny se sklada ze tri casti > plocha s ikonami, sidebar s fotkou meho otresneho ksichtu a me krasne pritelkyne (puvodne zde byly hodiny), datem a dalsimi shortcuty, a nakonec jeste spodni cast s ikonami na spousteni (zleva) telefonu, com.manageru, spravce pameti, TCMPlayeru a tlacitka na vypnuti/restartovani systemu (psShutXp). Na dalsich obrazcich je bublina s prichozi sms a nabidky po kliknuti na jednotlive ikony na plose. Na zaver jeste samotne neztmavene pozadi s mym Bentley s exkluzivni poznavaci znackou ;)
Přílohy
dck_desktop_1_2_3.jpg
desktop, SMS, nabidka Tento pocitac
(92.73 KiB) Staženo 463 x
dck_desktop_4_5_6.jpg
nabidky Komunikace, Organizer a Nastaveni
(87.38 KiB) Staženo 319 x
dck_desktop_pozadi.jpg
pozadi (neztmavene)
dck_desktop_pozadi.jpg (29.51 KiB) Zobrazeno 8783 x

dck
VIP
VIP
Příspěvky: 120
Registrován: pon črc 17, 2006 6:30

Příspěvek od dck » úte zář 19, 2006 18:37

zrada, poradi souboru je jine, to jsem vazne nepotreboval, aby se mi pozadi zobrazilo jako prvni obrazek :)

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 19, 2006 18:50

Xtriny píše:Ještě jeden dotaz. Když chci mít na Today obrazovce v iLauncheru záložku Nastavení, kde by se zobrazilo jen Osobní, Systém,Připojení, kde jak to tam dostanu? Ve Windows/Nabídka start/Nastavení jsem to nenšel
Primo zasupce do Settings tam asi nedostanes, ale muzes si vytvorit novou tabulku Settings (napr) do ktere muzes pridat zastupce z nabidky Cpl Applets (zastupci ze settings)...

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9223
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy Note9
Bydliště: Praha

Příspěvek od Jiří Hrma » úte zář 19, 2006 18:52

dck píše:zrada, poradi souboru je jine, to jsem vazne nepotreboval, aby se mi pozadi zobrazilo jako prvni obrazek :)
To poradi zas tak neva :-D
Ale megaLOL k tomu poslednimu obrazku 8-) Tak Universala by se ti zachtelo yo ? :grin: :grin: :grin:
Jinak moc hezky tematko 8-)

Uživatelský avatar
nAscA
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 492
Registrován: pát črc 29, 2005 17:31
Zařízení: Note 7, iPhone

Příspěvek od nAscA » úte zář 19, 2006 19:58

ja chci taky vyhrat :-D
Tematko vypada fakt dobre.

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » úte zář 19, 2006 20:01

Heh. Tak první skin je ready a celkem se mi to líbí. Ještě něco na plochu a je to... :tlem:

Uživatelský avatar
Xtriny
nováček
nováček
Příspěvky: 45
Registrován: ned lis 20, 2005 18:23

Příspěvek od Xtriny » ned říj 08, 2006 0:21

Pls, máte někdo zkušenosti s "výměnou" splash screenu? Na XDA jsem se dočetl, že několika lidem to celkem znepříjemnilo život.... Kdyžtak pls nějaký link. thx :)

Petrr
nováček
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: ned říj 01, 2006 17:06
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrr » ned říj 08, 2006 17:54

já používám windows xp kterej je u vás ke stažení

Uživatelský avatar
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 187
Registrován: pát kvě 05, 2006 21:42
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JuriG » ned říj 08, 2006 18:12

Xtriny: Udelame to trosku jinak..... uploadni sem obrazek jakej chces mit jako splash screen..
!! obrázek musí být rozměrů 240x320 a uložen jako 24Bit BMP. A ja ti ho pak vyrobim ;-)

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » ned říj 08, 2006 18:33

Ja sem do nedavna pouzival toto
Přílohy
screen.jpg
screen.jpg (36.03 KiB) Zobrazeno 8088 x

Luckyn
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 68
Registrován: pát kvě 19, 2006 20:14
Kontaktovat uživatele:

=)

Příspěvek od Luckyn » ned říj 08, 2006 18:34

Lukáš Weber píše:Ja sem do nedavna pouzival toto
Nemas odkaz kde ho stahnu ?

Lukáš Weber
nováček
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: pon čer 20, 2005 15:55
Bydliště: Praha-8 Čimice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš Weber » ned říj 08, 2006 18:37

No ja jsem si ten HS hlavne upravoval sam, ten zaklad jsem nasel nekde na nejakym foru. Kouknu se do PC, a kdyz ho najdu tak ti ho poslu

Odpovědět

Zpět na „Témátka a skiny“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host