Volné místo v paměti telefonu pro běh navigace

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
čiko7
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Touch Diamond

Post by čiko7 »

Ahojky všem. Chci se zeptat, v paměti telefonu jsou 2 místa.. a) Úložiště..85 MB b) Program. 111 MB Používám ve svém PDA navigaci IGO 8... Ve kterém z těchto míst je lepší mít více volného místa, pro lepší a rychlejší běh navigace ?

A ještě jeden dotaz, který také souvisí s navigací. Měl jsem nainstalovaného TT, nějakým způsobem jsem dostal do místa ,,Programy v paměti uložiště odkaz...Frýdek-Místek Navigator Map. Odinstaloval jsem celého TT, ale toho Frýdku-Místku se nemohu nějak zbavit.Když dám odebrat programy, kliknu na odebrat. Zobrazí se hláška.. Vybraný program bude trvale odebrán, lze ho znovu načíst z PC. Opravdu ho chcete odebrat ? Dám ANO . Ukáže se nová chybová hláška... Program Frýdek-Místek Navigator Map nebyl zcela odebrán. Chcete ho odebrat ze seznamu nainstalovaných programů ? Dám ano, začne se točit barevné kolečko Jenže ten Frýdek-Místek Navigator Map dále zůstává v programech paměti. Co se s tím dá dělat, abych ho dostal pryč ?

Předem všem díky.
ziminix
VIP
VIP
Zařízení: ...

Post by ziminix »

Úložiště = paměť, do které se programy instalují.
Program = paměť, do které si programy ukládají dočasná data -> tahle ovlivňuje do určité míry chod programů (RAMka).
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”