První TyTN: Nedávno jsem omylem zničil zadní kryt, není stylus, naběhne jen do bootloaderu, blbnul GSM modul(teda později spíš už nešel vůbec).
Druhý TyTN: Toho normálně používam, jednou za čas se stane, že zbělá obrazovka a je nutný restart a pravidelně se stává, že nefungují po chvíli používání tlačítka pod displejem. Jinak menší oděrky od běžného používání. Používal bych ho normálně dál, ale jdu do Uniho.
Tak mě napadlo, že bych z nich mohl vyrobit jednoho funkčního a toho bych prodal určitě lépe než 2 podělaný...že bych z toho prvního vytáhnul displej a tlačítka(D-PAD) a vrazil to do toho druhýho..zvládnu to sám doma nebo je v tom nějakej zádrhel? Není možné, že ty tlačítka jsou SW chyba? Protože vždy po uzamčení a odemčení ty tlačítka chvíli jdou (moc se mi nechce nahrávat ROM, minulej TyTN to nerozdejchal a už se ani nepřipojí na AS) a pak zase po chvíli nejdou (HR jsem zkoušel). Jinak kdyby jste si někdo (slyšel jsem že Jurig umí takovéhle věci) chtěl přivydělat nějakou tu korunu, tak by jsme se dohodli, že já vám to pošlu...ale jen důvěryhodným osobám