2 TyTNy spojit v jednoho

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Post Reply
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by Tonda512 »

Takže 2 polofunkční TyTNy neprodam, tak se zkusím poradit...mam 2 tyto stroje..jak jsem psal v bazaru, jsou v tomto stavu:

První TyTN: Nedávno jsem omylem zničil zadní kryt, není stylus, naběhne jen do bootloaderu, blbnul GSM modul(teda později spíš už nešel vůbec).
Druhý TyTN: Toho normálně používam, jednou za čas se stane, že zbělá obrazovka a je nutný restart a pravidelně se stává, že nefungují po chvíli používání tlačítka pod displejem. Jinak menší oděrky od běžného používání. Používal bych ho normálně dál, ale jdu do Uniho.

Tak mě napadlo, že bych z nich mohl vyrobit jednoho funkčního a toho bych prodal určitě lépe než 2 podělaný...že bych z toho prvního vytáhnul displej a tlačítka(D-PAD) a vrazil to do toho druhýho..zvládnu to sám doma nebo je v tom nějakej zádrhel? Není možné, že ty tlačítka jsou SW chyba? Protože vždy po uzamčení a odemčení ty tlačítka chvíli jdou (moc se mi nechce nahrávat ROM, minulej TyTN to nerozdejchal a už se ani nepřipojí na AS) a pak zase po chvíli nejdou (HR jsem zkoušel). Jinak kdyby jste si někdo (slyšel jsem že Jurig umí takovéhle věci) chtěl přivydělat nějakou tu korunu, tak by jsme se dohodli, že já vám to pošlu...ale jen důvěryhodným osobám :-D
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by tslany »

no, spíš bych to viděl na FLEX kabel,ykus ho vyměnit
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by Tonda512 »

OK. Vyzkoušim. pojedu podle návodu http://inuchanbt.blog54.fc2.com/blog-entry-100.html , bohužel tam píše jen že budu potřebovat 2 šroubováky Torx a Phillips, ale nepíše jaké...píše jen malé, očekával bych že u torxu bude třeba T6 nebo tak..

A ty tlačítka nevíš?
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by Tomáš Kubec »

Nejsem si 100%ně jistej, ale myslím že budeš potřebovat T5 a T6.
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by Tonda512 »

Jo dik. T6 stejně kupuju na rozebrání nějakých SE...tak nějaký drobný za T5 mě nezabijou..
JuriG
častý přispěvatel
častý přispěvatel

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by JuriG »

Pokud s tim chces pomoct tak se mi ozvy pres soukromou zpravu ;-) a urcite se neak dohodneme.
m41t
nováček
nováček

2 TyTNy spojit v jednoho

Post by m41t »

No ja nevim, ale v zivote jsem torx nepotreboval...vzdycky to slo normalne plochym sroubovakem. Rozebiral jsem tim Himalayu, TyTna , Propheta a Wizarda. No a k tematu - je to rozhodne Flex kabelem...
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”