Server PocketNow.com zveřejnil krátké video, na kterém si můžete prohlédnout změny a novinky v poslední beta verzi systému Windows Mobile 6.5, kterou Microsoft demonstroval například na konferenci Mix09 v San Franciscu. V systému je vidět upravená podoba nabídky Start a také nový kurzor, který se objevuje v případě, že zařízení zpracovává nějaký příkaz. Tento kurzor nahradí klasické čtyřbarevné kolečko, které všichni dobře známe ze současných verzí Windows Mobile.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jFjPVpyGvsk[/youtube]
Autor k testování použil neoficiální beta verzi ROM, která se objevila na fóru Xda-developers.
Video: Nová beta Windows Mobile 6.5 na HTC Touch HD
Móóóc pěkné!!! 
Jen doufám, že tam nakonec bude ta plástev. Páč tohle je fakt příšernost.
Jen doufám, že tam nakonec bude ta plástev. Páč tohle je fakt příšernost.
No myslím že plástev v druhé verzi (taková ta hezky průhledná) byla mnohem mnohem hezčí, takhle to vypadá. že se nám prostřední sloupeček ikon nedopatřením posunul o něco níž. Osobně používám nové TF3D V3, které je filosofií a strukturou k WM6.5 už poměrně dost blízko (co se GUI týče), takže po zmáčknutí nabídky start se objeví podobná matice ikon jako na videu, naštěstí však docela pravidelná, žádný posunutý sloupečky. Doufám, že to nechají jako volitelnou položku.
Mě by spíš zajímalo, jak to bude u WM 6.5 s podporou více než 65K barev a multitouche. Někdo říká, že WM už zvládají větší počet dávno, ale faktem je, že snad žádný WM komunikátor nenabízí větší množství, což je škoda. Někde jsem něco četl o výkonostních limitech, ale v dnešní době nastupujících mobilních grafických akcelerátorů...?
A multitouch by se taky hodil, jsou aplikace které si o to říkají (např virtuální gamepad u všemožných emulátorů), kde je třeba zároveň použít směrový kříž + tlačítko pro akci a našlo by se toho víc, třeba virtuální klavír Omniano
Mě by spíš zajímalo, jak to bude u WM 6.5 s podporou více než 65K barev a multitouche. Někdo říká, že WM už zvládají větší počet dávno, ale faktem je, že snad žádný WM komunikátor nenabízí větší množství, což je škoda. Někde jsem něco četl o výkonostních limitech, ale v dnešní době nastupujících mobilních grafických akcelerátorů...?
A multitouch by se taky hodil, jsou aplikace které si o to říkají (např virtuální gamepad u všemožných emulátorů), kde je třeba zároveň použít směrový kříž + tlačítko pro akci a našlo by se toho víc, třeba virtuální klavír Omniano
da se uz s tema WM 6.5 normalne fungovat? pracovat? nebo se jedna o rane verze opravdu jen na seznameni s WM 6.5?
-
RDT
- VIP

- Zařízení: HTC HD7, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS
Já jsem zatím žádnou ROMku 6.5 úplně bez bugů neviděl
. Úplně použitelné i pro práci to bude, jakmile to oficiálně vyjde
.
BTW: To mají tyhle servery (PocketNow.com...) nějaké zvláštní privilegium ten systém předvádět? Že je to Microsoftu jedno. Nebo mají tak malou sledovanost? Moje video s ranou verzi 6.5 vidělo za pár dní několik set tisíc YouTube diváků a Microsoft si na to hned nárokoval autorská práva a musel jsem to smazat
.
BTW: To mají tyhle servery (PocketNow.com...) nějaké zvláštní privilegium ten systém předvádět? Že je to Microsoftu jedno. Nebo mají tak malou sledovanost? Moje video s ranou verzi 6.5 vidělo za pár dní několik set tisíc YouTube diváků a Microsoft si na to hned nárokoval autorská práva a musel jsem to smazat
na kdy je naplanovane vydani WM 6.5?
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Teda ten today je příšerný... Můj názor.