Na portálu Ebay se objevil ke koupi HTC Touch Pro 2
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Není to tak dávno, co byl na Mobile World Congressu v Barceloně oficiálně představen HTC Touch Pro 2, a na aukčním serveru Ebay se už dokonce objevil jeden kus tohoto zařízení ke koupi a velmi rychle byl za 899 dolarů (cca 17 700,- Kč) prodán. Napadá mě myšlenka, zda to není zrovna ten kousek, co byl ukraden řediteli společnosti Telstra (informovali jsme zde). Každopádně majitel si s ním příliš mnoho legrace neužije, nejedná se totiž o finální verzi telefonu, navíc systému obsahuje time-bomb (časová expirace systému), a šance, že do něj později půjdou flashovat oficiální verze ROM je také velice mizivá, protože jak všichni dobře víme, Touch Pro 2 se v současné době nachází ve fázi dolaďování, a některé drobnosti mohou být do finálního kusu změněny.

-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
První kus nového komunikátoru HTC Touch Pro 2 na prodej
Ani nevím, jakou takový "první" telefon může mít hodnotu. Sběratelskou ne, protože produkt určitě nemá žádné význačné sériové číslo, ani není oficiálně označen jako první, druhý, třetí.. Uživatelskou hodnotu taky nemá, protože za rok to bude průměr, a nato abych se chlubil v hospodě, když to za nějaký měsíc bude mít každý a levněji?
-
Sir Andrew
- smartstar

- Zařízení: Lumia 925
Hodnotu to může mít pro recenzenty.
BTW: už je to na US $631.00
BTW: už je to na US $631.00
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Jo, jediné co mě napadá je nějaká exkluzivní recenze, která znamená velkou návštěvnost, která znamená atd... jinak ale nic.
Jenže pokud se jedná opravdu o ten ukradený TP2, tak jestli by spíš serveru neklesla popularita v případě recenzování takového kusu.
kradnuty,nekradnuty,neklesla, ludi zaujima aby mali horuce novinky na svojom webe.
určite má zberateľskú hodnotu ako mal aj išrot 3g jeho pred-predprodukčná verzia.
bol ukradnutý, ....
vždy sa niečo najde.
alebo ho kúpil niekto z HTC, či možno sám bývalý majiteľ :D
bol ukradnutý, ....
vždy sa niečo najde.
alebo ho kúpil niekto z HTC, či možno sám bývalý majiteľ :D
Neverim, ze je to ten ukradeny. To by byl ten zlodej, s prominutim, pekny blbec, aby jej takhle prodaval.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Podle mne to klidne muze byt ten ukradeny ale nez se dostal k tomuto "blbovy" ktery ho strcil na e-bay tak prosel tak 20-ti rukama... a nekdo si na tom pekne mohl namastit kapsu... no vy byste nedali treba 200 kc aby jste si snim mohli 30 minut hrat? ja klidne 
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Ať už je to ten ukradený nebo ne.. měl jsem ho taky v ruce a musím říct, že je tam pěkný displej, ale jinak je to vlastně stále Touch Pro + displej + pantík. A na dnešní TP se taky dá donahrát Manila z TP2..
Neříkám, že to bude špatný a bude to určitě i hit jako prase, ale já bych ho za svého TP1 nevyměnil.
Neříkám, že to bude špatný a bude to určitě i hit jako prase, ale já bych ho za svého TP1 nevyměnil.