Nejde zvuk SMS
Nejde zvuk SMS
Ať jsem hledal jak jsem hledal nenašel jsem nikde kde bych vyřešil můj problém. Zvuk pro sms mám nastavený ale přesto když přijde smska žádný tón se nepřehraje. Už nevím čím by to mohlo být. Ostatní zvuky a upozornění fungují bez problémů. Neporadil by mi prosím někdo??
-
wizaard
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Nejde zvuk SMS
Máš obecně zaplá upozornění? Tedy v první záložce nastavení zvuků a upozornění?
Nejde zvuk SMS
Mám.
-
skyluke.
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch Diamond, HTC Hero
Nejde zvuk SMS
toto se řešilo nedávno na: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=11769
Nejde zvuk SMS
Celé jsem to četl i před tím. Asi mi nakonec nic jiného nezbude než udělat HR jinak jsem vše už vyzkoušel. Děkuju.
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Nejde zvuk SMS
Pokud ten zvukový soubor jde přiřadit k něčemu jinému a funguje, tak podle mě za to může nějaká aplikace... Nemůžu si pomoct...
Nejde zvuk SMS
Tak jsem vymazal všechny aplikace a zvuk nefungoval udělal HR a taky nic. Tak už nevím.
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
Nejde zvuk SMS
jaroun: Zkusil bych flashnout novu ROM.
Nejde zvuk SMS
Před novou ROM bych se ještě rád zeptal jestli by vyzvánění nešlo nejprve zkontrolovat v registrech a pokud ano kde bych aktivaci zvonění pro sms našel. Dík
- kadlo
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 520, Samsung Galaxy S
Nejde zvuk SMS
Stejný problém... když si nastavím na SMS vlastní zvonění, tak nejde a dokonce Diamond ani nevibruje... poku si jako zvuk při SMS nastavím nějakou melodii, co už v HTC byla, tak vše funguje jak má...