Duttyho ROMky
Duttyho ROMky
Nevíte, kde mohu najít heslo k ZIPu - verze 2.3
Dutty web mi doma nejde, stáhl jsem si to v práci a nyní doma nemám jak to rozbalit.
Díky
Dutty web mi doma nejde, stáhl jsem si to v práci a nyní doma nemám jak to rozbalit.
Díky
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
Vyzkousej toto: HD TEST V2.3 XTREME by Duttys
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Duttyho ROMky
Buď použiješ návod ze strany dvě od Spermoshe nebo můžeš zkusit aplikaci zde přiloženou, sám ji používám.Farao607 wrote:Jak se prosim vrati to stare menu?
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
to martintrestik: Diky diky, to je presne ono
-
finnak
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
Duttyho ROMky
ano,taky mam tuto Rom,ale co me zarazi je,ze kdyz vyfotim,tak se mi display zalije ciste bilym podsvicenim.To by ale nemelo,ze.Jinak jsem zadnou jinou chybu nerisel.
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
To s tim zbelanim je podle me schvalne, ale i pokud ne, tak mi to zas tolik nevadi.
Duttyho ROMky
Chaloši tak som si to nahodil, tu 2.3 ale mam tam dva problemy. Jeden je opat ako u Duttyho standardne s albumom. Ja neviem, ale všetci ten jeho systém ospevujú ale mne vadí, keď sa tam tie fotky neotáčajú. V romke 2.1 sa to riešilo úpravou v registroch:
HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor and set AutoRotation to (0)
ale v tejto 2.3 tam mám nulu a album nerotuje. Neviete mi s tým pomôcť?
A ďalšia vec s tým starým menu - Použil som návod z druhej stránky tohto fóra a funguje akože v pohode. Ale potom keď sa dam na záložku programy a stlačím "all programs" tak mi tam nefunguje back a neviem sa vrátiť do Touch Flow, jedine že spustím nejaký program a tak... A tiež sa mi zdá, že sa veľmi často otvára štart menu. Tam bude nejaká blbosť prepojená.
Skúste prosím vás či to robí aj Vám. A budem vďačný za pomoc.
Inak Romka je fakt rýchla a vyzerá že fakt bez bugov zatiaľ. Mne dokonca aj sms zobrazuje dobre.
HKCU\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor and set AutoRotation to (0)
ale v tejto 2.3 tam mám nulu a album nerotuje. Neviete mi s tým pomôcť?
A ďalšia vec s tým starým menu - Použil som návod z druhej stránky tohto fóra a funguje akože v pohode. Ale potom keď sa dam na záložku programy a stlačím "all programs" tak mi tam nefunguje back a neviem sa vrátiť do Touch Flow, jedine že spustím nejaký program a tak... A tiež sa mi zdá, že sa veľmi často otvára štart menu. Tam bude nejaká blbosť prepojená.
Skúste prosím vás či to robí aj Vám. A budem vďačný za pomoc.
Inak Romka je fakt rýchla a vyzerá že fakt bez bugov zatiaľ. Mne dokonca aj sms zobrazuje dobre.
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Duttyho ROMky
ta uprava registru na zalozku programs v novem TF3D opravdu funguje takhle, to menu start se otevira pri kazdem spusteni aplikace...
Duttyho ROMky
a neda sa to opravit hej? mne celkom chyba ta moznost mat zalozku programy... toto mi pride take odbocovanie od standardu. Inak to je skoda ze nerobi aj romky bez toho noveho - nie vsetko nove je totiz vzdy lepsie...
Duttyho ROMky
myslím, ale že dutty na svoje stránky dával i cab s možností instalace starého alba, tedy vč. otáčení a zoomu.
ostatně ty sis nainstaloval ROM aniž by sis k ní přečetl popis od autora, že se divíš?
"* Added New HTC Camera from Topaz due to its more advantage of better picture taking and also link with the new contact card, disadvantage no zoom available.
* The old HTC Camera can be installed by installing the cab in the download folder.
* With the new HTC Album rotation seems to change from the old one, but sure enough we will get this working for us soon. "
ostatně ty sis nainstaloval ROM aniž by sis k ní přečetl popis od autora, že se divíš?
"* Added New HTC Camera from Topaz due to its more advantage of better picture taking and also link with the new contact card, disadvantage no zoom available.
* The old HTC Camera can be installed by installing the cab in the download folder.
* With the new HTC Album rotation seems to change from the old one, but sure enough we will get this working for us soon. "
Duttyho ROMky
BTW dutty už zase má další rom - 2.3 s MSVC, kdyby měl člověk flashovat všechny jeho romky tak fleshuju každej den 
změny oproti 2.3:
* Fixed icons not showing correctly in task manager also some nicer manila icons for some apps.
* Added Microsoft Voice Command V1.6.21016 with tweaked Incoming Voice announcement.
* Enabled Facebook/Event/People tab in Phone also for the first time logged in facebook wooppeee.
* Enabled Opera to show in upper task manager when exiting opera, this allows you to kill and free up memory.
* Fixed RegEdit shortcut.
* Fixed some other minor stuff in SYS
změny oproti 2.3:
* Fixed icons not showing correctly in task manager also some nicer manila icons for some apps.
* Added Microsoft Voice Command V1.6.21016 with tweaked Incoming Voice announcement.
* Enabled Facebook/Event/People tab in Phone also for the first time logged in facebook wooppeee.
* Enabled Opera to show in upper task manager when exiting opera, this allows you to kill and free up memory.
* Fixed RegEdit shortcut.
* Fixed some other minor stuff in SYS
Duttyho ROMky
Tak tu staru kameru tam viem ze daval, ale mne to nefunguje... ze neznamy autor, preto nie je mozne nainstalovat. Instaloval som pred tym aj ten odporucany CAB s ktorym by to malo ist, ale nejde aj tak...
inak je pravda s tymi romkami. Stale nieco nove. Ja teraz zvazujem, ze si dam origos HTC a kym sa Dutty trosku neustali tak pockam.
inak je pravda s tymi romkami. Stale nieco nove. Ja teraz zvazujem, ze si dam origos HTC a kym sa Dutty trosku neustali tak pockam.
Duttyho ROMky
já si teď s 2.3 dám asi taky chvíli pokoj jsem spokojený.
Teda pokud vyřeším to na o co jsem narazil teď - nejde mi v iGo psát a tudíž to činí celou navigaci tak nějak k ničemu.
Jakmile je něco kde s píše objeví se tam divný znak: Å a jakmile cokoliv zkusím máčknout maximálně se objeví další "áčka"
nevíte někdo, celkem otrava...
EDIT: na xda je už řešení, pokud má někdo stejný problém:
add this to your sys.txt in your IGO folder:
[device]
Type="ALIAS_TOUCH HD"
sdcard_dsk_num=7
Teda pokud vyřeším to na o co jsem narazil teď - nejde mi v iGo psát a tudíž to činí celou navigaci tak nějak k ničemu.
Jakmile je něco kde s píše objeví se tam divný znak: Å a jakmile cokoliv zkusím máčknout maximálně se objeví další "áčka"
nevíte někdo, celkem otrava...
EDIT: na xda je už řešení, pokud má někdo stejný problém:
add this to your sys.txt in your IGO folder:
[device]
Type="ALIAS_TOUCH HD"
sdcard_dsk_num=7
Duttyho ROMky
heh, tiež to čítam
Inak dík že si to napísal, určite by som na to že to nejde prišiel až keď by som sadol do auta a potreboval niekam ísť 
Duttyho ROMky
no však, jak se mi to asi stalo? :D
Duttyho ROMky
Jak pls zruším, aby při příchozím hovoru to do toho zvonění ještě kecalo, že "incoming call from a přečte to to jméno". Je to nepoužitelné, přečte to špatně.
Duttyho ROMky
Používám verzi ROM Duttys HD V1.9 XTREME..a mám problém s prohlížením fotek,vždy se otáčí jinak,než je natočen displej.Mohl by mi někdo poradit jak to vyřešit?
Duttyho ROMky
to jiriv: řešilo se to na xda - pročti si tam příslušné fórum.
co si pamatuji stačila úprava v registrech "rotate" (v případě že si neinstaloval cab s albem, ani cab s otáčením), ale už si to na 100% nepamatuji
to mountain: to je aplikace MS Voice Command, stačí ji vypnout v nastavení / personal
co si pamatuji stačila úprava v registrech "rotate" (v případě že si neinstaloval cab s albem, ani cab s otáčením), ale už si to na 100% nepamatuji
to mountain: to je aplikace MS Voice Command, stačí ji vypnout v nastavení / personal
Duttyho ROMky
Pozoruju, že od flashnutí (na 2.3 extreme) mi nefunguje signalizační dioda. Celkem limitující, má někdo stejný problém nebo su sám?
Duttyho ROMky
já nic nepozoruji, při nabíjení svítí oranžově, po nabití zeleně, při nepřijatém hovoru bliká.. víc jsem netestoval.