Duttyho ROMky
-
Farao607
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S, HTC Desire, HTC Evo3D, Acer Iconia A500
Duttyho ROMky
kdyby to slo ale stahnout (krom rapidu)
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Duttyho ROMky
Sem sám komu přijdou Duttyho ROMky oproti Davideuckovy pomalejší a celkem o dost? Každej si ty Duttyho ROMky chválí, ale mě nepřijdou zas nějak převratně rychlý.
-
salkomafia
- přispěvatel

- Zařízení: SGS2
Duttyho ROMky
Je podle mě stejně rychlá a navíc duttyho rom zabírá méně RAM ;)
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Tak jsem to konecne flashnul a je to dost parada - napr.: prohlizeni fotek je ted paradne vyresene, kontakty jsou opravene. Proste parada
Duttyho ROMky
Je to podla mna trochu zly system - neustale nove romky - tieto sa testnu a budu v nich nove bugy... to je o drzku.
Duttyho ROMky
však on také všude píše že jsou to test a beta ROM. takže se dobrovolně stáváme beta testery.
nikdo přeci nenutí si instalovat tyto ROM, každý jsme dostalo originální na zařízení no ne :D
nikdo přeci nenutí si instalovat tyto ROM, každý jsme dostalo originální na zařízení no ne :D
Duttyho ROMky
hm. tak 2.3 vypadá fajn, zatím ji mám jen chvíli, ale vypadá rychlá a bez, na první pohled viditelných, chyb
Duttyho ROMky
A funguje tam editace databáze měst pro počasí - mám s tím v těch ROM s novým Touch Flo problémy?
-
georgesandall
- nováček

- Zařízení: Delll Streak mini 5
Duttyho ROMky
Ano i já se přimlouvám, mám také problémy s přidáním měst do databáze skrz Weather ... jinak s rom jsem spokojen.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
Duttyho ROMky
Mě subjektivně připadá Dutty znatelně rychlejší, navíc obsazuje tak o 10% méně RAM než Davideuck a má méně bugů. Ve verzi 2.3 je fakt super - rychlá, rychlé TF3D, zatím jsem nenarazil na jedinou chybičku, řekl bych, že to je momentálně nejlépe odladěná ROMka postavená na materiálu z Rhodia.martintrestik wrote:Sem sám komu přijdou Duttyho ROMky oproti Davideuckovy pomalejší a celkem o dost? Každej si ty Duttyho ROMky chválí, ale mě nepřijdou zas nějak převratně rychlý.
Duttyho ROMky
Pro mě je Duttyho 2.3 ROM také zatím nejlepší, co jsem na HDčku měl, takže maximální spokojenost.
Duttyho ROMky
souhlas s Jiřím.
co se týče editoru, osobně čekám až někdo vyrobí funkční editor pro novou manilu, nemíním se tím zase moc patlat.
a navíc máte bydlet v nějakém kloudném městě co tam už je :D :D :D
co se týče editoru, osobně čekám až někdo vyrobí funkční editor pro novou manilu, nemíním se tím zase moc patlat.
a navíc máte bydlet v nějakém kloudném městě co tam už je :D :D :D
-
martintrestik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S II
Duttyho ROMky
Tak sem tedy taky přeflashoval na Dutty's HD V2.3 XTREME a máte pravdu je o dost rychlejší než Davideuckovo, ale pořád my přijde, že Dutty's HD V2.1/2 XTREME byly pomalejší... teď ta verze 2.3 je skvělá volný paměti mam kolem 45% což sem předtím neměl :o)
Duttyho ROMky
Nahodil jsem Dutty 2.3 ,a el nejak se neorientuje, kdyz dam tlacitko start abych se dostal do windows, tak se mi objevi programy (Home. People, Calendar atd) TO je nova vlastnost, nebo chyba u me? Vubec ted nechapu...
Duttyho ROMky
to je nové start menu, tedy vlastnost
Duttyho ROMky
To mi teda moc nesedi 
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Duttyho ROMky
jde tam dostat stare Start menu, pro zacatek jsem to pouzival i ja, pak jsem si zvykl na toto novejsi...
Duttyho ROMky
Ja vratil to stare... nevim, v tom novem mi prijde malo moznosti...
Budik v tehle verzi uz je pouzitelny?
Budik v tehle verzi uz je pouzitelny?
-
Farao607
- přispěvatel

Duttyho ROMky
Jak se prosim vrati to stare menu?
Duttyho ROMky
Spermosh daval navod je v tomto threadu na strane 2