Jak vypnout ikonky v pravem dolnim rohu WM5?

Databáze nejrůznějších návodů, tweaků a nápadů, jak vylepšit funkce vašich komunikátorů
Post Reply
dck
VIP
VIP

Jak vypnout ikonky v pravem dolnim rohu WM5?

Post by dck »

Dalsi z mych nekonecnych noob problemu, na ktery jsem nenasel reseni v jinych threadech. Na today screenu se mi v pravem dolnim rohu zobrazuji ikonky com.manageru a lokalizace interwrite, ktere bych milerad poslal k sipku. Projel jsem veskere nastaveni skrz naskrz a moznost vypnuti techto ikon nikde neni. Zasah do registru? Kouzelnik? Poradte, diky :)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

nahoda a bystrosto tomu chtela usetrit vam praci - wisbar advance desktop ma funkci na vypnuti zobrazovani teto listy :) Omlouvam se za zbytecny thread, bud ho smazte, nebo ponechejte mne podobnym lamkam kdyby mely podobny problem ;)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

zbytecny urcite neni :-) mimochodem ja WisBar pouzivam a tehle moznosti sem si tam nevsiml :)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

neni to zalezitost wisbaru jako takoveho, ale pluginu desktop. Dlouhe podrzeni stylusem na plose > settings > zatrzitko "show the system tray with the softkeys". Tak a ja jdu zalozit dalsi lamkovity thread, tentokrat na tema mizejici sms :)))
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

aha :) Desktop plugin sem pouzival drive (viz to tematko Vista co jsem pouzival), bohuzel ale kvuli narocnosti na pamet muselo z domu :)
dck
VIP
VIP

Post by dck »

jsem natolik oslnen svym vlastnim desktopem, ze proste nemuzu jinak. Vizual ma v tomto pripade naprostou prednost pred obcasnymi pomalymi reakcemi nebo tuhnutim ))) v pripade zajmu poridim screenshoty, zjistim-li jak a jakou co pokud mozna nejmene narocnou utilitou :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

dck wrote:jsem natolik oslnen svym vlastnim desktopem, ze proste nemuzu jinak. Vizual ma v tomto pripade naprostou prednost pred obcasnymi pomalymi reakcemi nebo tuhnutim ))) v pripade zajmu poridim screenshoty, zjistim-li jak a jakou co pokud mozna nejmene narocnou utilitou :)
sup sem s tim :) screenshot poridis napriklad programem Jeyo Mobile Companion nebo Resco picture viewerem (spolecne s nim se nainstaluje utilita ScreenCapture). Ja jsem take daval prednost visualnim prvkum, ale asi tak tyden, pak uz to na me bylo moc :) Preci jen potrebuju na Universalovi take neco delat a ne se jen kochat paradni grafikou :)

Az screenshot poridis, muzes ho uploadnou do sekce Themes tady na foru (je tam na to primo topic), alespon se tam mrknes co pouzivaji ostatni :)
Post Reply

Return to “Tweaky a návody”