G-Trigger: Spouštění aplikací pouhým pohybem telefonu

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud patříte mezi majitele komunikátorů HTC Touch Diamond, Touch Pro nebo Touch HD, máme pro vás tip na další zajímavou aplikaci s názvem G-Trigger. Jedná se o velmi netradiční launcher aplikací a příkazů, které lze vyvolávat pouhým pohybem telefonu. Program výsledky vyhodnocuje podle údajů zachycených pohybovým senzorem a podle toho spustí příslušnou akci. Celkem lze nadefinovat až šest příkazů; v praxi pak můžete pohybem telefonu zleva doprava spustit třeba internetový prohlížeč a pohybem odspoda nahoru zhasnout displej nebo uzamknout zařízení, vše záleží pouze na tom, jak si aplikaci nastavíte.

Bleskovka

G-Trigger se v současné době nachází ve vývojové verzi 0.1, kterou můžete stahovat z naší Download sekce. Případné aktualizace naleznete na Xda-developers. Aplikace se spouští jako další služba na pozadí a během své činnosti zatíží procesor zhruba ze 2% (u Diamondu). Ke spuštění je vyžadováno nainstalované rozhraní .NET Compact Framework 3.5.

Zdroj: WMPowerUser.com
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

Heh, vytahnu si PDA z kapsy, potrebuji si zavolat, a spusti se mi IE. Vybehnu schody s PPC v ruce a spusti se mi Media Player... Parada
carnero
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy Nexus, Incredible S

Post by carnero »

4n's: Vyzkoušej a uvidíš, že se mýlíš. A hodně :) Na to aby se Ti spustil v kapse Media Player by Tě muselo srazit auto... a to už by Ti bylo stejně jedno :D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Přesně jak píše carnero; než aplikaci odsoudíte, tak si ji raději vyzkoušejte. Citlivost se dá nastavit a už v defaulní konfiguraci je to dobře vyvážené.
4n's
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: SE Xperia X10 mini

Post by 4n's »

Neodsuzuju ji :) Jen jsem napsal prvni co me napadlo. Nerikam, ze je to naprd, ze to nema cenu ani instalovat. Ono, i bych to vyzkousel, jen mit v P320 ten senzor...

Neberte ten prispevek jako ze si myslim, ze je to spatna aplikace :D

to carnero: nemyslel jsem, ze se mi v KAPSE spusti MP, ale po vybehnuti schodu s PPC v ruce... to uz nejake otresy budou :P
quest987
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Blackberry Bold 9790

Post by quest987 »

Tak jsem si tuto zajimavou aplikaci vyzkousel,a je to docela sranda,pritelkyne na me koukala jak na ktretena kdyz sem to zkousel a hral si stim,jinak je tam super nastaveni te citlivosti.Ale nemyslim ze bych ji vyuzival.Nejak nevim kcemu realne.Je to dobra masirka .
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Hm, zrovna zhasnutí a rozsvícení displaye (místo mačkání Power tlačítka), to by se mi kolikrát hodilo...ale kde to, respektive co to ve Windows vlastně je, jaký .exe?
Lupik
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Iphone 4S

Post by Lupik »

tak první pohled byl že to je blbost:D ale rad experimentuju tak sem to vyzkousel:D a od te doby to musim met nainstalovany....
je to lepsi nez jezdit po displeju a poustet treba prehravac.. zatrepu dam prehravaca a pohoda:) dekuju za tip zamlouvá se:)
Post Reply

Return to “Aplikace”