Zkušenosti se skype na HD - problém
-
malda_8020
- nováček

- Zařízení: HTC Touch HD
Zdravim.Nemá někdo zkušenosti s používáním skypu na HDéčku?Mám problém s tím, že někdy funguje a někdy zase ne.Např. při chatování či volání se skype tváří jakoby v pořádku i kontakty vidím on-line,ale nedovolám se ani nenapíšu.A někdy to jde zase bez problémů.Připojení mám Edge neomezený internet + .Poradí mi prosím někdo s nastavením-porty atd. Verze je 2.5 beta
Dělá mi to taky. A občas vidím všechny jako offline a oni mě taky.
-
malda_8020
- nováček

a bude problém někde v nastavení?Nebo prostě skype na ppc ještě neni tak vyspělý aby fungoval na 100% jako na pc?
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Vyzkoušejte to doma přes Activesync, a jestli to půjde,tak je problém s připojením.
Mě to blblo stejně pokud jsem byl připojený přes data tarif operátora a nezapnul jsem datové připojení. Ony si to aplikace sice zapínají sami,ale dle mě i odepínají a Skype najednou ztratil připojení.Pokud jsem před zapnutím Skypu zapnul v TF3D-záložka nastavení-komunikace-datové připojení,tak to jelo dobře bez odpojování.
Mě to blblo stejně pokud jsem byl připojený přes data tarif operátora a nezapnul jsem datové připojení. Ony si to aplikace sice zapínají sami,ale dle mě i odepínají a Skype najednou ztratil připojení.Pokud jsem před zapnutím Skypu zapnul v TF3D-záložka nastavení-komunikace-datové připojení,tak to jelo dobře bez odpojování.
-
Krwell
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire
mě skype funguje v pohodě, zatim jsem nezkoušel telefonovat přes skype, ale chatovani v pohode i na pomalejsi wifině i přes ActiveSync
-
malda_8020
- nováček

Přes wifinu mi to taky jede bez problémů, ale jedná se mi o skype přes datový tarif.Co se týká wifi, tak to je mi stejně k ničemu, protože to je pro mě lepší používat skype na noutu, ale jde právě o to když jsem mimo dosah wifi(prostě v práci a kdekoliv jinde než doma) a to skype funguje jak se mu zachce-někdy dobrý, někdy jenom chvíli dobrý a někdy vůbec :-p
Potřeboval jsem vědět, jestli neni třeba jenom chyba v nastavení připojení přímo v aplikaci skype.
Potřeboval jsem vědět, jestli neni třeba jenom chyba v nastavení připojení přímo v aplikaci skype.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
A zkoušel jsi to podle mého příspěvku viz výše.
Nejdřív zapni datové spojení a až potom zapni Skype.
Pokud necháž zapnutí datových přenosů na samotnou Skype aplikaci,tak se stává,že se po čase sám odpojí.
Nejdřív zapni datové spojení a až potom zapni Skype.
Pokud necháž zapnutí datových přenosů na samotnou Skype aplikaci,tak se stává,že se po čase sám odpojí.
-
malda_8020
- nováček

jo jo samozřejmě zkoušel, ale stejný výsledek.Přemýšlím že bych skypa přeinstaloval.Mám dojem že jsem byl při první instalaci připojen přes wifi, a mohlo se stát že se to automaticky nastavilo Na tenhle druh nastavení a proto přes edge vypadává a nefunguje tak jak má.Ale nevim-je divný,že si třeba 10 minut chatuju bez problémů a pak to najednou přestane jít. A rozchodí se až tak po 3 restartování aplikaće-teda někdy-neni to pravidlem.Chtělo by to Někoho kdo skype na hdčku používá delší dobu-zajímá mě jestli je to problém u měńebo je to prostě tak,že skype na wm neni 100 % ?
Ahoj, potreboval bych poradit. Nevite nekdo kde se da zapnout oznameni nove SMS vyskakovacim oknem? Uz jsme to mel drive takhle natsavene, abych nemusel pokazde v Touch flow najizdet na postu, ale nejakym zahadnym zpusobem se mi to zrusilo. Predem moc diky za radu. LM
Pro "xsmikl" Nastavení doručení SMS v okně: Start-Nastavení-Zvuky a upozornění-Upozornění-v "Události" rozklikni Zprávy:Nová textová zpráva-zatrhni "zobrazit zprávu na displeji". Při obdržení se ti doručená SMS ukáže v bublině.