Problém s GSM signálem

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Post Reply
asd111
nováček
nováček
Zařízení: htc diamond

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

Zdravím,Tak jsem natěšený domu přinesl tento přístroj,ale v zápětí je zas v servisu.Nevím čím to může být,ale u mě doma mě neustále vypadává signál a snaží se hledat síť někdy uspěšně někdy ne.Pokud nenajde síť,je bez signálu a po několika minutách začne hledat znovu a pak třeba najde.Po cca.15min signál zas vypadne a takhle to jde nepravidelně dokola.Před tím jsem používal Nokii N70 a na té mám doma 90-100% signál.V O2 mi ještě zkusili dát novou simku,ale bezuspěšně.Nestalo se to někomu?
matelkoxxl
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond

Problém s GSM signálem

Post by matelkoxxl »

a skusal si nahodit nove radio???
asd111
nováček
nováček

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

to jsem ještě nezkoušel.Ale v základu by měl ten telefon snad normálně fungovat,nebo se pletu?
asd111
nováček
nováček

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

NEUVĚŘITELNÉ....Dal jsem ten telefon vyreklamovat a ze servisu přišlo viz. dole.Upozorňuji,že telefon jsem měl jen pár hodin a šel na reklamačku do O2.Z O2 mi poslali toto vyrozumění.Vůbec nevím jak na to mám reagovat,jsem z toho skoro na prášky...

Vážený zákazníku, na základě zjistěného stavu zařízení HTC Touch Diamond (IMEI: ----------------) nelze provést záruční opravu z důvodu poškození zařízení nesprávným užíváním. Navrhujeme proto možnost placené opravy na základě následující cenové nabídky:

Položka: Ks: Jedn. cena: Cena bez DPH
80H00726-00] FRU-SUB ASSY,LCM,Diamond-C9 1
[74H01132-04M] Cover Pre-Assy, HTC, Battery, Dia 1 772,20 Kč
[80H00726-00] FRU-SUB ASSY,LCM,Diamond-C9 12118,50 [V001] 3142,70 Kč
práce 250,00 Kč

Závada je způsobena díly uvedenými výše. Popis závady: Závady popisované zákazníkem se projevily.Nutná výměna předního krytu a zadního krytu baterie.Mechanicky poškozeno zákazníkem. Placená pozáruční oprava.

Takže mám zaplatit ještě opravu za telefon 3000,- aniž bych ho nějak pořádně použil.Podotýkám,že jsem technologicky znalej a rukama mi prošlo hooodně telefonu se symbianem,windows,palm os atd...takže abych poničil telefon(baterii) tak abych ztratil záruku je v podstatě nemožné...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Problém s GSM signálem

Post by htcjirka »

Tezko soudit a rict jak to bylo.
Znal jsem lidi co si tez rikali "zrucni" a pri sundavani zadniho krytu tak zatlacili na displej az prasknul,potom tvrdili ze telefon lezel na stole a displej prasknul sam.Pokud mas ciste svedomi,pak se bran.
kissman
smartguru
smartguru
Zařízení: Lenovo P70

Problém s GSM signálem

Post by kissman »

jaky ze vliv ma na signal kryt + baterie :?: taky to nedochazi jenom me nebo i vam :?: technicky nesmysl... mimoch. paklize na to pristoupis, prichazis o zaruku celkove, uz zadna zarucni oprava i kdyby na zaruku byla... takze, bran se :wink: nech si vysvetlit co ma spolecneho signal s tvym krytem & baterii atd...
asd111
nováček
nováček

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

Me to taky moc hlava nebere.Ale jak ctu to prohlaseni tak je tam jedna vec ze tech 3000,- a podle meho je to mozna gsm modul.Ta baterie je ta castka 750,-.To je muj nazor.Kazdopadne dam vedet jak vse dopadlo.Jo jeste k te baterce.Nikdo si nevsiml,ze by byla baterie nejakym zpusobem ponicena,nevsiml jsem si toho ja ani prodejsi v O2,kteri ji vyndavali min. 2x.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Problém s GSM signálem

Post by All.Os »

Bud tvrdy, fakt, nenech se na nic ukecat, pokud jsi si opravdu jisty, ze jsi to nemohl zpusobit ty. Oni jsou ku*vy, ale nakonec casto podlehnou, kdyz vidi neustupneho zakaznika, ktery vi, ze ma pravdu.
asd111
nováček
nováček

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

Jsem si jistý na 101%,že jsem s telefonem nic neprovedl.spíš si myslím,jestli s tím něco neprovedli v servisu a chtěj to hodit na zákazníka.Momentálně to asi řeší O2 vs servis.O2 by se mělo ozvat každou chvíly.Ale každopádně odbýt se nenechám a klidně to poženu ještě dál....
asd111
nováček
nováček

Problém s GSM signálem

Post by asd111 »

Tak na telefonu vyměnily základní desku,takže v podstatě celý telefon.Ostatní bylo neporušené a oprava byla v záruce.Přinesl jsem to domu a signál se opět ztrácel a opět hledal.To už mi bylo divné a nakonec ze zoufalství jsem vypnul hsdpa a 3G a najednou telefon funguje.Takže bydlím v místě 30km od Prahy kde dosahuje signál vysokorychlostních dat,ale signál je tak slabý,že telefon neví na jakou síť se má připojovat.Pokud je 3G tak se ji snaží upřednostnit,ale signál vzápětí spadne a on hledá zas alternativu,pak třeba naskočí Edge a plnej signál.Takže 2 týdny v servisu bylo zbytečné,základní desku ani měnit nemuseli,ale zvláštní je,že ani na prodejně ani v servisu či na internetu nikoho toto nenapadlo...No nic,telefon po vypnutí 3G a HSDPA a ponechání gprs/edge funguje na 100%.
All.Os
smartguru
smartguru
Zařízení: Nokia Lumia 920

Problém s GSM signálem

Post by All.Os »

A je o neco novejsi :)
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond”