JZB
Velmi zajímavá aplikace pro práci s pohybovým senzorem
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire
Tom-cz: Jo tak, teď mi to došlo
No když ono se to jmenuje skoro stejně a pak to nemá chudáka (jako já) poplést. Díky za vysvětlení.
JZB
JZB
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Vyzkoušel jsem G-sen, a nejde nastavit položka ONLYFOR z nuly na 1. Vždy se to vrátí na nulu. Takže nepoužitelné, jelikož nefachčí
Vyzkoušel jsem kombinaci G-config spolu s Diamond2 G-sensor. Fachčí jen do prvního restartu
Možná je to dáno ROMkou (VIC 3.5), která mi naprosto vyhovuje a nerad bych ji teď měnil.
Otáčení manuálně, pomocí AEB + tlačítko, není tak pohodlné.
Proto se ptám: existuje nějaký jiný, ověřený a spolehlivý prog na automatické otáčení displeje, či ne
Prosím o případný tip. Děkuji.
JZB
Vyzkoušel jsem kombinaci G-config spolu s Diamond2 G-sensor. Fachčí jen do prvního restartu
Možná je to dáno ROMkou (VIC 3.5), která mi naprosto vyhovuje a nerad bych ji teď měnil.
Otáčení manuálně, pomocí AEB + tlačítko, není tak pohodlné.
Proto se ptám: existuje nějaký jiný, ověřený a spolehlivý prog na automatické otáčení displeje, či ne
Prosím o případný tip. Děkuji.
JZB
-
jozinzbazin
- častý přispěvatel

Tak už jsem to zprovoznil
. Nainstalil jsem Gyrator2 a nastavil dle (velmi polopatistického
) návodu od přispěvatele Fred z tohoto linku - http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 8&start=30. Potom jsem si program nastavil, aby se spouštěl při startu zařízení, takže i po restartu se sám spustí. Samozřejmě jsem zaškrtl, aby se po naběhnutí minimalizoval, takže se nijak neprojevuje, jen je vidět v task manageru. Zadané aplikace fungují (zatím) v pohodě. Tímto Fredovi děkuji.
JZB
JZB