Dobrý den, zkoušel jsem to ve fóru už najít, ale bezúspěšně, tak snad jsem to nepřehlédl. Včera jsem přeinstaloval (teda kamarád) do HP 614c systém 6.1. A teď mi nejde vůbec nastavit email, při pokusu o vytvoření nového účtu mi to píše: Company policy prohibits use of internet e-mail on this device. You cannot set up an internet e-mail account. To set up outlook to synchronize directly with your organizationś exchange e-mail server, click next...
Nevíte co s tím?? Děkuji za rady.
přehrání na 6.1 = problém s emailem
-
Timberland
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HP iPAQ 614c
Tady je překlad ale zdá se mi to nějaké divné :
Firemní politika zakazuje používání internetu e-mailem na tento přístroj. Nemůžete vytvořit internetový e-mailový účet. Chcete-li nastavit aplikaci Outlook pro synchronizaci přímo s vaší organizace výměny e-mailovému serveru, klepněte na tlačítko Další ...
Jakoby to byla nějaká rom určená pro firemní zaměstnance kteří nesmějí mít možnost posílat email přes PDA ale jinak nevím.Ahoj Olda
Firemní politika zakazuje používání internetu e-mailem na tento přístroj. Nemůžete vytvořit internetový e-mailový účet. Chcete-li nastavit aplikaci Outlook pro synchronizaci přímo s vaší organizace výměny e-mailovému serveru, klepněte na tlačítko Další ...
Jakoby to byla nějaká rom určená pro firemní zaměstnance kteří nesmějí mít možnost posílat email přes PDA ale jinak nevím.Ahoj Olda
-
Timberland
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HP iPAQ 614c
Já vím, pochopil jsem to, ale nevím co s tím
I tak díky .