HTC Touch HD - zkušenosti
Zdravim vsetkych....
.... na zaciatok sa ospravedlnujem, ak som nieco zle napisal, alebo vytvoril nejako zle temu, ale neviem, ako to tu chodi, lebo som tu mozno druhy krat.... prelistoval som tu par stranok, precital dost tem, aj nazorov a tak by som sa chcel opytat na nazor na HTC Toch HD.... rozmyslam nad jeho kupou a preto citam skoro vsetko, co kde vidim, ale zatial toho vela neviem..... takze ak ma niekto zle alebo dobre skusenosti s tymto telefonom, prosim o vyjadrenie.... za vsetky prispevky Vam vsetkym Dakujem.....
.... na zaciatok sa ospravedlnujem, ak som nieco zle napisal, alebo vytvoril nejako zle temu, ale neviem, ako to tu chodi, lebo som tu mozno druhy krat.... prelistoval som tu par stranok, precital dost tem, aj nazorov a tak by som sa chcel opytat na nazor na HTC Toch HD.... rozmyslam nad jeho kupou a preto citam skoro vsetko, co kde vidim, ale zatial toho vela neviem..... takze ak ma niekto zle alebo dobre skusenosti s tymto telefonom, prosim o vyjadrenie.... za vsetky prispevky Vam vsetkym Dakujem.....
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
V první řadě bych to neoznačoval za telefon, možná tak na veřejnosti (před neznalými)
Za druhé - už jsi někdy měl nějaké PDA s WM? Máš se systémem nějaké zkušenosti? Proč si vybíráš právě Touch HD (pár věcí mě napadá)?
Pro méně zkušeného to je celkem už i ideální, ikdyž pořád bych doporučil začátečníkům šáhnout nejprve po Diamondovi (z druhé ruky s sežene poměrně levně). Špatné PDA to není, ale je hodně módní (lesklé, tlačítky omezené). Většině lidí to nevadí a pak všem začnout cpát, že to je vlastně mnohem pohodlnější, přesnější a jistější, s čímž někteří nesouhlasí a tvrdí opak. Tady bych doporučil možná návstěvu nějakého operátoru, tyto úlomky lesku jsou poměrně často vystavené.
Za druhé - už jsi někdy měl nějaké PDA s WM? Máš se systémem nějaké zkušenosti? Proč si vybíráš právě Touch HD (pár věcí mě napadá)?
Pro méně zkušeného to je celkem už i ideální, ikdyž pořád bych doporučil začátečníkům šáhnout nejprve po Diamondovi (z druhé ruky s sežene poměrně levně). Špatné PDA to není, ale je hodně módní (lesklé, tlačítky omezené). Většině lidí to nevadí a pak všem začnout cpát, že to je vlastně mnohem pohodlnější, přesnější a jistější, s čímž někteří nesouhlasí a tvrdí opak. Tady bych doporučil možná návstěvu nějakého operátoru, tyto úlomky lesku jsou poměrně často vystavené.
Sranda,ze zrovna ty ides pisat o HD,ked si ho urcite nemal,mozno tak na par hodim v ruke. V kazdom tvojom prispevku je zmienka o tlacitkach atd...uz sa nad tym povznes:) (neber to v zlom)
absolon: HD je pre mna super ci teba nejak oslovi to je tazko povedat, ci ti to bez tlacitok bude vyhovovat. X-peria je tiez super a isiel by som do nej,keby mala velky displej ako HD.
Na HD je super prezeranie,posielanie mailov,internet, office,proste vsetko vidis a ovladas na velkom,teda lepsie citatelnom displeji. Pri HD si aj dobre odpocinies pri nejakom filme.Sluchatka pouzijes ake chces,kedze ma 3,5 jack. Vydrz baterky je tiez super.
absolon: HD je pre mna super ci teba nejak oslovi to je tazko povedat, ci ti to bez tlacitok bude vyhovovat. X-peria je tiez super a isiel by som do nej,keby mala velky displej ako HD.
Na HD je super prezeranie,posielanie mailov,internet, office,proste vsetko vidis a ovladas na velkom,teda lepsie citatelnom displeji. Pri HD si aj dobre odpocinies pri nejakom filme.Sluchatka pouzijes ake chces,kedze ma 3,5 jack. Vydrz baterky je tiez super.
-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Taky si HD prozatim chvalim. Prechazel jsem z Kaisera a je pravda, ze ty hw tlacitka mi obcas dost chybi, ale neni to zase tak hrozne, abych citil potrebu menit.
Jsem spokojeny
Jsem spokojeny
HDčko je super. Ale mohlo by být ještě lepší, kdyby mělo menší rozměry, hlavně menší tloušťku, kdyby mělo nižší hmotnost, kdyby mělo blesk u foťáku, kdyby nemělo ty 4 zbytečné klávesy pod displejem, kdyby nemělo ten druhý zbytečný foťák na videohovory, hlavní foťák by stačil jen 2 Mpx, honba za megapixely je zbytečná, ... Ale v současné době nemá konkurenci, je to špička.
-
Mezek
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD, HD2
Ahoj, pokut uvažuješ o jeho koupi, tak můžu jen doporučit. Samozřejmě se na každém přístroji najde nějaký problém jak už zde bylo psáno. Před jeho koupí jsem také četl všechny rady a zkušenosti majitelů. A rozhodl jsem se správně. Před tímto přístrojem jsem měl necelé tři měsíce Etena V900, kde byl velký problém s příjmem hovoru (když se mu nechtělo, tak prostě neupozornil na příchozí hovor a nemusím psát že to je problém, když musíte pracovně „být na telefonu“ ), zamrzával dotykový displej, zamrzání systému…….atd. Většina majitelů ví o čem mluvím. To neznamená že nejsou lidé co jsou velmi spokojeni.
Další věc co mě vedla k jeho koupi je podpora, ať opravných balíčků, tak i takových drobností jako třeba pouzdra, krycí folie…….atd.
HD mam skoro měsíc a vše je bez problémů, můžu jen doporučit.
Další věc co mě vedla k jeho koupi je podpora, ať opravných balíčků, tak i takových drobností jako třeba pouzdra, krycí folie…….atd.
HD mam skoro měsíc a vše je bez problémů, můžu jen doporučit.
Moje zkušenost nezávisle na příspěvcích je, že jako telefon naprosto tragická, pomalá a zmatená možnost.
Jako prohlížeč internetu bezva, ovšem pokud nejsi připojen na wifi déle jak hodinku(okamžitě vytlučená baterie), pak musíš mít nabíječky ve všech koutech.
Jako navigace bezvadný avšak dnes už seženeš krásnou za 3-5000,-, to je trochu rozdíl než "navigace HD" za 15000,-.
Displej ok, koupím-li si dotykovku, musim počítat s tim, že nikdy nebude mít vlastnosti tlačítkové např. NOKIE.
Aplikace kterých je hafo jsou sice krásný ale ty "BUGY" (nechci délat chytrýho ale někde jsem tu četl, že se tak říká nevychytávkám a chybám), to je tragédie, např. resco keyb. mi dělala takový bordel, že jsem ji musel dát zcela pryč.
Každý říká, jak je HD rychlý, ale nevim co teda muselo být za mega lemry to, co měli před ním.
Ať vychytám v nastaveních veškerý zrychlení např na úkor volné paměti, je to přinejmenším lenochod.
Tak že závěrem. Pro mě bylo 15000,- za HD vyhozený prachy, protože použiju max vylemrovanej telefon a krásnou navi.
Ale je to prostě taková malá kancelář pro lidi, kteří sebou nechtěj tahat notes a spokojí se s malou náhražkou a s neustálými upgrady, laděním a fleshováním. Skutečně je to věc názoru, věc každého jedince a náročnosti na PDA, NAVI či TELEFON
P
Jako prohlížeč internetu bezva, ovšem pokud nejsi připojen na wifi déle jak hodinku(okamžitě vytlučená baterie), pak musíš mít nabíječky ve všech koutech.
Jako navigace bezvadný avšak dnes už seženeš krásnou za 3-5000,-, to je trochu rozdíl než "navigace HD" za 15000,-.
Displej ok, koupím-li si dotykovku, musim počítat s tim, že nikdy nebude mít vlastnosti tlačítkové např. NOKIE.
Aplikace kterých je hafo jsou sice krásný ale ty "BUGY" (nechci délat chytrýho ale někde jsem tu četl, že se tak říká nevychytávkám a chybám), to je tragédie, např. resco keyb. mi dělala takový bordel, že jsem ji musel dát zcela pryč.
Každý říká, jak je HD rychlý, ale nevim co teda muselo být za mega lemry to, co měli před ním.
Ať vychytám v nastaveních veškerý zrychlení např na úkor volné paměti, je to přinejmenším lenochod.
Tak že závěrem. Pro mě bylo 15000,- za HD vyhozený prachy, protože použiju max vylemrovanej telefon a krásnou navi.
Ale je to prostě taková malá kancelář pro lidi, kteří sebou nechtěj tahat notes a spokojí se s malou náhražkou a s neustálými upgrady, laděním a fleshováním. Skutečně je to věc názoru, věc každého jedince a náročnosti na PDA, NAVI či TELEFON
P
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Taky nazor,ale v tvem pripade doporucuji prodej HD a navrat k tlacitkove nokii 3310,ta ti bude nejlepe vyhovovovat a bude bez BUGŮ a nebude to lenochod
Hloupy telefon naplni tva ocekavani....
Jinak ja tez mohu HD doporucit.Hlavne ale dobre zvazit na co HD chci.Nekteri uzivatele si HD koupi na telefonovani a psani sms.V tom pripade je koupe HD opravdu zbytecna.
Jinak HD nabidne opravdu vynikajici velky displej,ovladani a psani prsty je bezproblemove,velkou konektivitu,vynikajici vydrz baterie,perfektni navigaci atd atd.Myslim si ze bylo receno dosti.
A neboj se mezi lemry rozhodne nepatri a telefonovani je tez bezproblemove.
Jinak ja tez mohu HD doporucit.Hlavne ale dobre zvazit na co HD chci.Nekteri uzivatele si HD koupi na telefonovani a psani sms.V tom pripade je koupe HD opravdu zbytecna.
Jinak HD nabidne opravdu vynikajici velky displej,ovladani a psani prsty je bezproblemove,velkou konektivitu,vynikajici vydrz baterie,perfektni navigaci atd atd.Myslim si ze bylo receno dosti.
A neboj se mezi lemry rozhodne nepatri a telefonovani je tez bezproblemove.
No lenochod to rozhodně není, i když jsem měl i rychlejší telefony, např. Motorolu v3690, ten je fakt rychlej, ale zas neumí nic jiného než telefonovat a SMSkovat a barevný displej na mobilech v jeho době snad ani neexistoval.
Jak říkám, každý má nějakou představu a možností je tolik, že si může vybírat dle libosti. Já říkám, vyzkoušel, drahý, líný, nebrat
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Mam jiz nekolikate zarizeni s win a teprve u HD jsem spokojen jak s rychlosti, s vydrzi akumulatoru, tak i s provedenim samotneho zarizeni a pripadnou technickou podporou pro znacku HTC.
Mam je to brzda kamos ma tak to jeho hd je este vacsia. Krasne ospevovacky v tomto threade pozri si nazvy threadov kde sa riesi problem a kde sa z neho tesia hadaj aky bude vysledok 
jasne ze v rieseni problemov bude viac prispevkov, nez v chvalach. Lebo naco chvalit,radsej riesit nove veci na HD.
Inak ked hd dobre poladis,tak to brzda nebude.
Inak ked hd dobre poladis,tak to brzda nebude.
Prave som pisal thread teda zakladal kde sa pytam ako zazalohovat factory defalut lebo zijem v Holande a hadat sa s blbcom v predajni o neco tu pripravuje neskutocne o nervy preto zatim nechcem tunit. Preto som sa aj v tomto prispevku vyjadril ako som sa vyjadril ale zatiaal je to moj momentalny stav ak to vyznelo mätuco ospravedlnujem sa ale tiez je to nazor :-DDDDDD
to mas pravdu,ze origo rom co som mal ja 1.14....tak to bola rom strasne pomala,sekala sa atd. Vdaka za xda!
Hmmm ... vše závisí od toho na co jej potřebuješ....
Měl jsem několik PPC před HDčkem a můžu říct , že s tímto strojkem jsem spokojen. ROMku 1.19..., a programy co jsem používal na X800. Jako telefon se chová velmi dobře-oproti jiným PPC , kdo neměl nic jiného v rukách neuvěří a to jsem fleschoval. Nemám rád černobílé vidění wěci, protože víceúčelové zařízení má svá pro a proti. Pokud potřebuješ navigaci , pořiď si zařízení pouze pro navi.Pokud chceš jenom telefonovat tak si pořiď ...........atd.
HTC HD můžu jen doporučit.
HTC HD můžu jen doporučit.
Je to moje prvni zarizeni s WM ... presel jsem ze Symbianu ... HD je paradicka. Jsem plne spokojen! Aby i prizpevky na chvalu byli. Sem tam bouchnu pri nastavovani, ale zjistil jsem, ze za vsechno muze software ... hadaji se programy mezi sebou. Tak to chce vychytat presne co potrebujes a jak se to snasi s jinym zaplym programem. Ale video, telefonovani, kontakty, sms, mms, stream na you tube a trebas facebook ... libi se mi kdyz vsechno funguje.
Mam ho asi tri tydny a zatim maximalni spokojenost, konecne mam vsechno pohromade a nemusim kvuli kazdy ptakovine otvirat notebook. Co se tyce rychlosti, kdyz se tweakne a zvedne se mu poradne cache tak slape jak blesk. V porovnani s omnii, kterou mam doma taky je tohle Speedy Gonzales, omnie je pomala, nemotorna, necitlivej display to ma silene (takovej bes), mel sem i iPhone3G zkousel sem ho asi mesic a pul ale Touch HD me naprosto presvedcilo ze to nebudou az tak vyhozeny penize. Jinak Touch HD sem kupoval na zaklade referenci kamarad, kterej ho kupoval nekdy loni v zari a zatim je snim porad maximalne spokojenej. Takze urcite je to dobrej kup. Jedina nevyhoda teda na kterou jsem narazil je chybejici kvalitni ovladace pro grafickej cip, kterej by podle vseho mel v tom Qualcommu bejt, bohuzel ovladacky poradne nejsou, ale na XDA uz na nich pracujou. Ale to je snad jedina vec, ktere je skoda, soucasne vsak nijak neomezuje a toliko nevadi, jen diky poradnym ovladackam by chod byl jeste o neco plynulejsi, co se graficka stranky tyce.
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Máš link,kde na XDA mluví o pokusu stvořit ovladače pro grafiku ???